Hande Yener'in evine gelen o adam kimdi?

Hande Yener'in evine gelen o adam kimdi?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Sevilen şarkıcı Hande Yener, geçtiğimiz günlerde korku dolu anlar yaşandı. Sebebi ise evine gelen siyah paltolu bir adam...

Hande Yener, klip çekiminin ardından ekip arkadaşlarıyla birlikte İstanbul Cihangir'deki evine gittiğinde salonda kendilerini bekleyen paltolu bir adamla karşılaşınca polise koştu. Hande Yener ve arkadaşları, klip çekimi dönüşü iki grup halinde apartmana girip Yener'in dairesine çıktı. O sırada, salonun tam ortasında tanımadıkları bir adamın ayakta beklediğini fark ettiler. Herkes birbirine baktı, adamı tanıyan yoktu. Ünlü popçu Hande Yener, esrarengiz adama kim olduğunu sordu. Ellerini paltosunun cebinden çıkarmayan adam, "Beni Allah gönderdi. Senin isteklerini yerine getirmeye geldim" dedi. Korku ve paniğe kapılan gruptakiler, kaçarcasına evden çıkıp polis merkezine koştu. Polis şimdi sapık olduğundan şüphelenilen zanlının kimliğini tespit etmeye çalışıyor. Korkudan evinden çıkıp arkadaşında kalan Hande Yener, "Gerçekten zor anlar yaşadık. En kısa zamanda şüpheli şahsın yakalanmasını umut ediyorum. Şükürler olsun hepimiz iyiyiz" dedi.
HT Magazin
Hande Yener'in evine gelen o adam kimdi?

HANDE YENER KİMDİR?
Makbule Hande Özyener (d. 12 Ocak 1973), bilinen sahne adıyla Hande Yener, Türk şarkıcı ve söz yazarı. Ses getiren bir çıkış yaptığı yıllardan itibaren sık sık çıkardığı albümlerle Türk pop müziğinde kendine yer edindi. Müziğinin yanı sıra ilginç kıyafetleri ve sık değiştirdiği saç rengiyle adından bahsettirdi. Zaman zaman gerçekleştiriği müzikal tarz değişiklikleri müzik eleştirmenleri tarafından hem övüldü hem de bazı olumsuz eleştirilere maruz kaldı, pop müzikten elektronik müziğe geçtiği dönemde yaptığı "bakkal müziği" tanımlaması yüzünden çeşitli tartışmaların içinde yer aldı. Kariyerindeki adımları ve kişiliği birçok kez incelenerek yorumlandı, bazen "Türk Madonna" ve "Türk Pop Müziğinin Kraliçesi" şeklinde anıldı. Bunun bir sonucu olarak onuncu stüdyo albümüne Kraliçe (2012) adını verdi.


Kadıköy, İstanbul'da doğan Hande Yener, ortaokul eğitimi sonrasında ailesi konservatuvara gitmesine izin vermeyince Erenköy Kız Lisesi'ne başladı ancak bu okulu ikinci sınıfta terk ederek evlendi. Küçük yaşlarından beri hayalini kurduğu şarkıcılığı yapmak için Sezen Aksu'ya ulaşmaya çalıştı ve tezgâhtarlık yaptığı mağazaya gelen Hülya Avşar aracılığıyla Aksu'yla tanıştı. Aksu'nun yanında bir dönem geri vokallik yaptıktan sonra Altan Çetin ile çalışarak hazırladığı ilk stüdyo albümü Senden İbaret'i 2000 yılında yayımladı. Bu albümün ardından MÜYAP sertifikalı Sen Yoluna... Ben Yoluma... (2002), Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor (2004) ve Apayrı (2006) dahil olmak üzere çeşitli başarılar yakalayan albümler hazırlayıp satışa sundu. "Yalanın Batsın", "Sen Yoluna... Ben Yoluma...", "Acele Etme", "Kırmızı", "Kelepçe, "Romeo", "Sopa", "Bodrum", "Ya Ya Ya Ya" ve "Alt Dudak" gibi birçok şarkısı hit olma başarısı gösterdi.


Yener, hayranı olduğu ve birçok yerde övgüyle bahsettiği Madonna başta olmak üzere birçok isimden etkilendi. İmajı, klipleri ve performansları Madonna'nın da aralarında bulunduğu çeşitli kişilerle benzer bulunarak sıkça karşılaştırıldı. Uzun yıllar dinlenebilecek albümler yapmayı istediğini ve müziğini güncel tutma çabası içinde olduğunu ifade etti. Türkiye'de 2000'li yıllarda tek bir albümü bir milyondan fazla satan az sayıdaki şarkıcıdan biri olarak kayıtlara geçti. 2013 yılında YouTube'da en çok izlenen Türk şarkıcı oldu. Geylerle arasında güzel bir bağın olduğunu ilan ettikten sonra 2007'de gey ikonu seçildi ve 2008'de Kraliçe Fabrika'da filmine bu unvanla konuk oldu. Türkiye'deki eşcinsellerin sorunlarının çözülmesiyle ilgili çağrılar yaptı. Bugüne kadar dört Altın Kelebek Ödülü ve üç Kral TV Video Müzik Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...