Okan Bayülgen'e eski eşi Şirin Ediger'den büyük darbe

Okan Bayülgen'e eski eşi Şirin Ediger'den büyük darbe

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Geçen yaz evliliklerini sonlandıran Şirin Ediger'den Okan Bayülgen'e büyük darbe! Bayülgen'in öğrencisi Ali Biçim'le birliktelik yaşadığı iddia ediliyor

Şimdilerde magazin kulislerinde "Bu ne biçim iş!" dedirten bir dedikodu dolaşıyor. İddialara göre; Okan Bayülgen'le 6 yıllık evliliğini Temmuz 2014'te noktalayan Şirin Ediger, gönlünü çok ilginç bir isme kaptırdı. Güzel reklamcının adının anıldığı şaşırtan isim; eski eşinin televizyon sektörüne kazandırdığı komedyen Ali Biçim.


SIK SIK BİRLİKTELER
Bir dönem Okan Bayülgen'in ekibinde görev alan Biçim ile Şirin Ediger'in tanışıklığı eskiye dayanıyor. Dedikodulara göre; Bayülgen'le arası bozuk olan Ali Biçim, birkaç aydır Ediger'le aşk yaşıyor. Birçok ortak arkadaşları olan ikili, İstanbul gece hayatında da sık sık birlikte görüntülendi.


Aralarındaki arkadaşlık birkaç ay önce aşka dönüşen Şirin Ediger ile Ali Biçim'in şimdilik beraberliklerini herkesten sakladığı da dedikodular arasında. Son dönemde sosyal medyadaki paylaşımlarıyla yeni bir ilişkiye başladığının sinyalini veren Şirin Ediger'in Ali Biçim aşkına Okan Bayülgen'den nasıl bir tepki geleceği ise merak konusu.
TAKVİM
Okan Bayülgen'e eski eşi Şirin Ediger'den büyük darbe

ALİ BİÇİM KİMDİR?
Ali Biçim" 17 Nisan 1987 tarihinde Kocaeli' de dünyaya gelmiştir. 2001 yılına kadar Kocaeli' nde yaşamını sürdüren komedyen-oyuncu daha sonra İstanbul' a yerleşmiş, lise öğrenimini burada görmüştür. nbsp;Liseyi tamamladıktan sonra, 2011 yılında İstanbul Beykent Üniversitesi, Oyunculuk Bölümünü burslu okuyarak mezun olmuştur.
nbsp;
2011 yılında "Just Pide" adlı parçaya klip çeken "Ali Biçim" büyük ilgi toplamış ve popüler olmayı başarmıştır. Ünlü komedyen Okan Bayülgen' in de dikkatini çeken komedyen-oyuncu 2011 yılında Bayülgen' in ekibine dahil olmuştur. Medya Kralı ve Disko Kralı programları için skeçler yazmıştır.
Okan Bayülgen'e eski eşi Şirin Ediger'den büyük darbe

OKAN BAYÜLGEN ŞİRİN EDİGER BOŞANDI
"Öyle bir şey yok" demişti. Okan Bayülgen ve Şirin Ediger'in 6 yıllık evliliği resmen sona erdi. İstanbul adında bir kızları bulunan çiftin Adalar Adliyesi'nde anlaşmalı olarak boşandığı öne sürülmüş, ancak iddiaya tepki gösteren Bayülgen, "Yazın herhalde yeteri kadar mayolu kadın fotoğrafı çıkmadı, bizimle uğraşıyorlar. Kesinlikle öyle bir şey yok" demişti. Şirin Ediger ise ünlü şovmenin aksine dedikoduları doğruladı. Uzun süredir Bodrum'da bulunan Şirin Ediger, önceki akşam Gündoğan'daki Moon Beach'te düzenlenen partiye katıldı. Siyah elbisesiyle gecenin en şık kadınları arasında yer alan Ediger, Ahu Yağtu'yla uzun süre sohbet etti. Okan Bayülgen'le boşandıklarını anlatan Ediger, şu sıralar genellikle Bodrum'da olduğunu, zaman zaman işleri için İstanbul'a gidip döndüğünü söyledi.






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...