Küçük Ağa dizisinde şok! Usta oyuncu seti terk etti

Küçük Ağa dizisinde şok! Usta oyuncu seti terk etti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kanal D'nin sevilen dizisi Küçük Ağa'nın setinde kriz çıktı. Usta oyuncu Zeki Alasya dizinin Küçük Ağa'sı Emir Berke Zincidi'ye alınarak seti terke etti

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Oya Aydoğan, canlı yayında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Usta oyuncu Zeki Alasya'nın nbsp;Küçük Ağa dizisinin setini terk ettiğini söyleyen Aydoğan, Zeki Alasya'nın seti terk etme sebebininse nbsp;Emir Berke Zincidi olduğunu açıkladı.
Oya Aydoğan şöyle konuştu;
"Dizi benim yüzümden reyting alıyor"
Zeki Alasya, nbsp;Emir Berke Zincidi yüzünden nbsp;Küçük Ağa setini terk etmiş. Emir Berke çekimler esnasında başkaldırı yapmış ve "Dizi benim yüzümden reyting alıyor" demiş. Bunu duyan nbsp;Zeki Alasya da seti terk etmiş.
Küçük Ağa dizisinde şok! Usta oyuncu seti terk etti

KÜÇÜK AĞA'NIN 44. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?
Sinem ve Ali arasında yaşanan olumsuzluklar nedeniyle aldıkları ayrılma kararı bu olay ile unutulur. Ali'nin başına gelen olaylar bunlarla sınırlı kalmazken, peşine düşen adamlar onu yolda sıkıştırarak ateş etmeye başlar. Bu sırada mehmetcan ile konuşan Ali, silah seslerini duyması ile çok korkar. Sinemde aynı şekilde haberi duyduğunda hastanede baygınlık geçirir.
Mehmetcan ise okulda yaşadığı problemler nedeniyle yine müdür ile karşı karşıya gelecektir. Mehmetcan ve ailesi arasında yaşanan komik olayların ardı arkası kesilmeden devam edecek olan yeni bölüm yine heyecanlı sahnelere yer verecek.
Küçük Ağa dizisinde şok! Usta oyuncu seti terk etti


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...