Kardeş Payı Yeni Sezon ilk bölüm kahkahaya boğdu, STAR TV (KARDEŞ PAYI YENİ SEZON)

Kardeş Payı Yeni Sezon ilk bölüm kahkahaya boğdu, STAR TV (KARDEŞ PAYI YENİ SEZON)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ekranların sevilen dizisi Kardeş Payı yeni sezona bu akşam başlıyor. Ahmet Kural, Murat Cemcir'in oynadığı Kardeş Payı 23. yeni bölümde neler yaşanacak

Ekranların sevilen dizisi Kardeş Payı yeni sezona bu akşam başlıyor. Ahmet Kural, Murat Cemcir'in oynadığı Kardeş Payı 23. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Kardeş Payı hakkında detaylı bilgiler.. Yeni sezon başlıyor. Kardeş Payı yeni sezonu Sivas'ta açıyor. Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan, dev kadrosu ve sürpriz oyuncularla 29 Ocak Perşembe yani bu akşam ekrana geliyor. Kendine has tarzı ile milyonlarca seyirciyi ekrana kilitleyen "Kardeş Payı", çok konuşulacak 2. Sezon ilk bölümü ile güldürmek için geliyor.Kardeş Payı dizisi bu akşam 23. yeni bölümü ile 2. sezona başlıyor. Kardeş Payı 23. bölüm fragmanı izleyicileri oldukça şaşırttı. Her ne kadar bildiğimiz sevdiğimiz karakterlerde bir değişiklik gözükmese de mahalledeki herkesin Sivas - Divriğ'de olması sürpriz yaşattı.

İzleyenlerin merak ve özlemle beklediği yeni bölümündeki bir sahnede, Sezai adlı karakterin öldüğünü sanan tanıdıkları arkasından böyle konuştu. İzleyenlere tam bir kahkaha şöleni sunan Kardeş Payı, sosyal medyada da kısa sürede en çok konuşulanlar listesinde birinci sırayı aldı.

İŞTE SOSYAL MEDYADA KARDEŞ PAYIYLA İLGİLİ YAPILAN YORUMLAR nbsp;

Özge VAROL ?@OzgeeeV nbsp;9 sa.9 saat önce

#KardeşPayıdönünce "Hoşlanmak günlük dizi izlemektir. Sevmekse senede 3 bölüm izlemek için Sherlock'u beklemek." Seviyoruz lan! :)

Melis Öykü Yüce ?@MlsOyku nbsp;

#KardeşPayıdönünce Senide doğrdğm gün hastnde bitane papaz gördm sen cenntliksn ddi nden dedm kırkyıllık ppazım byle günah ckartmadm ddi ????

furkii! ?@1janissary nbsp;

Hoşlanmak her hafta dizinin yeni bölümünü beklemektir. Sevmek yılda 3 bölüm geldiğini bile bile Sherlock'u beklemektir. #KardeşPayıdönünce

Güzem. ?@Gzmkandmr nbsp;

Karnıma ağrılar girdi, gözlerimden yaş aktı gülmekten ne güzel başladı bee! #KardesPayıdönünce

ranini® ?@raninimanini

Kardeş Payı çok güzel bölüm olmuş. Yolu açık, şansı bol olsun! #KardeşPayıDönünce

Kardeş Payı Yeni Sezon ilk bölüm kahkahaya boğdu, STAR TV (KARDEŞ PAYI YENİ SEZON)

KARDEŞ PAYI YENİ SEZON 23. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLA nbsp;

DÜĞÜN DERNEK'E BİR GÖNDERME Mİ?

Geçtiğimiz sezon her hafta seyirciyi ekran başına çeken Kardeş Payı; Metin, Ali, Feyyza'nın aşk hikayeleri ve mahallede yaşanan komik olaylarıyla bu sezon da çok konuşulacağa benziyor. Dünyaya barış ve mutluluk getirmek için yola çıkan nbsp;kardeşler tüm mahalleyi Divriği'ye getirirler. Kimsenin onları bulamayacaklarını düşündükleri yerde hepsi farklı bir meslekle sözüm ona tanık koruma programındadırlar. Hatırlanacağı üzere Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerini paylaştığı Düğün Dernek filmi de Sivas'ta geçiyordu.

Metin ve Ali gönül işlerine yoğunluk verir. Gönül işlerini halletmek için bundan iyi firsat nbsp;olmaz diyen kardeşler aşk hayatlarını düzeltmek için harekete geçerler.

Yayın günü: 29 Ocak PERŞEMBE

Yayın Saati: 22.00

Kardeş Payı, Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını ve Selçuk Aydemir'in yönetmenliğini üstlendiği komedi türündeki Türk televizyon dizisi. NTC Medya tarafından yapılan dizinin ilk bölümü 13 Şubat 2014 tarihinde Star TV'de gösterime girdi. Dizinin ilk sezonunda yönetmen koltuğuna Selçuk Aydemir oturdu ve ilk sezonu 7 Ağustos 2014 tarihinde 22. bölümü ile birlikte sezon finali yapmıştır.]Dizinin ikinci sezonu 29 Ocak 2015'te başlayacaktır.


Dizinin başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan yer almaktadır. İki tesisatçı kardeşin dünyayı kurtaracak bir peşinde yaşadıkları olaylar anlatılmaktadır.Senaryo ve yönetmenliği Selçuk Aydemir'in üstlendiği, kurgusunu Ali Kadı'nın üstlendiği ve yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in yaptığı NTC Medya imzalı dizinin ilk bölümü 13 Şubat 2014 tarihinde Star TV'de yayınlanmaya başlamıştır. Kardeş Payı, Türkiye'de 60 dakika formatında yayınlanan ilk yerli yapım dizidir.


Konusu

Metin, Ali, Feyyza orta halli bir mahallede büyümüş aynı evde aileleri ile yaşamak zorunda olan üç kardeştir. Koyu Beşiktaşlı emekli mühendis Tahsin, efsane üçlüyü hayatının sonuna kadar yaşatmak için üç çocuk yapıp Metin, Ali ve Feyyaz isimlerini koymaya yeltenir. Üçüncü çocuk kız olunca adı Feyyza olur. Tahsin her yaz Metin ve Ali'yi "Okumazsan kolunda bir altın bileziğin olsun." gizli tehdidiyle su tesisatçısında çırak olarak çalıştırır, iyi kötü de para kazanınca okumayıp hakikaten tesisatçılık yapmaya başlarlar. Yazları bir yere çırak vermediği tek çocuğu Feyyza ise okur ve şu an evin temel geçim kaynağıdır. Metin ve Ali eve zerre para getirmezler. Kafalarında hep bir eylem canlandığı için; ellerinden geleni asla ardına koymayan abi Ali, kardeş Metin ve hayallerine ortak etmek istedikleri ama hep hayal kırıklıklarına denk getirdikleri küçük kardeşleri Feyyza ile dünyaya barış ve mutluluk getirmek isterler. Sırf bu talepleriyle Say kanununu boşa çıkarttıkları için makro ekonomiye büyük bir darbe vuran kardeşler için bu sadece başlangıçtır. "Dünya'ya barış ve mutluluk getirecek." diye iddia ettikleri bir imza atarlar. Kimsenin ciddiye almadığı zamanla gerçekten çalıştığını göstermeleriyle, tüm dengeler değişir. Ali ve Metin'in büyükgibi geniş çalışma alanları, sponsorları yoktur ama dünyayı güzelleştirmeye çalışırken 60'ından sonra kendisine bakmaya başlayan ve evdeki herkesi huylandıran babaları, 87 yaşından sonra ben hinlik için nbsp;diyen el aldıkları ustaları ve tarifi çok zor gönül ilişkileri vardır.


OyuncuKarakterAçıklama
Ahmet KuralMetin ÖzdemirTesisatçıdır. Ali ile birlikte "Karapençe VIP" isimli kıraathaneyi ve tesisatçıyı işletmektedirler. Eda'dan hoşlanmaktadır. Ali ile birlikte Dünya'yı kurtaracak bir nesneyi ettiklerini düşünmektedirler.
Murat CemcirAli ÖzdemirAçıköğretim terktir. Eşi Şükriye'yi aldatmayı beceremeyip boşanmıştır. Tesisatçıdır. Metin ile birlikte Karapençe VIP isimli kıraathaneyi ve tesisatçıyı işletmektedirler. Metin ile birlikte Dünya'yı kurtaracak bir nesneyi nbsp;ettiklerini düşünmektedirler.
Seda BakanFeyyza ÖzdemirEvin geçimini sağlayan en küçük kardeştir. Müzikhol işletmektedir. Kartal'ın kankası Deniz'den(1,5 Adana) hoşlanmaktadır.
Şinasi YurtseverHilmi KazmıkçıNam-ı diğer "Büyük Hilmi". Mahallenin cimri zenginidir. Birçok alanda yatırım yapmıştır. Fırsat görünce dayanamaz. Feyyza'nın çalıştığı Müzikholünde sahibidir. Eşini üç kere aldatmıştır ve boşanmıştır. Bir çocuk babasıdır.
Ayşe KökçüHamiyet ÖzdemirMetin, Ali, Feyyza kardeşlerin annesidir. Çocuklarının kendisine ne kadar zarar olduğunu bilse de onlar için her şeyi göze alır.
Ali İhsan VarolYiğitPatent şirketinin sahibidir. Metin ile Ali'ye yardım etmek istediği için babası tarafından mal varlığı elinden alınmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...