Bilic'ten açıklama, 'Bunu söylemek zor ama...'

Bilic'ten açıklama, 'Bunu söylemek zor ama...'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Balıkesirspor mağlubiyetinin ardından açıklamada bulundu

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 2-2 berabere kaldıkları Balıkesirspor maçına ilişkin "Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz" dedi.


Slaven Bilic, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, 3 gün önce UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları Liverpool maçının hem zihinsel hem de fiziksel olarak yorucu bir maç olduğunu belirterek, "Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz. Liverpool maçından sonra oyuncuları toparlayabilmek için özellikle zihinsel olarak ciddi bir gayret gösterdik. Fiziksel olarak bu adaptasyonu sağlamak zaten yeterince zordu" diye konuştu.


Balıkesirspor karşısında iyi oynamadıklarını ifade eden Bilic, "Sürekli olarak rakibin gerisinde kaldık. Buna rağmen iki kez öne geçtik. Öne geçtikten sonra skoru 2-0'a, sonra da 3-1'e getirmek için fırsatlar yakaladık ama değerlendiremedik. Rakip de eşitliği sağladı. Bunu söylemek zor ama son 5 dakika rakip 3. golü atmaya oldukça yakındı. Atamadılar ve berabere bitti" değerlendirmesini yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...