Yedekler attı, Cimbom farklı geçti

Yedekler attı, Cimbom farklı geçti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray yedek ağırlıklı çıktığı maçta Manisaspor'u 4-0 mağlup etti

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Manisaspor'u Arena'da konuk eden Galatasaray sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı. Yan yana oynaya oynaya Sneijder'den bir şeyler kapan Yasin 26'da kesme şut denedi, top yan direkten geri geldi. 34'te Yasin pası verdi, Dzemaili kendi hazırladığı atağı golle bitirdi: 1-0. Sürekli dikine oynayan ve tehlikeye neden olan Dzemaili 44'te topu öyle bir önüne aldı ki arkada kalan ve çelmeyi takan rakibi Sercan kızardı, penaltıyı da Emre 'Panenka' gibi ağlara yolladı: 2-0. İkinci yarı Sneijder ve Sinan Gümüş'le direğe takılan Aslan'da Emre Çolak ikinci kez kazanılan penaltıyı kaleciye nişanladı ama 68'de Pandev'e 3. golün ortasını yaparak kendisini affettirdi. Bitime 2 dakika kala Olcan çaprazdan sert kesti, Pandev usta işi kafayla skoru belirledi. nbsp;


PANENKA'YI ATTI DİĞERİNİ KAÇIRDI
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun yaptığı rotasyonda 11'de şans bulan Emre Çolak, Galatasaray'ın penaltıdan bulduğu ikinci golü attı. Dzemaili'nin ceza alanında düşürülmesi sonrası topun başına geçen Emre, 'Panenka vuruşu'yla topu filelere gönderdi. 23 yaşındaki Emre'nin, Sinan Gümüş'ün düşürülmesiyle kazanılan ikinci penaltı vuruşunu ise kaleci Umut Kaya kurtardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...