Ulan İstanbul dizisi hakkında şok karar! (Ulan İstanbul Yeni Bölüm bugün yok mu)

Ulan İstanbul dizisi hakkında şok karar! (Ulan İstanbul Yeni Bölüm bugün yok mu)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ulan İstanbul yayından kaldırıldı mı, Kanal D'den açıklama geldi. Ulan İstanbul son bölüm ve yeni bölümde neler olacak, işte detaylı bilgiler...

Kanal D ekranlarında yyaınlanan Ulan İstanbul dizisinde şok eden karar verildi. Ulan İstanbul yayından tamamen kaldırıldı. Ulan İstanbul dizi detayları.. Kanal D'de yayınlanan Ulan İstanbul dahan önce sadece internetten yayınlanma kararı almıştı. Alınan son karar ise; Ulan İstanbul tamamen kaldırıldı. Ulan İstanbul artık internetten de yayınlanmıcak.Ulan İstanbul ekrana veda etti. Yapımcılığını D Yapım'ın üstlendiği ve başrollerini Şebnem Bozoklu ile Uğur Polat'ın paylaştığı "Ulan İstanbul"un dijital mecradaki yayını 1 hafta sürdü. Kanal D'nin internet sitesi üzerinden yayınlanmaya başlayan dizi, kanal yönetiminin aldığı kararla yayından kaldırıldı.

KANAL D'DEN AÇIKLAMA GELDİ nbsp;

Kanal D'nin, ekrandan internete geçen sevilen dizisi "Ulan İstanbul" 'un yayından kaldırıldığı yönünde çıkan haberleri yalanlad

İşte o açıklama: "Ulan İstanbul" 'un yayından kaldırıldığı yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Geçtiğimiz Pazartesi akşamı 36. bölümü ile izleyicisi ile buluşan dizinin 39.bölüme kadar olan yayınları hazır durumdadır.Projenin internet ve mobil uygulamalardaki yayınına devam ya da tamam kararı nbsp;izleyicinin göstereceği ilgiye göre belirlenecektir. Ulan İstanbul 37. bölümü ile 9 Mart Pazartesi akşamı Kanal D.com.tr ve Kanal D mobil uygulamalarında yayında olacaktır.

Geçtiğimiz günlerde ekrana veda eden "Ulan İstanbul" dizisi, izleyicilerine Kanal D'nin internet sitesi üzerinden yayınlanacağı müjdesini vermişti. nbsp;İstanbul'da bir dolandırıcılık çetesinin lideri olan Kandemir, yanında yetiştirdiği ekibiyle kendine özgü tarzı ve ilkeleri olan soygunlar yapmaktadır. Ekibin temel felsefesi; "Adaletli Çalmak"tır. İhtiyacı olmayandan, ihtiyaçları kadarını, ihtiyaçtan araklarlar. Ferdi, Karlos, Yaren ve Bahadır'dan oluşan bu tayfayı birbirine bağlayan en temel şey dostluktur. Ancak Kandemir'in eski ve değerli dostu olan Ali Rıza Kaptan'ın kendisi yüzünden tuzağa düşürülüp cezaevine girdiğini öğrenmesi her şeyi değiştirir.
nbsp;
Kandemir ve çetesi İstanbul'un eski mahallelerinden birine yepyeni kimliklerle yerleşirler. Bu yalandan ailenin babası Kandemir ve sözde çocuklarının eve yerleşecekleri gün, bir sürpriz misafir daha katılır aralarına… Derya'nın da ekibe katılmasıyla Kandemir ve 5 çocuğundan oluşan Nevizade Ailesi son şeklini alır. Ekibin sakin ve olaysız zannedip yerleşmeye karar verdikleri mahallede ise hiçbir şey uzaktan göründüğü gibi değildir.
nbsp;
Hepsi, bu şehre en sinkaflısından birer 'ULAN' çekip gelmişlerdir. Kendi hayatında bir kaybeden olduktan sonra, kızının karşısına bir gün tertemiz çıkmak isteyen Kandemir, yetiştirme yurdundan birlikte kaçıp İstanbul'a gelen ve şehrin sokaklarının tüm dertlerini üzerlerinde taşıyan kan kardeşler Ferdi ve Karlos, şarkıcı olma ümidiyle geldiği İstanbul'da, hayallerini pavyon kulislerinin aynalarına akıtan Yaren, ÖSS'de Türkiye derecesi yaparak Boğaziçi'nde okumaya hak kazanmış bir dahiyken parçalanmış ailesi yüzünden sosyal problemli birine dönüşen ve tüm zekasını hacker'lıkta kullanarak sistemden intikam alan Bahadır ve oyunculuk okumak için geldiği İstanbul'da, sahnelerde gösterme şansı bulamadığı yeteneğini, babasını kurtarmak için kullanmaya başlayan Derya… Bu yeni aile çatısında onları bitmek bilmeyen bir macera, her anı eğlence dolu bir hayat, bütün suçların içinde masum kalabilmiş sevdalar ve kalabalık yalnızlıklar beklemektedir…
nbsp;
Yapım nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;: D Yapım
nbsp;
Yapımcı nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; : E. Ayşe Durmaz
nbsp;
Uygulayıcı Yapımcı nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;: Ayşıl Tay
nbsp;
Yönetmen nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; : Murat Onbul
nbsp;
Senaryo nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;: Uğraş Güneş
nbsp;
Görüntü Yönetmeni nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; : Serdar Ünlütürk
nbsp;
Sanat Yönetmeni nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; : Murat Güney
nbsp;
Müzik nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;: Atakan Ilgazdağ
nbsp;
Oyuncular nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; : Uğur Polat (Kandemir), Şebnem Bozoklu (Yaren), Salih Bademci (Ceyhun), Sevtap Özaltun (Derya), Erkan Kolçak Köstendil (Karlos), Kaan Yıldırım (Ferdi), Caner Özyurtlu (Bahadır), Alptekin Serdengeçti (Ali Rıza), Zeynep Kankonde (Şehriban), Beyti Engin (Hayati), Gökhan Niğdeli (Muhtar), Demet Gül (Maşuka), Bahadır Hakim (Shan Li), Ayta Sözeri (Umay), Can Bartu Aslan (Gıyas) ve Emre Kınay (Firuz) ve Zihni Göktay (Servet)
Uğur Polat, Şebnem Bozoklu ve Salih Bademci'nin başrollerinde oynadığı Ulan İstanbul dizisi İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekiliyor. Kanal D'nin sevilen dizisi Ulan İstanbul reytinglerde yenilince televizyon ekranlarını terkedip internete transfer oldu.




Kanal D'nin fenomen dizisi "Ulan İstanbul", izleyicisiyle internet üzerinden buluşmaya hazırlanıyor. 9 Şubat Pazartesi akşamı 33. Bölümüyle, televizyonda son kez ekrana gelen Ulan İstanbul, 34.bölümden itibaren internet üzerinden yayınlanmaya devam edecek. Dizinin internetteki ilk bölümünü ücretsiz yayınlayacak olan Kanal D, daha sonra 45 dakikalık her bölüm için 1.99 TL ödemek gerekecek.




Milliyet'teki köşesinde "İnsanların eskiden bedava izledikleri bir şeye para vererek ulaşacak olmasını bayram sevinciyle karşılayanların sayısı hiç de az değildi." diyerek Twitter'daki tepkileri yorumlayan Ali Eyüboğlu, dizinin yeni halinin artılarını ve eksilerini yazdı.Eyüboğlu Bakalım bu seyircinin yüzde kaçı her hafta 1.99 TL verip "Ulan İstanbul"u internetten izleyecek? demeyi de ihmal etmedi. Çünkü onun da hesapladığı gibi "Ulan İstanbul"un internette yaşayabilmesi için her hafta en az 100 bin kişinin satın alması ve izlemesi lazım…


İşte Eyüboğlu'nun yazısından dikkat çeken bölümler:


"Ulan İstanbul" sevdalılarının böyle düşünmesinin bir nedeni vardı, o da şu:
İnternet demek, özgürlük demek!
"Ulan İstanbul" artık RTÜK korkusuyla sansürlenmeyecek!
Hiç itirazım yok buna…
Diziyi yazanların elini güçlendirecek bir şey bu.
Ama benim endişem şu:
"Bölüm başına 1.99 lira nedir ki? Her bölümünü izleyeceğim dizimin" diye tweet atanların ne kadarı yapacak bunu?
"Ulan İstanbul"un internette yayınlanacak bölümleri TV'de ekrana getirilenlere oranla daha düşük bütçeli olacak.
Buna rağmen "Ulan İstanbul"un internette yaşayabilmesi için her hafta en az 100 bin kişinin izlemesi lazım diziyi…
Kanal D yetkililerinden aldığım bilgi bu…
"Ulan İstanbul"u son haftalarda ortalama 1.5 milyon kişi izliyordu.
Bakalım bu seyircinin yüzde kaçı her hafta 1.99 TL verip "Ulan İstanbul"u internetten izleyecek?
Tahminim o ki uzun sürmeyecek "Ulan İstanbul"un internet serüveni…
Keşke tahminimde yanılsam…
Keşke Kanal D'nin yaptığı bu hamle dizilere yeni bir mecra açsa… nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...