Turabi Çamkıran kimdir? Survivor Turabi haberleri

Turabi Çamkıran kimdir? Survivor Turabi haberleri

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

En iyilerin olduğu yarışma Survivor All Star'da geçen senenin şampiyonu Turabi Çamkıran'ı yakından tanıyın istedik. İşte Survivor Turabi'den notlar...

Survivor yarışmasının renkli karakteri Turabi Çamkıran bu akşam yayınlanacak olan yarışmada Doğukan Manço ile tartışacak. Peki bu tartışmanın ardından kim suçlu bulunacak? Turabi Çamkıran elenecek mi? İşte tüm detaylar...
Turabi Çamkıran... Acun Ilıcalı'nın yarışması Survivor için keşfettiği bir isim kendisi, 2014 Survivor yarışmasında başarısı ve bir o kadar da hareketleri ile dikkat çeken isimlerden biri oldu. Halka kendisini sevdiren Turabi Çamkıran dahil olduğu Survivor yarışmasından birinci çıkıp kendisini göstermeye başladı. Öyle ki en iyilerin yarıştığı bu sezon ki Survivor All Star yarışmasında da Turabi Çamkıran yerini aldı. nbsp;Turabi Çamkıran'ı bir de yakından tanıyalım.
Turabi Çamkıran kimdir?
Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin, Erdemli'de doğmuştur. Çocukluğu Mersin'de geçti. Lise öğrenimini de Mersin'de tamamladı. Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel Sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü'nden mezun oldu. Turabi, Break Dans ve birçok farklı dansı yapabiliyor. Zaman zaman isteyenlere özel Street dans eğitimi de verdi. Çocukluk yıllarında yaşadığı çevrenin etkisiyle dövüş sporlarına merak saldı. Turabi Çamkıran, Türkiye'de yenildiği bir "Muay Thai" maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland'a gitti ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Tayland'da gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazanmıştır. Kafes dövüşü denen turnuvalara katılarak para kazanmaya başladı. Ancak bu maçlardan birinde ciddi bir dayak yemesinden sonra bu işte bir numara olmaya karar vermiş. nbsp;Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon "Benimle Dans Eder Misin ?" dans Yarışmasına katılmış, 6. Hafta üçüncü olarak elenmiştir. 2013 yılında Acun Ilıcalı'nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve eser yenenler'in olduğu "Yetenek Sizsiniz Türkiye" adlı yarışmaya katıldı. Türkiye'de birçok ünlü sanatçı ile klip ve konser organizasyonlarında dansçı olarak yer aldı ve aynı zamanda sektörün önde gelen firmalarının düzenlediği turne ve organizasyonlarda dansçı olarak sahne aldı. Geçen yıl Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yer alan Turabi Çamkıran seyirci oyları ile birinci olup büyük ödülün sahibi olmuştur.


İŞTE O OLAY TANITIM-TIKLAYIN


SURVİVOR TURABİ'DEN İLGİNÇ KARELER-TIKLAYIN
TURABİ ÇAMKIRAN DİSKALİFİYE OLACAK MI?
Survivor'un yeni yayınlanan fragmanında Turabi'nin oyun sonrasında Doğukan Manço'yla kavga ettiği görüntüleniyor. Ödül oyununda Turabi ve Doğukan Manço'nun karşı karşıya gelmesiyle, Doğukan Manço oyunu kazanıyor. Bunun üzerine Turabi'nin aduket hareketini yapan Doğukan Manço, neye uğradığını şaşırıyor. Yarışmayı kaybetmesiyle çılgına dönen Turabi Çamkıran, Doğukan Manço'ya bir cisim fırlattıktan sonra yakınından kum fırlatıyor. Fragmanın sonlarında gözüken bu görüntüler "Turabi elendi mi? Diskalifiye edildi mi?" sorularını akıllara getiriyor. Acun Ilıcalı'nın daha öncede uyarılarda bulunduğu Turabi'yi diskalifiye etmesi bekleniyor. Survivor All Star yarışma heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler aralarından bir arkadaşını göndermek zorunda kaldı. Arkadaşları tarafından en çok yazılan isim olan Begüm ilk aday olarak konseye katıldı. SMS oylamasında en çok oyu olan Hilmicem ise Begüm'ün karşısına Seda'yı çıkarttı. İkili arasında gerçekleştirilen SMS oylaması sonucunda Seda adaya veda ederken, Begüm adada kalmayı başardı.


Turabi Çamkıran kimdir? Survivor Turabi haberleri


Ada da kendisine Turbo lakabı takılan Turabi Çamkıran, yarışmacı arkadaşı Begüm ile konseyde tartışmış, kendisine ağır sözler söylemişti, bunun üzerine Turabi, sessizliğini bozup ateş püskürdü. İşte o video...


VİDEO İÇİN TIKLAYIN


Survivor All Star'da ünlüler ve gönüllüler her gün daha da zorlaşan ada şartlarında hayatta kalmak için mücadele ediyor. Geçtiğimiz hafta gönüllülerin kazandığı ödül oyununun sonunda yarışmacılar omlet yediler ve yatakta yatmaya hak kazandılar. Bu hafta ise en güzel yiyecek ödüllerinden biri karşılarına çıkacak! Ödül oyunları sayesinde karınları doyan ve moral depolayan yarışmacılar bu hafta nasıl bir oyun oynayacak? Yarışmacıları ödül oyunu sonunda nasıl bir ödül bekleyecek? Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı TV8'de.





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...