Türkiye 2-1 Lüksemburg Maçı Özet ve Golleri Burada

Türkiye 2-1  Lüksemburg Maçı Özet ve Golleri Burada

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Türkiye, Lüksemburg maçı özet ve golleri sitemizde. Türkiye Lüksemburg maçı geniş özet, skor ne durumda maç kaç kaç bitti.

Türkiye, Lüksemburg maçı özet ve golleri sitemizde. Türkiye nbsp;Lüksemburg maçı geniş özet, skor ne durumda maç kaç kaç bitti. nbsp;Türkiye nbsp; Lüksemburg maçı özet ve golleri maç bitiminde sitemizde olacaktır...Türkiye, Lüksemburg ile Avrupa 2016 şampiyonası için hazırlık maçı yapacak. Türkiye Lüksemburg maçı muhtemel 11'leri ve ne zaman saat kaçta hangi kanalda ..Euro 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde A Grubu'nda bulunan Türkiye, hazırlık maçında Lüksemburg ile deplasmanda karşılaşacak. Show TVcanlı yayın izlemek için haberimizdeki linke tıklayabilirsiniz. SHOW TV tıkla canlı yayın linki.

SHOW TV CANLI YAYIN

Josy Barthel Stadyumu'nda oynanacak Lüksemburg-Türkiye maçı bu akşam saat 21.15'te başlayacak. Lüksemburg-Türkiye maçı Show TV'den naklen yayımlanacak.

TÜRKİYE:2 nbsp;LÜKSEMBURG: 1

CANLI ANLATIM

90'Mücadelede artık son anlar. Galibiyete çok yakınız...

90'Yakaladığımız net fırsatları gole çevirebilseydik daha da fazla gol atabilirdik.

90'Lüksemburg Milli Takımı zaman zaman kalemizde etkili olmaya çalışsa da maçın genelinde oyunun tek hakimiz biz olduk.

90'Karşılaşmanın Maltalı hakemi mücadelenin sonuna 3 dakika ilave etti.

90'Milli Takımımızda Arda Turan oyundan çıkarken Ümit Kurt oyunda.

nbsp;Anında haberiniz olsun! Avrupa ve Süper Lig'de tüm maçların canlı skorları için sporx.com canlı skorlar sayfalarını takip edebilirsiniz!

88'Bu arada Selçuk İnan bir sakatlık geçirdi ve oyun alanı kenarında tedavisi yapılıyor.

87'Hakan Çalhanoğlu'ndan enfes bir gol. Selçuk'un pasında topla buluşan Hakan'ın yaklaşık 40 metre mesafeden kaleye sert ve etkili şutunda rakip savunma oyuncusunun da kafasına çarpmasıyla kaleciyi yanılttı ve top ağlara gitti.

87'GOOOOOOOOOOOOOOOL! Hakan Çalhanoğlu

86'Kullandığımız serbest vuruşta Hakan'ın doğrudan kaleye gönderdiği top Eren'den sekip oyun alanını terk etti.

85'Rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Selçuk, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

84'Kullanılan serbest vuruşta Selçuk İnan'ın kaleye gönderdiği top yandan az farkla dışarıya gitti.

83'Milli Takımızda Selçuk, rakip ceza alanı ön bölümünde Payal'ın darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Payal sarı kart gördü. Tehlikeli bir yer.

82'Yine etkili gelişen Lüksemburg atağında Joachim'in ceza alanı içi sağ çaprazından kaleye şutunda Mert topu iki hamlede kontrol etti.

81'Lüksemburg'un etkili atağında savunmamızın arkasına kaçan Joachim, Mert ile karşı karşıya kaldı ama ofsayt bayrağı kalktı.

80'Bu kez sol kanattan gelişen atağımızda Eren, son çizgiye kadar indi ama orta yapmak istediği topa savunma ayak koyarak taca gönderdi

79'Gelişen atağımızda Hakan'ın sağ kanattaki Arda'ya pasında ofsayt bayrağı kalktı.

nbsp;İddaa tam listesini ve listedeki tüm maçlar için yorumları, canlı sonuçları, yazarlardan iddaa tahminlerini, kazandıran kuponları Sporx İddaa'da bulabilirsiniz.

77'Oyuncu değişiklikleri çoğalmaya başladı. Daniel da Mota'nın yerine Tom Laterza oyunda.

76'Milli Takımımızda sakatlık yaşayan Volkan Şen'in yerine Eren Albayrak oyunda.

75'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanımıza yapılan ortada savunmamız topu karşıladı.

74'Lüksemburg'da Chris Philipps'in yerine Maurice Deville oyunda.

74'Lüksemburg takımı gole çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza alanına giren Mutsch'un kale sahasına ortasında son anda Şener topu kornere gönderdi.

73'Son bölümde baskıyı arttırmış durumdayız... Bu kez sağ kanattan kullandığımız serbest vuruşta Arda'nın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

72'Sağ kanattan etkili gelişen atağımızda Şener, topla birlikte ceza alanına girip son çizgiye kadar indi ve topu içeriye çevirmek isterken savunmanın müdahalesiyle top kornere gitti. Bu pozisyon elle oynama ve penaltı bekledik ama hakem korneri işaret etti.

71'Milli Takımımızda Mehmet Ekici'nin yerine Selçuk İnan oyunda.

70'Ay Yıldızlı ekibimizde Arda Turan, rakibine yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

69'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Lüksemburg savunması topu karşıladı.

68'Sol kanattan, ceza alanına yakın bir noktadan serbest vuruş kullandık. Hakan'ın doğrudan kaleye gönderdiği topu son anda kaleci Joubert kornere tokatladı.

67'Milli Takımımızda bu kez de Enes Ünal kaleyi uzaktan yokladı ama top üstten dışarıya gitti.

66'Millilerimiz sol kanattan paslaşarak köşe vuruşu kullandı. Devamında Arda'nın pasında topla buluşan Hakan'ın kaleye sert şutunda top yakın mesafeden dışarıya gitti.

65'Bu kez gelişen Lüksemburg atağında sol kanatta topla buluşan Da Mota'nın ceza alanımıza ortasında top Mert'in kontrolünde oyun alanını terk etti.

64'Sol kanattan kullandığımız köşe vuruşunda Hakan'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

63'Kullanılan serbest vuruşta Hakan'ın ceza alanına ortasında kafalardan seken top boşta kaldı ama Umut yakın mesafeden şutunu çekti ve savunmaya çarpan top kornere gitti.

62'Maçın ilk sarı kartı Lüksemburg takımından Chris Philipps'e çıktı. Sol kanattan gelişen atağımızda Hakan, ceza alanı yakınlarında yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

61'Şansın yanımızda olduğu dakika. Sağ kanatta topla buluşan Joachim, Caner'den sıyrılıp ceza alanına girdi ve pasında Jans topu kaleye gönderdi ama son anda çizgi üstünde Şener topu çizgiden çıkardı.

Lüksemburg 1 - 1 Türkiye hazırlık maçı canlı anlatımı nbsp;

47'İkinci yarının ilk atağını biz geliştirdik. Sol kanattan gelişen atakta Mehmet Ekici'nin ceza alanına ortasında kaleci Joubert çıkıp topun sahibi oldu.

46'Ay Yıldızlı Milli Takımımızda Mevlüt Erdinç ve Kazım Kazım oyundan çıkarken Volkan Şen ve Umut Bulut oyunda.

46'Mücadelenin ikinci yarısı Lüksemburglu oyuncuların vuruşuyla başladı.

İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.

45' Sağ kanattan etkili gelişen Lüksemburg atağında Jans'ın ceza alanına etkili ortasında savunmamız vuruş izni vermedi.

45' Mücadelenin Maltalı hakemi maçın sonuna 1 dakika ilave etti.

44' Son bölümde ataklarımız sıklaşmaya başlasa da oyunun temposu oldukça düşük durumda.

43' Bu kez sol kanattan gelişen atağımızda Hakan'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. Ardından bu kez de Caner, ortasını yaptı ama yine savunma topu uzaklaştırdı.

42' Bir başka atağımızda ceza alanına uzun gönderilen topu Mevlüt, topu Olcay'a indirdi ama Olcay topu istediği gibi kontrol edemeyince araya savunma girdi.

41' Sağ kanattan gelişen Lüksemburg atağında Joachim'in ceza alanına ortasında top kalecimiz Mert'te kaldı.

40' Sağ kanattan köşe vuruşu kullandık. Hakan'ın ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.

39' Gole bu kez Olcay ile yaklaştık. Sol kanatta topla buluşan Arda'nın ceza alanı içindeki Olcay'a pasında Olcay, uygun pozisyonda kaleye şutunu çekti ama savunma yatarak topu uzaklaştırdı.

38' Yarı alanımızda topla buluşan Arda, rakibinin darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

36' Orta alanda topla buluşan Olcay, rakibi Jans'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

35' Gelişen atağımızda Hakan'ın ceza alanına koşu yapan Olcay'a aşırtmak istediği topu savunma karşıladı.

34' Sol kanattan gelişen Lüksemburg atağında Da Mota'nın ceza alanına ortasında savunmamıza çarpan top taca gitti.

33' Rakip yarı alanda baskı yapmaya başladı. Fatih Terim de kenardan oyuncularını uyarıyor.

32' Ay Yıldızlı oyuncularımız orta alanda pas yapıyor...

31' Millerimizin maçın başındaki tempolu ve baskılı oyununa dönmesi gerekiyor.

30' Maalesef topu ağlarımızda gördük. Sağ kanattan gelişen Lüksemburg atağında Mutsch, ceza alanı dışından sağ çaprazdan sol köşeye sert ve etkili bir şut gönderip topu ağlara gönderdi.

30' GOL! Mario Mutsch

27' Millilerimiz son bölümde baskıyı azalttı ve bu da temponun düşmesine sebep oldu.

26' Mahmut Tekdemir bir sakatlık geçirdi ve şu anda oyun alanı kenarında tedavisi yapılıyor.

25' Etkili gelişen Lüksemburg atağında Joachim, sağ kanatta topla buluştu ve ceza alanındaki Gerson'a pasını verdi ama Gerson'dan önce son anda Mahmut topa müdahale etti.

24' Bu kez sağ kanattan gelişen atağımızda Şener'in son çizgi yakınlarında bulunan Kazım'a pasında Kazım topu ceza alanına çeviremedi.

23' Gelişen atağımızda Mehmet Ekici'nin rakip ceza alanı dışından kaleye sert şutunda top yandan dışarıya gitti.

22' Hızlı gelişen Lüksemburg atağında Joachim'in savunmamızın arkasına kaçan Mota'ya pasında ofsayt bayrağı kalktı.

20' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Mutsch'un ceza alanına ortasında Arda topu karşıladı.

19' Kullanılan serbest vuruşta Gerson'un ceza alanına etkili ortasında Mevlüt, kale sahası içinde topu kornere gönderdi.

18' Sol kanattan gelişen Lüksemburg atağında Joachim, yine Mahmut'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Ceza alanına oldukça yakın bir yer.

17' Yine çok etkili geldik. Olcay, rakip ceza alanı yakınlarında rakibinden harika sıyrıldı ve sol çaprazdan ceza alanına giren Caner'e pasını verdi ama Caner'in kale sahasına çevirdiği topu savunma uzaklaştırdı.

16' Kullanılan serbest vuruşta Mario Mutsch'un ceza alanına ortasında Millilerimiz topu uzaklaştırdı.

15' Sağ kanattan gelişen Lüksemburg atağında Joachim, köşe gönderi yakınlarına kadar gitti ve Mahmut'tan sıyrılmak isterken yerde kalınca hakem faulü verdi.

14' Maçın tek hakimiyiz. Arda'nın ceza alanına sağ çaprazdan koşu yapan Kazım'a uzun pasında topu kontrol eden Kazım'ın çaprazdan şutunda top üstten dışarıya gitti.

13' Sol kanattan köşe vuruşu kullandık. Hakan'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. Topu yine aynı kanatta kontrol eden Hakan'ın ikinci ortasında yine savunma topu uzaklaştırdı.

12' Lüksemburg bir atak geliştirmek istedi ama savunmada topla buluşan Malget'in Payal'a uzun gönderdiği topta top Payal'ı aştı ve kaleciiz Mert'e kadar geldi.

12' Lüksemburg bir atak geliştirmek istedi ama savunmada topla buluşan Malget'in Payal'a uzun gönderdiği topta top Payal'ı aştı ve kalecimiz Mert'e kadar geldi.

11' Hazırlık maçı olmasına rağmen Lüksemburg'da Milli Takımımıza oldukça büyük bir destek var...

10' Bir başka atağımızda sağ kanatta bu kez Kazım topla buluştu ve ceza alanı içinde elini kaldıran Olcay'a ortasını yaptı ama Olcay'dan önce savunma topu karşıladı.

9' Milliler gole çok yaklaştı. Sağ kanattan hızlı gelişen atakta Şener topla birlikte ceza alanına yakınlarına kadar gidip pasını Olcay'a verdi ama Olcay'ın kale sahasına çevirdiği topu savunma karşıladı.

8' Kullandığımız serbest vuruşta Hakan'ın ceza alanına ortasında Lüksemburg savunması topu uzaklaştırdı.

7' Bu kez sol kanattan gelişen atağımızda Hakan'ın pasında topla buluşan Mehmet Ekici, rakibini geçmek isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

6' Rakip yarı alanda yaptığımız baskıyla topu kazandık ama sağ kanatta topla buluşan Kazım'ın ceza alanına ortasında top kaşeci Joubert'te kaldı.

5' Oyunu yavaş yavaş rakip yarı alana yıktığımız anda Mevlüt ile golü bulduk. Bravo çocuklar...

4' nbsp;Mevlüt Erdinç'ten harika, süper bir gol. Arda'nın pasıyla ceza alanı dışında topla buluşan Mevlüt, kalecinin de önde olduğunu görünce mükemmel bir aşırtma yaptı ve topu sol köşeden ağlara gönderdi.

4' GOOOOOOOOOOOOOL! Mevlüt Erdinç

3' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede bu kez Hakan Çalhanoğlu rakibine faul yaptı.

2' Rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Mehmet Ekici, Gerson'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

1' Karşılaşma A Milli Takımın vuruşuyla başladı. Başarılar Ay Yıldız. Başarılar Milli Takım...

Türkiye 2-1  Lüksemburg Maçı Özet ve Golleri Burada

Ozan: Koştum yetişemedim
A Milli Takım'ın başarılı orta saha oyuncusu Ozan Tufan, "Hocam Sneijder'le bire bir oynamamı istemişti. Gol pozisyonunda mecburen içeride kalmıştım. Ona doğru koştum ama yetişemedim. 1-1'lik skor bizi çok üzdü" sözlerini kullandı.

9 FUTBOLCU KADROYA ALINMADI
A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, EURO 2016 elemelerinde Hollanda ile oynanan karşılaşmanın kadrosunda yer alan 9 futbolcuyu Lüksemburg maçı kafilesine dahil etmedi. Burak Yılmaz, Hakan Balta, Hamit Altıntop, Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Ersan Gülüm, Gökhan Töre, Serdar Aziz ve kaleci Volkan Babacan Hollanda karşılaşmanın ardından Türkiye'ye döndü.
nbsp;

Türkiye 2-1  Lüksemburg Maçı Özet ve Golleri Burada
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, deneyimli oyuncuların yerine, Kaan Kanak, Ümit Kurt, Eren Albayrak ve Enes Ünal gibi gençleri davet etti. Terim bu hamleyle kadroyu gençleştirdi. Ay-yıldızlılarda 27.6 olan yaş ortalaması, 25.3'e düştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...