MEB - Ehliyet Sonuçları açıklandı, Öğren (EHLİYET SONUÇLARI SORGULA)

MEB - Ehliyet Sonuçları açıklandı, Öğren (EHLİYET SONUÇLARI SORGULA)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ehliyet Sınav Sonuçlarının açıklanmasına çok az bir zaman kaldı. MEB - Ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı sorgulamak için tıklayınız

Ehliyet Sınav Sonuçlarının açıklanmasına çok az bir zaman kaldı. MEB - Ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı sorgulamak için tıklayınız.. 22 Mart Ehliyet sınavı sonuçları için gözler meb.gov.tr'de. Ehliyet sınav sonuçlarını bekleyen sürücü adayları heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyor. Ehliyet sınav sonuçları meb.gov.tr ile aynı anda tg.com.tr'de..Ehliyet nbsp;sonuçları sorgula, açıklanması an meselesi. Daha önceki Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayları Sınavı (MTSAS) 22 Mart sonuçları sınav tarihinden sonraki 15 gün içinde açıklayan MEB'in 22 Mart Ehliyet sınav sonuçlarını da bu hafta açıklaması bekleniyor. Sürücü adaylarının dört gözle beklediği sonuçlar MEB'in sitesiyle aynı anda sitemizde olacaktır.

##tgvideo##

EHLİYET SINAV SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA nbsp;

meb - ehliyet sonuçları açıklandı mı

22 Mart günü yapılan ehliyet sınav sonuçları bugün açıklandı. MTSAS ehliyet sonuçları sorgulama için tıkla. MEB - Ehliyet Sınav sonuçları açıklandı. Ehliyet Sınav Sonuçlarını Öğrenmek için haberimizdeki linke tıklamanız yeterli. Ehliyet Sonuçları Sorgula. İşte Ehliyet sınav Sonuçları hakkında detaylı bilgiler...

ŞANLIURFA'da, kontrolden çıkarak devrilen motosikletteki kasksız 2 kişi yaralandı.


Kaza, akşam saatlerinde Şanlıurfa-Mardin karayolundaki Sırrın Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet K., ehliyetsiz ve kasksız kullandığı plakası bulunmayan motosikletin direksiyon hakimiyetini yitirdi. Devrilen motosikletten düşen Mehmet K. ile arkasında oturan Ahmet K., yola savrularak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen yaralılar, tedavi altına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kadının kullanmayı öğrendiği otomobil yoldan çıkarak çocuk parkına uçtu. Kazada otomobildeki karı koca hafif şekilde yaralanırken, parkta bulunan çocuklar canlarını zor kurtardı. Kaza, saat 17.30 sıralarında Kepez Mahallesi Behçelievler sitesi mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, İngilizce öğretmeni Necati Güngör (51) 67 LB 894 plakalı otomobil ile ehliyeti olmasına rağmen araç kullanmayı bilmeyen eşi Nuray Güngör'e (50) araç kullanmayı öğretmek için mahallede turlamaya başladı. Nuray Güngör, Bahçelievler sitesi mevkisine geldiğinde otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek, yol kenarında ki üç metre yüksekliğindeki duvarı aşarak çocuk parkına düştü. Otomobilde sıkışan Necati ve Nuray Güngör çiftini mahalle sakinleri ve Ereğli belediyesi itfaiye ekipleri camları kırarak dışarı çıkarttı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Güngör çifti büyük korku ve panik yaşadı. Kaza sırasında parkta oyun oynayan çocuklar ise gürültüyü duymaları üzerine sağa sola kaçışarak canlarını zor kurtardı.

MEB - Ehliyet Sonuçları açıklandı, Öğren (EHLİYET SONUÇLARI SORGULA)

Kaza sırasında çocuğunun parkta oynadığını belirten mahalle sakinlerinden Fuat Yılmaz, çok korktuğunu söyledi. Yılmaz gazetecilere yaptığı açıklamada, "Teyzem arabayı kullanıyordu. Bayırdan aşağı gelirken direksiyonu toparlayamayınca parka dikine indiler. Çok büyük gürültü ve ses geldi bu arada, ben hemen koştum. Hocalarımız komşularımız zaten. Araba kullanmasını öğreniyordu herhalde. Kendisi de söyledi zaten burada. Az önce parkta benim çocuklarım oynuyordu. O yüzden içim pır pır halen" dedi. Kaza sırasında çocuk parkında arkadaşları ile birlikte top oynayan Oğuzhan Özmen ise gürültüyü duyunca kaçtıklarını ifade ederek, "Arkadaşlarımızla biz sahada top oynuyorduk. Araba yukarıdan geldi, şu demirleri kırdı ve yere düştü. Ters düştü, dumanlar geliyordu. Biz patlayacak sandık. Sonra abiler geldi camı falan kırdılar. İtfaiye geldi çıkardılar." Kaza yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Kaza yapan otomobil çekici ile çocuk parkından kaldırılırken, mahalle sakinlerice çocuklar kaza yapan otomobili korku dolu gözlerle izledi. nbsp;

Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı. Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Direksiyon Eğitimi Dersi Sınav Yönergesi'nde değişikliğe gitti. Sürücü adaylarının kâbusu olabilecek değişiklikle, geri park edecek araçların sürücülerinin, aracın bir buçuk katı uzunluğunda ve aracın genişliğinden 50 santimetreden fazla olan iki araç veya konilerin arasına, tek hamlede girmesi isteniyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ehliyet sınavlarında, usta öğreticilerin değerlendirme komisyonu üyelerine müdahalesini önlemek için tedbir alarak, komisyonun çalışmasını engelleyici davranışlarda bulunan usta öğreticilerine, sınavlarda bir yıl görev alamama cezası getirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Özel Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Direksiyon Eğitimi Dersi Sınav Yönergesi'nde değişikliğe gitti. İllere gönderilen yeni yönergeyle, sınav sürecinin daha sağlıklı şekilde yürütülmesi, sınavda yaşanan aksaklıkların önüne geçilmesi ve ehliyet sınavlarında denetimin artırılması amaçlanıyor.

MEB - Ehliyet Sonuçları açıklandı, Öğren (EHLİYET SONUÇLARI SORGULA)

TEK HAMLEDE GERİ PARK ŞARTI

Yönergeye göre, "A1", "A2" ve "H" (motosiklet)" sınıfı araçlar hariç, geri park edecek araçların sürücüleri, aracın bir buçuk katı uzunluğunda ve aracın genişliğinden 50 santimetreden fazla olan iki araç veya konilerin arasına yatay ve dikey çizgilerle belirlenen alana tek hamlede girmeye çalışacak. Direksiyon usta öğreticisi sınava gelmediğinde durum tutanakla tespit edilerek kursta görevli başka bir direksiyon usta öğreticisiyle direksiyon eğitimi dersi sınavının yapılması sağlanacak. Direksiyon uygulama sınavlarında, denetim maarif müfettişlerince yapılacak. Maarif müfettişlerini de il milli eğitim müdürü ve maarif müfettişleri başkanı kontrol edecek. Hatalı değerlendirme yapan, sınav komisyonu başkan ve üyesi bir yıl görev alamayacak. Böylece, denetimlerin de daha sağlıklı yapılması sağlanacak.

Direksiyon eğitimi dersi uygulama ve değerlendirme komisyonu başkanı, kursiyerin direksiyon eğitimi dersi sınavında can ve mal güvenliği ile trafiği tehlikeye düşürecek şekilde araç kullanması durumunda direksiyon ve pedallar yardımıyla gerekli müdahaleyi yaparak sınavı sonlandıracak. Bakanlık, ehliyet sınavlarında, usta öğreticilerin değerlendirme komisyonu üyelerine müdahalesini önlemek için de tedbir aldı. Direksiyon eğitimi dersi sınavında, sınav uygulama ve değerlendirme komisyonuna müdahale ederek, komisyonunun çalışmasını engelleyici davranışlarda bulunan direksiyon usta öğreticileri, bu dersin sınavlarında bir yıl görev alamayacak. Sınavlarda komisyonların veya diğer görevlilerin çalışmasını tehdit veya zor kullanarak engelleyen ya da engellettiren kursiyerler de 4 ay sınavlara giremiyor.

nbsp;Ehliyet nbsp;sınav sonuçları için adaylar heyecanlı , nbsp;yeni müfredata uygun olarak yapılan imtihan sonuçları yayınlandı mı aşağıdaki linkten nbsp;takip ediniz .

YENİ MÜFREDATA GÖRE SINAV SORULARI VE HESAPLAMA nbsp;

Yeni soruları çözmek ve yeni müfredata göre yapılan yeni sistem tahmini bir puanlama yaparak adaylara kolaylık sağlıyor ve ehliyet sınavı soruları ve cevap anahtarı ile tahmini bir puan hesaplaması yaparak belli bir aralıkta sonuçların tahminine imkan veriyor.

MEB - Ehliyet Sonuçları açıklandı, Öğren (EHLİYET SONUÇLARI SORGULA)

nbsp; Ehliyet Sınavı sonuçları açıklanıyor! 22 Mart 2015 tarihinde sürücü adaylarının girmiş olduğu Motorlu Taşıt (MTSAS) sınav sonuçları açıklanıyor. Adayların sabrsızlıkla beklediği sınav sonuçlar açıklandı mı? İşte ehliyet sınav sonuçları.MEB Ehliyet sınav sonuçlarının açıklanmasına çok az bir zaman kaldı. Sürücü adayları sabırsızlıkla sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. MEB tarafından yayınlanacak olan Ehliyet sınavı sonuçlarının bugün yayınlanması bekleniyor. Sürücü adayları ehliyet sonuçlarını MEB'in internet sayfası üzerinden TC Kimlik No'ları ile sorgulayabilirler.

Online olarak sorgulanabilecek olan sınav öncesinde adaylar internet üzerinden en çok neleri araştırıyor sizin için derledik.Araç tekniği ,kaç net ile geçilir, nbsp;trafik kursları listesi , imtihan tarihleri ni , sıkça sorulan kısmından www.meb.gov.tr adresinden sonuçlari görebilirsiniz.Ayrıca nbsp;ocak, şubat, mart, nisan, haziran, temmuz, ağustos, eylül, ekim, kasim, aralık aylarında yapılan imtihan bilgilerini internetteki faydalı sitelerden görebilirsiniz.

Adayların nbsp;webte en çok arattığı kelimeler :

Trafik soruları çöz testleri ,motor sınav soruları , ehliyet sınav soruları , ilk yardım soruları, online ehliyet testlerini, nbsp;ehliyet testleri, yeni nbsp;müfredat ilkyardım soruları çöz ...

MEB - Ehliyet Sonuçları açıklandı, Öğren (EHLİYET SONUÇLARI SORGULA)

ÜNLÜ İSİM EHLİYETİNİ KAPTIRDI

Aftonbaldet gazetesinin haberine göre, 110 km hız sınırı olan yolda 138 km hızla giden İsveçli ünlü şarkıcı Andersson, belirlenen yasal hız limitini aşınca ehliyetine el konuldu.

İsveç Trafik Dairesi'ne ehliyetini geri almak için itiraz dilekçesi yazan Andersson'ın, 50 yıllık şoför olduğunu ve bu zamana kadar hiç kaza yapmadığını belirterek kendini savunduğu kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...