Beşiktaş vazgeçmiyor

Beşiktaş vazgeçmiyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kasımpaşa karşısında gol şov yapan Beşiktaş şampiyonluk yarışını sürdürdü

Kulübe gelen icra ile büyük şok yaşayan Beşiktaş, Kasımpaşa'yı beşleyerek hem moral buldu hem de liderliği ele geçirdi


Beşiktaş'ın eski futbol direktörü, Paşa'nın yeni hocası Önder Özen ilk maçında yıkıldı

Beşiktaş, alan bulduğunda affetmeyen bir takım olduğunu bir kez daha herkese hatırlattı. 3.dakikada Sosa'nın ortasını indiren Sivok, Mustafa'ya servisi yaparak kilidi erken açtı. Önder Özen'in daha derli toplu bir savunma için yaptığı girişimleri boşa düşüren bu golün arkasından Beşiktaş tam da aradığı ortamı buldu. 38'de Sosa'nın ara pasında Olcay topun üstünden atlayınca, Isaksson ile baş başa kalan Demba Ba farkı ikiye çıkarmakta zorlanmadı. 41'de Günay'ın hatasıyla gol olan Tunay'ın serbest vuruşuyla Paşa ümitlense de ikinci yarı da Kartal'ın hükmündeydi. Motta'nın 50'de takımını rahatlatan golünün arkası çorap söküğü gibi geldi. 53'de Barış, 78'de Adem'in atılmasıyla gardı düşen Paşa'ya son darbeleri Olcay ile Sosa indirdi: 5-1. Önder hoca son yorumculuk gecesinde yaptığı "Kolay maç olabilir" analizinde istemeyerek de olsa haklı çıktı. nbsp;


Sosa yıldızlaştı
Beşiktaş'ta beklenen performansı sergileyemediği gerekçesiyle eleştirilen Sosa, dün akşam ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni topladı. Siyah-beyazlı takımın ilk iki golünün hazırlayıcısı olan Arjantinli yıldız, aynı zamanda maçın skorunu ilan eden vuruşu yaptı. Sosa'ya asist yapan isim ise bu sezon çok az forma şansı bulan Oğuzhan Özyakup oldu.


Defans yardım etti
Kasımpaşa'ya seyir zevki yüksek bir gol atan Motta, "Topu ikinci direğe aşırtmak istedim. Ancak rakip defansın da yardımı oldu. Gol güzeldi ancak önemli olan sezonu şampiyon tamamlamak" dedi.


Şampiyonluk şansımız çok yüksek
Son dönemde büyük bir düşüş yaşayan Demba Ba, kötü gidişatına Kasımpaşa maçında son verdi. Penaltı dışında en son golünü 15 Şubat'ta Beşiktaş'ın Bursaspor'u 3-2 yendiği karşılaşmada kaydeden yıldız futbolcu, dün akşam 62 günlük suskunluğunu bitirdi. Senegalli forvet, "Mustafa ile beraber iyi iş çıkardık. Sonuna kadar gideceğiz. Şampiyonluk şansımız yüksek" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...