İşte Benim Stilimde KİM ELENDİ Öğren

İşte Benim Stilimde KİM ELENDİ Öğren

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İşte Benim Stilim'de kim elendi dün gece belli oldu. Birbirinden şık kıyafetlerle podyuma çıkan yarışmacılardan en az oyu alan ve elenen isim....

İşte Benim Stilim'de kim elendi dün gece belli oldu. Birbirinden şık kıyafetlerle podyuma çıkan yarışmacılardan en az oyu alan ve elenen isim... nbsp;İşte Benim Stilim'de kim elendi? nbsp;TV8 ekranlarında yayınlanan programda dün akşam neler yaşandı? nbsp;Linet'in konuk jüri olduğu İşte Benim Stilim eleme gecesinde konsept Yaza Merhaba Partisiydi. İşte Benim Stilim'de Sinem ve Büşra sona kaldı. İşte elenen isim... nbsp; nbsp;İşte Benim Stilim'den kim elendi merak konusu.. nbsp;Bu hafta İşte Benim Stilimde kim elensin sorusuna jürinin verdiği cevap şöyle oldu, Linet, Büşra elensin dedi. nbsp;Nur Yerlitaş, Büşra elensin dedi. nbsp;İvana Sert ise Sinem Umaş elensin dedi. nbsp;Uğurkan Erez 'Sinem Umaş' elensin dedi. nbsp;Elenen yarışmacıyı Kemal Doğulu'nun oyu belirledi. nbsp;Doğulu Büşra Eyen Siral elensin diyerek bu hafta elenen ismi belli olmuş oldu. nbsp;İşte Benim Stilimde bu hafta elenen Büşra Eyen Siral güler yüzlü vedasıyla Nur Yerlitaş'ı kendisine hayran bıraktı. Büşra Eyen Siral'i jüri alkışlayarak uğurladı ve vedasının güzelliği için teşekkür etti. İşte Benim Stilim'de kim elendi?

##tgvideo##

TV8 - İŞTE BENİM STİLİM İZLE nbsp;

NUR YERLİTAŞ PODYUMA ÇIKTI - İZLE nbsp;

İşte Benim Stilimde KİM ELENDİ Öğren

24 Nisan 2015 eleme gecesinde İşte Benim Stilim yarışmasında kim elendi belli oldu. Bu hafta İşte Benim Stilimde Sinem Umaş ve Büşra Eyen Siral jürinin önüne çıktı.Linet'in konuk jüri üyesi olduğu İşte Benim Stilim eleme gecesi saat 22.15'te başladı. İşte Benim Stilimde bu hafta ' kim elendi ' sorusunun yanıtı gece yarısından sonra ortaya çıktı.

İşte Benim Stilimde KİM ELENDİ Öğren

Bu hafta İşte Benim Stilimde kim elensin sorusuna jürinin verdiği yanıt şöyle;

Linet Büşra elensin dedi.

Nur Yerlitaş Büşra elensin dedi.

İvana Sert ise Sinem Umaş elensin dedi.

Uğurkan Erez 'Sinem Umaş' elensin dedi.

İşte Benim Stilimde KİM ELENDİ Öğren

Elenen yarışmacıyı Kemal Doğulu'nun oyu belirledi. Kemal Doğulu Büşra Eyen Siral elensin diyerek bu hafta elenen ismi ilan etti İşte Benim Stilimde bu hafta elenen Büşra Eyen Siral güler yüzlü vedasıyla Nur Yerlitaş'ı kendisine hayran bıraktı. Büşra Eyen Siral'i jüri alkışlayarak uğurladı ve vedasının güzelliği için teşekkür etti.

İŞTE BENİM STİLİM GEÇEN SEZON KİM BİRİNCİ OLMUŞTU

İşte Benim Stilimde KİM ELENDİ Öğren

TV 8 ekranlarında yayınlanan nbsp;'İşte Benim Stilim'de ikinci sezonun birincisi Emel Özkızıltaş oldu. Nefes kesen final bölümünün ilk kademesinde elenen isim İlbilge Uzun oldu. Finale kalan isimler nbsp;Emel Özkızıltaş, Zeynep Öztürk, Nazlı Hamarat ve Çiğdem Çelik arasında yapılan halk oylaması sonucunda ipi göğüsleyen ve 100 bin lirayı kazanan isim ise Emel Özkızıltaş olduİşte Benim Stilim 'de ikini Zeynep Öztürk olurken nbsp;üçüncü Nazlı Hamarat, dördüncü ise Çiğdem Çelik oldu.Birinci olan Emel'in tacını geçen sezonun birincisi Aycan – Nurcan Şencan kardeşler verdi.

İŞTE BENİM STİLİM 3.SEZON YARIŞMACILARI:

Şilan Makal kimdir

21 yaşında tarih okuyor. son sınıfta bir dersi var bitirmek için.. Üniversitede kalmak istiyorum. Giyinmeyi çok seviyor. Bir ders için bir yılı boş geçirmek istememiş. Kardeşlerinin en büyüğü 3 kardeşler.

Tümay Tali kimdir

Yarışmaya Almanya'dan katılıyor. Aramızda olmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. Yarışmanın 3. sezonu çok güzel ve iddialı olduğunu ifade ediyor. Tümay moda benim aşkımdır ve ben aşkımı ifade etmeye geldim dedi.

Cerem Gündüz kimdir?

Cerem Gündüz, 25 yaşındadır. İzmir'de doğan Cerem, yarışmaya İstanbul'dan katılmaktadır. Daha önce Moda işinde mankenlik yapan Cerem, Bana Her Şey Yakışı yarışma programına da katılmıştır.İzmir doğumlu olan Cerem, İzmirli kadınların tarz ve güzel olduğunu söyleyerek hırsıyla yarışmaya hızlı bir giriş yapmıştır. İşte Benim Stilim yarışmasında birinci olmak ve hayallerine bir adım daha yaklaşmak isteyen Cerem, 1.72 boyundadır ve 36 bedendir.

Neda Poursaeid kimdir

Yarışmaya İran'dan katılan Neda Poursaeid günlük hayatta mimar olarak çalışmaktadır.Basketbol ve kickboks yapıyor. Profesyonel anlamda fitness hocalığı yaptı.Angelina Jolie benzetiliyor.

Didem Ezgi Akın kimdir?

19 yaşında. Çocuk gelişimi okuyor. tarzına ve stiline güveniyor. Tarzını herkesten farklı buluyor. 100 binlirayı almaya geldim diyor.

Sinem Umaş

Serpil Yılmaz

1983 yılında İstanbul da doğmuştur. Asıl mesleği modacı ve styling olan güzel yarışmacı Gayri menkul işleri ile de ilgilenmektedir. Serpil Gülşah Yılmaz 32 yaşındadır. Oryantal dans etmeyi çok seven Serpil oryantal dansta Türkiye derecesi olduğunu belirtti.

Elçin Kayadibi Şenel kimdir

İşte Benim Stilime katılan Elçin Kayadibi Şenel Sivaslıdır , İstanbul'da ikamet eden Şenel yarışmanın iddialı isimlerinden 40 numara ayakkabı giyiyor ve 1.82 cm boyunda. Kendi tarzına çok güvendiğini söyleyen Elçin evlidir. Herkese gerçek tarzın nasıl olduğunu göstermek istediğini söylemiştir.Elçin Kayadibi Şenel, etilerde bir güzellik salonu işlettiğini de ifade etti

Sima Şerafettinova nbsp;

Mihriban Akgül kimdir?

23 yaşında ve Eskişehir Anadolu Üniversitesinde açık öğretim psikoloji bölümü öğrencisidir. Annesi Özbek babası Erzurumlu olmasına rağmen kendisi İstanbul'da doğmuştur. Okulunun yanı sıra diksiyon dersleri almaktadır.

Ezgi Ünal nbsp;

Kanal D ekranlarında yayınlanan Alabora yarışmasında yarışıyordu. Sonra yarışma tutmadı ve yarıda erken veda etmek zorunda kaldılar. Ezgi Ünal aslen Isparta'lı ama İstanbul'da yaşıyor.Yaşı:26 Boyu:1.75 Kilosu:56.Mesleği:Tasarımcı Moda tasarım mezunu yarışmaya katılma amacını "Giyinmeyi seviyorum. Göstermeyi de seviyorum bu sebepten yarışmaya katılıyorum'' diye ifade etti.

Duygu Barazi

Büsra Eyen Siral kimdir?

29 yaşındayım. Programa İstanbul'dan katılıyorum. 9 yıldır dans ediyorum ve bu yarışmaya katılmaya karar verdim. Bulgaristanlıyım. Hobi olarak fitness yapıyorum" diyerek kendini anlattı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...