TV8 - Survivor Kim Elendi (Survivor Dokunulmazlık oyunu kim kazandı izle)

TV8 - Survivor Kim Elendi (Survivor Dokunulmazlık oyunu kim kazandı izle)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

SURVİVOR dokunulmazlık oyununu bu akşam kim kazanacak merak konusu. Ada konseyine Ünlüler mi yoksa Gönüllüler mi gidcek. TV8 Survivor canlı izle

SURVİVOR dokunulmazlık oyununu bu akşam kim kazanacak merak konusu. Ada konseyine Ünlüler mi yoksa Gönüllüler mi gidcek. TV8 Survivor canlı izle. Survivor'da Pascal Nouma şoku! Nouma, Ödül oyununda yaşadığı anlar yüzünden sinirlenerek adeta çıldırdı. Nouma kendini kaybedince arkadaşları, Fransız ismi sakinleştirmeye çalıştı. Ünlüler takımından Hakan'ın 'Sakin ol lütfen Pascal' demesi üzerine ise, Nouma, 'Sakin olmamızı söylüyorsunuz ama nasıl kalalım, Ayağım benim hayatım, Bunun için savaştık. Hep aynı' sözleri üzerine arkadaşları Nouma'yı sakinleştirmeye çalıştı.

TV8 CANLI SURVİVOR İZLE nbsp;

Adaların birleşmesinden önceki son dokunulmazlık oyunun kim kazandı? Pascal'ın gözyaşları Ünlüler takımı daha da hırslandırdı! Survivor All Star nbsp; dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star son bölümünde yine büyük çekişme vardı. Survivor'da adaların birleşmesinden önceki son dokunulmazlık oyunu, nefesleri kesti. Yarışmaya geç adapte olan Gönüllüler sonrasında büyük başarı ortaya koysa da dokunulmazlık oyunu Gönüllülerin oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA NELER YAŞANDI?

Ünlüler takımı büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Daracık bir bot, iki kişinin salladığı bir salıncak ve ayakta kalmaya çalışan Survivor yarışmacıları. Ünlüler bu oyunda adeta büyük hüsran yaşadı. Salıncağa takılmadan ve bottan düşmeden asılı hedefleri toplama işinde Gönüllüler takımı büyük başarı gösterdi. Bir ara Gönüllüler takımı farkı 4'e kadar çıkardı. Ünlüler takımı o dakikadan sonra toparlanmak içni büyük çaba gösterdi ve durumu 4-4 olarak eşitledi. Ancak bir atak daha yapan Gönüllüler, yeniden öne geçmeyi başararak durumu 7-4 yaptı.

ÜNLÜLER TAKIMI KÜLLERİNDEN DOĞMAK İSTERKEN...

Sonuna kadar yarışan, bütün güçlerini kullanan Ünlüler takımı sonunda durumu 8-8 yaptı. İlk denemesinde tam altı tane alan Pascal, ikinci turda muhteşem bir hareketle tam dokuz tane asılı balonlardan topladı. Sonraki yarışmada Hilmi Cem dokuzdan az yaptığında kazanan Ünlüler takımı olacaktı. Ancak bu senorya gerçek olmadı. Mükemmel bir denge ve zamanlama uyumu yakalayan Hilmi Cem 10 tane birden toplayarak Gönüllüler takımını 9-8 öne geçirdi. Sonraki oyunda Nadya da mükemmel bir performans ortaya koydu ve 10 yaptı. Sonraki yarışta Merve Aydın hayal kırıklığı yaşattı ve dokunulmazlık oyunu Gönüllüler takımının oldu.

Survivor All star'da bu akşamki oyunun sonunda muhteşem bir ödül yarışmacıları bekliyor. Ödülü kazanmak yarışmacılar için çok önemli. nbsp;Geçtiğimiz hafta ödül oyunlarında Gönüllüler takımı büyük bir başarı yakaladı. Barbekü ödülünü kazanan Gönüllüler hem moral depoladı hem de karınlarını doyurdu. Bu hafta ise ödülü Ünlüler mi Gönüllüler mi kazanacak?

Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı-Çarşamba TV8'de.

Yayın Tarihi: 25 Nisan Cumartesi

Yayın Saati : 20.00 nbsp;

TV8 - Survivor Kim Elendi (Survivor Dokunulmazlık oyunu kim kazandı izle)

nbsp;Survivor All Star izle Özlem'in kafa karıştıran Hilmicem itirafı Survivor All Star gönüllüler takımında mücadele eden Özlem bu hafta Survivor'dan elenen isim oldu. Adada gitmesi için adı yazılan Bozok'u kurtarmak isteyen Nadya daha düşük oy aldığını bildiği Özlem'in adını söyledi ve Bozok'u elenmekten kurtardı. SMS oyları ile Survivor All Star'dan elenen Özlem Çalın, yarışmadan sonra Hilmicem ile ilgili ilginç bir itirafta bulundu. Adada yaşananları anlatan Özlem, Turabi ve Hilmicem hakkında çok sert konuştu.

Survivor All Star'da 8. hafta yarışmadan elenen isim Özlem oldu. Elendikten sonra adada yaşananlar ile ilgili konuşan Özlem Çalın, Turabi ve Hilmicem ile ilgili iddialı açıklamlarda bulundu.

Hilmicem'in Turabi'nin etkisinde olduğunu söyleyen Özlem, neden elendiğini de açıkladı.Özlem Hilmicem ile ilgili olarak ; 'Hilmicem'i normal hayatta tanımıyorum, bu yarışmada bir araya geldik. Daha önceki Survivor'da onu izleyince çok efendi bir tavrı vardı. Bizim yarışmamızda da herkesin içindeyken sempatik ve güler yüzlüydü ama kimse yokken sert bakan, agrasifleşen, kimseye cevap vermeyen bir tutum sergiledi. Bu hallerinde Turabi'nin de etkisini olduğunu düşünüyorum. Onlar Taner'de varken üçü bir arada arkadaş olup, birlikte konuşup kimseyle muhatap olmak istemiyorlardı. O yüzden biraz Turabi'den o konuda etkilenmiş olabilir. Çünkü konuşacağı zaman Turabi'nin gözlerine bakıyordu ya da konuştuğu zaman Turabi'ye bakıp 'ya kusura bakma ama konuştum' bakışını görüyordum. Bence kendi duruşunu sergilemesi lazım, 24 yaşında artık kişiliğini belli etmesi gerekiyor.' dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...