Unutma Beni'den flaş karar! '7. sezonundan sonra...'

Unutma Beni'den flaş karar! '7. sezonundan sonra...'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fox ekranlarında 7 sezondur yayınlanan Unutma Beni dizisi, 1450 bölümünden sonra final yapma kararı aldı. Dizi neden final yapıyor?

Fox ekranlarında 7 sezondur yayınlanan Unutma Beni dizisi, 1450 bölümünden sonra final yapma kararı aldı. Dizi neden final yapıyor? İşte detaylar... Fox ekranlarında yayınlanan, 7 sezondur ekrana gelen sevilen ve ekranların en uzun süreli dizilerinden olan Unutma Beni final yapıyor. 1450 bölümü geçen, 7. sezonunu yaşayan Unutma Beni Haziran ayında son bölümleri ile ekrana gelecek. Dizinin final yapmasının sebebi artık senaryonun tükenmiş olması. Unutma Beni final bölümüne kadar her gün saat 14.30'da Fox ekranlarına gelmeye devam edecek.


UNUTMA BENİ 1472. BÖLÜM ÖZETİ
Mahkûmlardan Kerim, bıçak çekecektir. Peki, kim onu durduracaktır? Açık görüş günüdür. Hayati ve Miço, Ali'nin koluna neden "ziyaretçi" dövmesi yapacaktır. Ali kaçmayı mı düşünmektedir? Oğuz'un kuzeni Fuat, Münevverleri ziyaret eder, Refik ve Münevver'in hangi sorusu Fuat'ı zor durumda bırakacaktır? Mustafa Özlem'i takip eder, ikili sakin bir mekânda konuşurlar, Özlem Mustafa'yı affedecek midir? Mustafa neden veda eder gibi konuşacaktır? Mustafa böbreği için ameliyata sokulurken Şerif ve Emine'den ne isteyecektir? Sahte doktor Hale'nin muayenehanesini polisler basar, Hale, Nejat'ın da işin içinde olduğunu söyleyecek midir? Abbas kaçmaya kararlıdır, gazetedeki harflerden bir mektup yazmıştır, Derya'nın tişörtünün içine sokabilecek midir? Volkan'ın iş yerini iki mafya görünüşlü adam basar, neden gelmişlerdir? Unutma Beni yeni bölümü yeni soru işaretleriyle ekrana gelecek.


UNUTMA BENİ OYUNCULARI
Unutma Beni , 2008'den beri yayınlanan Türk drama dizisi. Hafta içi her gün FOX'ta oynayan günlük dizinin 7. sezonundan itibaren yeni kanalı Show TV'de yayınlanacağı söylense de, bu iddia yapım şirketi Focus Film tarafından yalanlanmıştır.


Oyuncular
OyuncularRolü
Didem Özkavukçuİlkay
Osman KarakoçAli
Olcay KavuzluŞerif
Ahmet ÇintaşYardımcı Oyuncu
Berivan DüzgünEmine
Cüneyt MeteKenan
Berfu ÖngörenCeylan
Evren Çağrı TuranCengiz
Ayfer DündarÇiğdem
Bengi İdil UrasElvan
Sevda AktolgaGüler
Kurtuluş ŞakirağaoğluHikmet
Kerem PaşaoğluKürşat
Füsun GünuğurŞeker
Okan ŞenozanZafer
Murat Anıl SoykökÇetin
Gülşah ÇomoğluAsu
Mithat ErdemliRauf
Emir Taha AlıcıerÖzgür
İlay TiryakiTuğçe
Asuman BoraAdalet
Sabri ÖzmenerRıfat
Cengiz ÇelikYaman
İbrahim Sevinç
Elif ŞanlıSeda



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...