Survivorda bu hafta kim elendi - Hasan mı Merve mi

Survivorda bu hafta kim elendi - Hasan mı Merve mi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor Kim elendi, Kıbrıs'a kim gidiyr. Hasan mı Merve mi elendi. Büyük final yarışında Kıbrıs'a gitmeye hak kazanan diğer isim Hilmicem ve Begüm oldu

Survivor Kim elendi, büyük heycan devam ediyor. dün akşam oynanan büyük final yarışında Kıbrıs'a gitmeye hak kazanan diğer isim Hilmicem oldu... Survivor bu hafta kim elendi merak ediliyor. Acun Ilıcalı Survivorda Kim elendi açıkladığı an sitemizde olacak. Survivor All Star'da Hilmi Cem büyük finalde Kıbrıs'ta olacak. SURVİOR'DA SON DOKUNULMAZLIĞI BEGÜM ALDI. HASAN VE MERVE SMS'E KALDI. nbsp;SURVİVOR ALL STAR'DA ADAYA VEDA EDEN İSİM HASAN OLDU. nbsp;Survivor'da bu akşam büyük final yarışı vardı. Hilmi Cem Kıbrıs'taki büyük finale gitmeye hak kazandı. Hilmicem de Survivor'ın başından beri arkadaş olduğu Turabi ile beraber Kuzey Kıbrıs'taki 4 final koltuğundan 2'sini kaptılar. nbsp;Zorlu parkurda ilk elenen isim Merve Aydın oldu. Survivor All Star dokunulmazlık oyununu kaybeden yarışmacıları artık çok önemli bir dokunulmazlık oyunu bekliyor. Yarınki dokunulmazlık oyununu kazanan Kıbrıs'a gidebilecek.

SURVİVOR KİM ELENDİ TV8 CANLI

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HİLMİ CEM KAZANDI

Survivor All Star artık bireysele döndü. Dokunulmazlık oyununu kazanan Hilmi Cem Kıbrıs'taki büyük finale gitmeye hak kazandı. Kalan üç yarışmacı ve bir dokunulmazlık oyunu var. Kıbrıs'a ise sadece dört kişi gidebilecek. Turabi haftalar önce Kıbrıs'a gitmeyi garantilemişti. Bugün de Hilmi Cem Kıbrıs'ı garantiledi. Merve Aydın, Hasan ve Begüm Kıbrıs'a gitmek için mücadele etmeye devam edecek. Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunları bireysele döndü. Ve bireysel ilk dokunulmazlık o yununu Hilmi Cem kazandı. Elenen ilk isim Merve Aydın oldu. Çok iyi başlayan Begüm ise sonunu getiremedi. Dokunulmazlık oyunu finalinde Hasan ile Hilmi Cem yarıştı. Dokunulmazlık kolyesinin sahibi Hilmi Cem oldu.

Ünlüler takımından Hakan, Survivor'dan sonra ilginç açıklamalarda bulundu

Turabi ile yaşadığın tartışmalarda kendini haksız bulduğun noktalar oldu mu?

Tabii ki kendimi haksız gördüğüm noktalar oldu. Çünkü hepimiz insanız. Hepimiz aynı olamıyoruz. Bazen onun sevincini abartılı buldum, bazen ben abartılı sevindim. Bazen o yanlış yaptı, bazen ben yanlış yaptım. Survivor'dan ayrılırken de ben elimi uzattım. Biz burada örnek insanlarız. Herkes bizi seyrediyor. Aramızdaki tartışmanın ya da rekabetin Survivor içerisinde olduğunu ve Survivor içerisinde kaldığını bütün gençlerimiz görsün istedim. Turabi'ye de başarılar diliyorum. Çünkü Turabi Survivor olmayı hak eden biri.

Gönüllüler takımı, senin sürekli onları tahrik ettiğini dile getiriyordu. Bunu nasıl değerlendiriyorsun?

Meyve veren ağaç taşlanır. 17-18 kişiye karşı bir mücadele verdim. Bazen korktukları için, bazen gerçekten sevmedikleri için ama genelde de haksızlık ettikleri için bana bir şekilde laf etmeye çalıştıklarını düşünüyorum. Yanlış gördüğüm şeyleri söyledim. Bunu tahrik olarak gören insanlar oldu tabii ki…

Adalar birleştiğinde, Turabi ile yakınlaşacağını söylemiştin. Daha sonra bunu neden gerçekleştirmedin?

Düşündüğüm Turabi'yle adalar birleştikten sonraki Turabi arasında biraz daha fark olduğunu gördüm. Üretken, sportif, sakin, olayların üzerine giden değil üzerine olay gelirse reaksiyon veren bir insan olduğunu gördüm. "Bu insanla biz neden tanışmadık?" diye düşündüm. Bir adım atmak istemiştim ama sonra vazgeçtim. Çünkü Survivor bitene kadar aramızdaki bu rekabet ve gerginlik devam etsin istedim. İki takımın yakınlaşmasından -özellikle Merve ve Anıl'ın Hasan ile Begüm'ün yakınlaşmasından- rahatsız olduğumu hep dile getiriyorum. Bunu dile getirirken karşı takımdan en uzak olduğum insanla yakın olmak istemedim. Bir kere konuştuk. Ama biz Turabi'yle barışmadık. Sadece tanıştık. nbsp;

Son dönemde Doğukan ile yaşadığın tartışmaları neye bağlıyorsun?

Ben mecbur kalmadığım sürece Doğukan veya Serenay'ı hiçbir şekilde yazmadım. Doğukan bana sorduğunda da dürüst oldum, orada "Doğukan kimi yazacağımı niye bu kadar düşünüyorsun ki, çok istiyorsan da tabii ki Serenay'ı yazarım" diye oynayabilirdim. Serenay'ı hem kadın olduğu için hem yaşça çok ufak olduğu için hem de Serenay'la daha fazla paylaştığım için tercih etmem çok normal bir şeydi. Yanlış olan bunu Doğukan'a söylememdi. Gerçek hayatta da bunu söyleyeceğim için bunu söyledim.

Karşı takımdaki çoğu isimle tartışmaları, bireysel olarak yaşamasının sebebi neydi?

Biz hiçbir zaman takım olamadık ki… Takım olamadığımız için biri bir şey yaptığında kimse onun arkasında durmadı. Bazen ben durmaya çalıştım. İlginç gelecek ama Anıl'ın arkasında durmaya çalıştım. Serenay, Doğukan, Fulya, Merve… Bunların zaten hep arkasındaydım. Takım olamadığımız için savaşımızı hep bireysel verdik. Ben Hasan'la tartışırken Merve'nin sinsice dinlediğini ya da Anıl'ın Hasan'ın yanında durduğunu çok gördüm. Ama hiçbir zaman bana sahip çıkmadılar.

İlk hafta Ünlüler takımına geçmeseydin Gönüllüler takımında kalsaydın neler olurdu?

Survivor'da birkaç tane dönüm noktam olduğunu düşünüyorum. En büyük yaptığım manevra Gönüllüler adasından Ünlüler adasına geçmeye çaba sarf etmek oldu. Eğer geçmeseydim ilk hafta Duygu Çetinkaya'nın gidiş fermanını yazan Turabi'yle Hilmicem aynısını bana yapacaktı. Ben bu tabloyu gördüğüm için geçtim. Kendi Survivor ömrümü bu hareketle uzatmış oldum. nbsp;

TV8 YAYIN AKIŞI nbsp;

07:00Çizgi Film Kuşağı

Program

08:30Oynat Bakalım

Program

DETAY

09:45Şeffaf Oda (Yeni Bölüm)

Program

DETAY

11:00Çok Güzel Hareketler Bunlar

Program

13:00Bana Baba Dedi (Tekrar)

Dizi

15:00Para Bende

Program

16:45Arda'nın Ramazan Mutfağı

Program

17:45Çok Güzel Hareketler Bunlar

Program

20:00Survivor All Star (Yeni Bölüm)

Yarışma

DETAY

23:15KOMEDİ TÜRKİYE

Yarışma

01:30Sahur Vakti

Program

03:30Saba Tümer ile Oyuna Geldik

Program

04:45Arda'nın Ramazan Mutfağı

Program

05:30Çok Güzel Hareketler Bunlar

Program

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...