Survivor Kazananı belli oldu (Survivor All Star birincisi kim?) Turabi kimdir

Survivor Kazananı belli oldu (Survivor All Star birincisi kim?) Turabi kimdir

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor Merve aydın kimdir, 2015 Survivor All Star'ın birincisi kim olacak bu akşam belli olacak. Merve Aydın hakkında detaylı bilgi...

Survivor Merve aydın kimdir, 2015 Survivor All Star'ın birincisi kim olacak bu akşam belli olacak. Merve Aydın hakkında detaylı bilgi...17 Mart 1990 yılında İstanbul Bakırköy'de dünyaya açmış gözlerini Merve Aydın. Güzelliğinin yanı sıra başarısı ve kariyeriyle de dillere destan bir isim. Enka spor kulübünün atletizm branşı başarılı Türk atleti. 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası ve 2011 yılındaki Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştı.

SURVİVOR CANLI TAKİP ACUNN.COM TIKLA İZLE nbsp;

Aynı yıl Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında ikinci gümüş madalyasını da kazanmış ve Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'ndaki performansı ile Dünya – Olimpiyat B barajını da geçmişti. Londra 2012 Yaz Olimpiyatları kadınlar 800 metre seçmelerinde 2.seride yarışan sporcu, yarış esnasında sakatlanarak 3:24.35'lik dereceyle serisini sonuncu olarak bitirdi. Sakatlık acısı nedeniyle ağlayarak yarışa devam edip bitirmesi, onu manşetlere taşımıştı. nbsp;

MERVE AYDIN SERENAY AKTAŞ SIRRI Merve Aydın ve Serenay Aktaş Survivor All Star adasının kanlı bıçaklı ismiydi. Merve hiç sevmediği Hakan ile bile yakınlaştı ancak Serenay Aktaş'a hiç yaklaşmadı. Bunda Serenay Aktaş 'ın ona karşı örmüş olduğu çelikten duvarda etkili oldu. Peki ama ne olmuştu da Merve Aydın ve Serenay Aktaş böylesine 'kan davalı' olmuşlardı. Bunun gerçek sebebi geçen yılki Survivor yarışması. Serenay Aktaş hatırlanacağı gibi bu sene Survivor All Star 'da Doğukan Manço 'nun adını yazması sebebiyle elenmişti. O elemede onu en çok yıkan da en yakın arkadaşının Survivor'dan elenmesine sebep oluşuydu. Serenay Aktaş "Geçen yılda en yakın arkadaşım benim elenmeme sebep olmuştu" diyerek Merve Aydın ile olan husumetin sebebini ortaya koymuştu. Serenay Aktaş 'ı geçen yıl eleten 'en yakın arkadaşım' dediği isim Merve Aydın'dan başkası değildi.

nbsp; MERVE AYDIN SERENAY YÜZLEŞMESİ nbsp;

Survivor yüzleşmesinde Merve Aydın , Serenay Aktaş 'ı neden elettiğini izah etmek durumunda kaldı. Ne olmuştu da Merve Aydın , Serenay 'a kazık atıp onu eletmişti. Merve Aydın'ın izahı şöyle oldu; nbsp; "En yakın bana kimdi Serenay... Bir hafta önce Survivor birincisi olmuştu. Ben sakatım diyerek oynamayan Tolga'nın gitmesini istiyordum. Buradan Tolga'yı Serenay gönderir dedim onun adını yazdım. Serenay burdan gitsin diye bunu yapmadım. Ama ne olduysa Serenay elendi. Ben o gün elendiğinde şok oldum. Yapacak bir şey yoktu'.

##tgvideo##

TV8 YAYIN AKIŞI nbsp;

07:00Oynat Bakalım

Program

08:00Çocuk Kuşağı

Çizgi Film

09:00Aramızda Kalmasın (Canlı)

Program

DETAY

12:15Ütopya

Yarışma

13:15Ütopya Panorama (Canlı)

Program

DETAY

15:15Kaçak Gelinler

Dizi

16:45Arda'nın Ramazan Mutfağı

Program

DETAY

17:45Çok Güzel Hareketler Bunlar

Program

20:00Survivor All Star (Yeni Bölüm)

Yarışma

DETAY

01:00Oynat Bakalım

Program

01:30Sahur Vakti (canlı)

Program

DETAY

03:30Aramızda Kalmasın

Program

DETAY

05:30Çok Güzel Hareketler Bunlar

Survivor All star Kıbrıs finali bu akşam saat 20.00'dan itibaren Türkiye'yi ekran başına kilitleyecek. Survivor All Star 2015 yılı şampiyonunun belirleneceği büyük yarışta sonucu canlı yayında yapılacak olan SMS oylaması sonuçları belirleyecek. nbsp;

SURVİVOR PARA ÖDÜLÜ NE KADAR?

Son 10 yılın şampiyonu Survivor All Star birincisi olduğu taktirde büyük para ödülünü de kazanan isim olacak. Survivor All Star para ödülü tam 500 bin lira. Survivor All Star 'ı kim kazandı sorusunun yanıtı için geri sayım başlarken gelin oyuncuların performanslarına ve SMS oylamasındaki sıralamalarına bakalım. Turabi Çamkıran tartışmasız Survivor 'da performansı en yüksek ve şampiyonluğun en favori ismi. Bugüne kadar yapılan Survivor SMS oylamalarında ise sıralamadaki yeri istikrarlı bir seyir izledi. nbsp;

Görkemli Final

Kuzey Kıbrıs'tan ekranlara gelecek olan Survivor All Star'daelenen tüm yarışmacılar büyük finalde bir araya gelecek.

Aylardır Dominik'te ve oyunlarda mücadele eden yarışmacılar, ada hayatları boyunca yaşadıkları ilginç anları izlerken çok eğlenecekler.Canlı yayında halk oylaması ile All Star şampiyonunun belli olacağı yarışmada, finalistler büyük bir heyecan yaşayacaklar.Survivor All Star'a damgasını vuran olaylar da final akşamında konuşulacak. 10 Yılın Şampiyonu kim olacak? 3 Temmuz Cuma akşamı TV8'de!

ANIL'DAN MERVE AYDIN İTİRAFI!

İşte Anıl'ın açıklamalarından satır başları…

Ayağım sakatlandıktan sonra zor zamanlar yaşadım. Survivor All Star zaten zor bir yarış bu yarışta ayağım kırılınca daha çok zorlandım. Arkadaşlarım oyuna gittiği zaman adada tek kaldım ve hep düşündüm kimi zaman bu zorluklardan dolayı pes etsem mi etmesem mi diye düşündüm.Ama ben orada ailemin bana öğrettiklerini yaptım. Zorlukların üstesinden geleceğimi düşündüm. Aileme verdiğim sözü tutmak istedim.Ayağım sakatlanmadan önce çok iyi yarışıyordum. Sakatlandıktan sonra 6 hafta boyunca yattım ve bu dinlenme bana yaramadı ayak kırılması, bağların kopması çok sıkıntılı bir süreçti. Ayağım kırılmasaydı belki elenmezdim.

Merve bana performansımın düştüğünü çoğu zaman söyledi. Bu beni üzmüyordu. Çünkü benim iyiliğimi istiyordu. Benim kötü taraflarımı da iyi taraflarımı da görmemi istiyordu.Ben gittikten sonra Merve orada yalnız kaldı. Hakan tarafı onun üzerine gelecektir ama o yine de savaşına devam edecektir.Benim ismimin çıkması sadece performansımdan dolayı performansım da ayağım kırıldıktan sonra düştü. Performansımın yüksek olmasını isterdim ayağım kırılmasaydı finale giderdim.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...