Fenerbahçe:3 Sivasspor:2 Maçı Özet, Goller (FB-- SİVAS SKOR, ÖZET)

Fenerbahçe:3 Sivasspor:2  Maçı Özet, Goller (FB-- SİVAS SKOR, ÖZET)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe Sivasspor maçı sona erdi. Fenerbahçe Sivasspor maçı özet goller burada. Fenerbahçe Sivasspor maç detayları sitemizde.

Fenerbahçe Sivasspor maçı sona erdi. Fenerbahçe Sivasspor maçı özet goller burada. Fenerbahçe Sivasspor maç detayları sitemizde..Fenerbahçe Sivasspor maçı ile deplasmanda önemli bir hazırlık maçına çıkıyor. Fenerbahçe Sivasspor maçı iki Süper Lig takımının ligler başlamadan önce prova yapma şansı bulacağı bir karşılaşma. nbsp;Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, Fenerbahçe ile hazırlık maçı oynayacak. Maça dair detaylı bilgileri tg.com.tr'de bulabilirsiniz. Ayrıca maç başladığı andan itibaren buradan canlı olarak takip edebileceksiniz. nbsp;

MEDICANA SİVASSPOR 2-3 FENERBAHÇE (CANLI)

Goller: Dk. 27 ve 31 Batuhan Karadeniz (Medicana Sivasspor); Dk. 14 Abdoulaye Ba, Dk. 74 Uygar Mert Zeybek, Dk. 90+2 Bruno Alves (Fenerbahçe)

NTV RADYO DİNLE FB SİVAS MAÇI nbsp;

TRT RADYO DİNLE FENERBAHÇE SİVASSPOR MAÇI nbsp;

Sivasspor Fenerbahçe maçı saat 21:00'da başlayacak. Sivas 4 Eylül Stadyum'unda oynanacak mücadele D-Smart 77. kanaldan naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe:3 Sivasspor:2  Maçı Özet, Goller (FB-- SİVAS SKOR, ÖZET)

Karşılaşma bilgileri nbsp;

Maç: Sivasspor - Fenerbahçe nbsp;

Tarih: 14 Temmuz 2015 nbsp;

Saat: 21.00 nbsp;

Stadyum: Sivas 4 Eylül nbsp;

Kanal: D'Smart Smartspor / HD

nbsp;Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor ile hazırlık karşılaşması yapacak olan Fenerbahçe, Sivas'a geldi.İstanbul'dan özel uçakla Nuri Demirağ Havalima'nına gelen sarı-lacivertli ekibi bir grup taraftar coşkuyla karşıladı. Taraftarlar futbolculara sevgi gösterilerinde bulunurken, yeni transfer Portekizli yıldız Luis Nani ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Fenerbahçe kafilesi geniş güvenlik önlemleri arasından konaklayacağı otele geçti. Otel önünde de bir grup taraftar takımı tezahüratlar eşliğinde karşıladı. Otele yerleşen Fenerbahçe maç saatini beklemeye başladı. nbsp;

Fenerbahçe:3 Sivasspor:2  Maçı Özet, Goller (FB-- SİVAS SKOR, ÖZET)

Robin van Persie Google kilitledi

Ünlü arama motorunda 'F.Bahçe-van Persie' aramaları 2 milyona dayandı Çin'den ABD'ye kadar tüm dünyada Robin van Persie çılgınlığı yaşanıyor. nbsp;Robin van Persie'nin F.Bahçe'ye transferi tüm dünyada haber oldu. Ünlü arama motoru Google'da "F.Bahçe-Van Persie' aramaları bir milyonu buldu. Google Türkiye üzerinden aramalar 679 bin, Google. uk da ise bu rakam 686 bine ulaştı. Hollanda'da ise 788 bin kişi google'da arama yaptı. nbsp;

FENERBAHÇE'DE YENİ SEZON HAZIRLIKLARI

nbsp;Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı yapılan idmanda, sağ aşil tendonunda sertleşme olan Mehmet Topal ve sol kasığında ağrısı bulunan Mehmet Topuz'un, takımdan ayrı çalıştığı belirtildi.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Milos Krasic ve Ertuğrul Taşkıran'ın da tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı gerçekleştirdiği kaydedildi.

Antrenmanda 2 gruba ayrılan futbolcuların, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptıkları bildirildi.

Fenerbahçe, bu akşam Sivas 4 Eylül Stadı'nda Sivasspor ile oynayacağı maç için öğle saatlerinde özel uçakla Sivas'a gidecek.

- Sivasspor'a 22 futbolcu götürülüyor

Fenerbahçe, Sivas'a 22 kişilik futbolcu kafilesiyle gidecek.

Sarı-lacivertlilerde tedavileri süren Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Krasic ve Ertuğrul Taşkıran, Sivas'a götürülmeyecek.

Fenerbahçe'nin 22 kişilik Sivasspor maçı kadrosunda, şu futbolcular yer alıyor:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Erten Ersu, Bruno Alves, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba, Michal Kadlec, Hakan Çinemre, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Raul Meireles, Samuel Holmen, Uygar Mert Zeybek, Josef de Souza, Diego Ribas, Miroslav Stoch, Luis Nani, Alper Potuk, Moussa Sow, Jose Fernandao.

Fenerbahçe:3 Sivasspor:2  Maçı Özet, Goller (FB-- SİVAS SKOR, ÖZET)

Antrenmandan Notlar nbsp;

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam saat 21.00'de Sivas 4 Eylül Stadı'nda Sivasspor ile hazırlık maçında karşılaşacak. Fenerbahçe, bu maç öncesinde son çalışmasını sabah saatlerinde Can bartu Tesislerimizde gerçekleştirdi. Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman saat 10:00'da başladı ve 1 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman, dar alanda çift kale maçla tamamlandı. Sağ aşil tendonunda sertleşme olan Mehmet Topal, sol kasığında ağrısı olan Mehmet Topuz, sağ üst ön adalesinde ağrı olan Milos Krasic ve sol elinde kırık olan Ertuğrul Taşkıran, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı gerçekleştirdikleri özel program dahilinde sürdürdü.

FENERBAHÇE'NİN MAÇ TRAFİĞİ

UEFA Avrupa Ligi finalisti Dnipro ile yapılacak mücadele 15 Temmuz Çarşamba günü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak.

17 Temmuz Cuma günü şampiyonlar ligi ön elemesi kura çekimi heyecanı yaşayacak olan Sarı-Lacivertli camia bu tarihte Avrupa Kupaları'ndaki ilk rakibini öğrenmiş olacak. nbsp;

Hazırlık maçları 18 Temmuz'da yine Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda devam edecek. Bugünkü rakip ise Portekiz'den Guimaraes ve maçın başlama saati 21.00.

20 Temmuz'da Afyon'a gidecek olan Sarı-Lacivertli takım burada peş peşe iki maç daha oynayacak.

Afyon Şehri'nin tanıtımı için organize edilen ve 15 bin kişilik Afyon Arena Stadı'nda oynanacak turnuvada sarı-lacivertli takım ilk maçını Teknik Direktör Vitor Pereira'nın eski takımı Olympiakos ile 21 Temmuz Salı günü yapacak.22 Temmuz Çarşamba günkü rakip ise Marsilya. Afyon'daki maçların başlama saati 20.30

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...