Erdoğan: Hak ettikleri cevap verilecek

Erdoğan: Hak ettikleri cevap verilecek

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Erdoğan, "Sanatçılarımıza ve sporcularımıza saldırılar başlatıldı. İnşallah bu tahammülsüzlere hak ettikleri cevap verilecektir diye düşünüyorum." dedi.

Dün akşam İstanbul'da TÜMSİAD iftarprogramında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.


Erdoğan, verdiği iftarlara katılan sanatçıların eleştirilmesine sert çıkarak "Sanatçı ve sporcularımıza saldırılar başlatıldı. Üzüntü duydum. İnşallah ilk fırsatta bu tahammülsüzlere hak ettikleri cevap verilecektir." dedi.


İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklamaları:


"İLK FIRSATTA BU TAHAMMÜLSÜZLERE HAK ETTİKLERİ CEVAP VERİLECEK"


"Sanatçı ve sporculamıza saldırılar başlatıldı. Üzüntü duydum. İşi bizim iftarımıza katıldığı için etkinliklerini iptal eden densizler çıktı.İnsan haklarını kimseye bırakmayan bu çevrelerin gerçek yüzünü görmüş olduk. Biz sonuna kadar yanlarındayız. Kendi ahlaklarının gereğini yerine getiriyorlar. İnşallah ilk fırsatta bu tahammülsüzlere hak ettikleri cevap verilecektir diye düşünüyorum."


İFTARA KATILAN SANATÇILARA LİNÇ!


Hatırlanacağı üzere dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya'daki Huber Köşkü'nün bahçesinde sanatçılara ve sporculara iftar yemeği vermişti. Bu iftara katılan sanatçı ve sporcular "Erdoğan düşmanlarının" linç kampanyasına maruz kalmıştı.


nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...