Çeyrek altın kaç para oldu? İşte 20 Temmuz altın fiyatları...

Çeyrek altın kaç para oldu? İşte 20 Temmuz altın fiyatları...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Çeyrek altın kaç para oldu? Serbest piyasada altın fiyatları nasıl seyrediyor? İşte altın fiyatlarında son durum

Çeyrek altın fiyatları her geçen gün düşüşe devam ediyor. Son haftalarda çeyrek altındaki dalgalanma dip seviyeye inmiş durumda. Kapalıçarşı'da çeyrek altın, yarım altın ve tam altın ne kadar oldu? İşte sizler için hazırladığımız nbsp;Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın fiyatlarındaki dalgalanma devam ediyor. Geçtiğimiz haftalardan itibaren düşüşe başlayan çeyrek altın fiyatları her geçen dün daha da dip seviyeye inmeye devam ediyor. Özelikle yaz sezonunda en çok merak edilen yatırım araçlarından biri olan çeyrek altın 20 Temmuz Pazartesi günü ne kadar oldu? nbsp;20 Temmuz çeyrek altın fiyatları ve altındaki son durum…


Çeyrek altın fiyatları güncellendikçe tablo değişecektir. Çeyrek altın fiyatları her geçen gün düşüşe devam ediyor. Son haftalarda çeyrek altındaki dalgalanma dip seviyeye inmiş durumda. Kapalıçarşı'da çeyrek altın, yarım altın ve tam altın ne kadar oldu? İşte sizler için hazırladığımız 20 Temmuz çeyrek altın fiyatları ve altındaki son durum…

Çeyrek altın kaç para oldu? İşte 20 Temmuz altın fiyatları...

Altının kilogramı, 96 bin 500 liraya geriledi
Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMTP) altının kilogramı 96 bin 500 liraya geriledi.
Altın piyasasında, 5 işlemde 9 milyon 948 bin 30 lira ve 84 işlemde 85 milyon 948 bin 369,14 dolarlık işlem hacmi gerçekleşti.
Gümüş piyasasında ise 1 işlemde 2 milyon 955 bin 500 liralık ve 1 işlemde 4 milyon 822 bin 611,97 dolarlık işlem hacmi kaydedildi.
Altın borsasında bugün en fazla işlem gerçekleştiren kurumlar, Garanti Bankası, Rona Döviz, Nadir Döviz, Uğuras Kıymetli Madenler ve Türk Ekonomi Bankası şeklinde sıralandı.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...