Galatasaray :2 Celta Vigo: 1 maçı Özet, Goller (GS-C.VİGO ÖZET, SKOR)

Galatasaray :2 Celta Vigo: 1 maçı Özet, Goller  (GS-C.VİGO ÖZET, SKOR)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray Celta Vigo maçı özet goller haberimizde bulabilirsiniz. Galatasaray Celta Vigo maçı detayları burada. Galatasaray Celta Vigo maçı skor

Galatasaray Celta Vigo maçı özet goller haberimizde bulabilirsiniz. Galatasaray Celta Vigo maçı detayları burada. Galatasaray Celta Vigo maçı skor nbsp;Galatasaray Celta Vigo maçı ile İspanya Ligi'nin güçlü temsilcilerinden biri ile karşılaşacak. Galatasaray Celta Vigo maçı yeni transferler içinde önemli bir karşılaşma olacak. Galatasaray Celta Vigo maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? detaylar haberimizde. nbsp;

NTV RADYO DİNLE GALATASARAY CELTA VİGO nbsp;

Galatasaray, Avusturya'da sürdürdüğü ikinci dönem kamp çalışmaları kapsamında İspanya Ligi (La Liga) ekiplerinden Celta Vigo ile yaptığı hazırlık maçını ilk yarıda attığı gollerle 2-1 kazandı.

İkinci dönem kamp çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında karşılaştığı İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'yu 2-1 mağlup etti.

Linz Stadı'nda oynanan maçta Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 23. dakikada Emre Çolak (Penaltıdan) ve 37. dakikada Lukas Podolski kaydetti. Celta Vigo'nun tek golü ise 59. dakikada Aspas'tan geldi.

PODOLSKI İLK MAÇINDA GOL ATTI

Sarı kırmızılı takımla ilk maçına çıkan yeni transfer Lukas Podolski, ilk golde penaltıyı kazandırıp, ikinci golü de kaydeden isim oldu.

Maç kadrosunda yer almayan Wesley Sneijder, Felipe Melo, Burak Yılmaz, Blerim Dzemaili, Selçuk İnan, Aurelien Chedjou ve Bilal Kısa ile kampa yeni dahil olan Fernando Muslera ise maç başladıktan sonra stada gelip, karşılaşmayı saha kenarından izledi.

GALATASARAYLI FUTBOLCULAR SİYAH BANTLA MAÇA ÇIKTI

Galatasaraylı futbolcular, yaşanan terör olaylarını protesto etmek amacıyla kollarına siyah bant takarak karşılaşmaya çıktı.

Stat: Linz

Hakemler: Gerhard Meschnark, Thomas Schmautz, Bernhard Krainz (Avusturya)

Galatasaray: Eray İşcan, Sabri Sarıoğlu (Dk. 46 Tarık Çamdal), Koray Günter, Semih Kaya (Dk. 46 Hakan Balta), Telles, Hamit Altıntop (Dk. 74 Sinan Gümüş), Emre Çolak (Dk. 66 Yekta Kurtuluş), Yasin Öztekin (Dk. 46 Sercan Yıldırım), Olcan Adın, Carole (Dk. 46 Jem Paul Karacan), Podolski (Dk. 46 Umut Bulut)

Celta Vigo: Blanco, Cabral, Fontas, Mallo (Dk. 88 Rioja), Hernandez (Dk. 74 Iglesias), Fernandez (Dk. 85 Jordan), Wass (Dk. 66 Radoja), Jonny (Dk. 74 Planas), Orellana, Bongonda, Aspas

Goller: Dk. 23 Emre Çolak (Penaltıdan), Dk. 37 Podolski (Galatasaray), Dk. 59 Aspas (Celta Vigo)

Galatasaray, hazırlık maçında Celta Vigo'yu 2-1 mağlup etti.

22. dakikada Semih'in ara pasıyla hareketlen Podolski, ceza sahası içinde kaleci Blanco'nun müdahalesiyle yerde kalırken, hakem Gerhard Meschnark penaltı noktasını gösterdi. 23. dakikada penaltı vuruşunu kullanan Emre Çolak, topu ağlara göndererek Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.37. dakikada Celta Vigo savunmasının yaptığı hatayı Podolski affetmedi. Savunmadaki pas hatasında araya giren Podolski, ceza sahasına girerek kaleciyle karşı karşıya pozisyonda meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-0

59. dakikada Celta Vigo, Galatasaray karşısında farkı 1'e indirdi. İspanyol ekibinin hızlı gelişen atağında savunmanın arkasına sarkan Aspas, yerden bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-1

Celta Vigo'da Galatasaray heyecanı

La Liga ekibi Celta Vigo'da futbolcular, Wesley Sneijder ve Lukas Podolski gibi yıldızlara karşı oynayacakları Galatasaray maçını çok ciddiye alıyorlar. Galatasaray'ın bu gece karşı karşıya geleceği İspanyol ekibi Celta Vigo'da sarı-kırmızılı takım ile karşılaşacak olmanın heyecanı yaşanıyor. Avusturya kampındaki hazırlık maçında Cim-Bom'un karşısına çıkacak olan La Liga ekibinin sağ beki Hugo Mallo açıklamalarda bulundu.

Mallo, "Bizim için çok iyi test olacak. Galatasaray'ın potansiyelini biliyoruz, güçlü bir takımla karşılaşacağız. Sneijder, Podolski, Melo gibi dünya çapında oyunculara sahipler. Liglerinde şampiyon oldular. Takım olarak hangi seviyedeyiz bunu görmemizi sağlayacak bir mücadele olacak" dedi.

Avusturya'nın Velden bölgesinde hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılar ikinci kamp döneminin ilk hazırlık maçını bu akşam yapacak.Spor Toto Süper Lig'in 2015-2016 Hasan Doğan Sezonu için çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı takım İspanyol ekibi Celta Vigo ile karşılaşacak. Galatasaray'ın Celta Vigo ile oynayacağı hazırlık maçı 22 Temmuz Salı günü D Smart ekranlarından yayınlanacak. Velden'e yaklaşık 20 kilometre mesafede bulunan Villach kentindeki Lind Stadı'nda gerçekleştirilecek müsabaka, TSİ 21.30'da başlayacak.

Galatasaray Celta Vigo maçı 21.30'da D Smart'ta Smart Spor 2 ekranlarında olacak. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yeni transfer Lukas Podolski'ye görev verip vermeyeceği merak ediliyor.Galatasaray ilk hazırlık kampında Avusturya ekiplerinden Ried ile karşı karşıya gelmiş ve mücadeleyi 3-2'lik skorla kazanmayı başarmıştı. Sarı-Kırmızılı ekip, 25 Temmuz Cumartesi günü İtalyan ekibi Udinese ile karşı karşıya gelecek. Cim Bom, 28 Temmuz Salı günü ise Fransız temsilcilerinden Nice ile karşı karşıya gelecek. nbsp;

Cim Bom'un lig öncesi en ciddi maçı ise İtalyan devi İnter ile olacak. Hamzaoğlu ve öğrencileri 2 Ağustos Pazar günü Türk Telekom Arena'da Inter ile kozlarını paylaşacak.Galatasaray Udinese, Galatasaray Nice ve Galatasaray Inter maçları D Smart ekranlarından naklen yayınlanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...