Polisimize atacakları molotof terör yandaşlarının elinde patladı

Polisimize atacakları molotof terör yandaşlarının elinde patladı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Mersin'de, Suruç'taki terör saldırısını bahane ederek izinsiz gösteri düzenleyen terör yandaşı gruplara polis göz açtırmadı.

Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Gazipaşa, Tozkoparan Zahit, Barbaros, Şahin ve Fahrettinpaşa mahallelerinde toplanan gruplar yolu trafiğe kapatıp, güvenlik güçlerine ve araçlarına saldırıda bulundu.
Molotof kokteyli atan grup zaman zaman da tabanca ve tüfekle ateş açtı. Polisin megafonla dağılmalarını istediği gruplar polise; silah, hava fişek ve taşla karşılık verdi. Polis de havaya ateş ederek uyarıda bulundu.
Terör yandaşlarının tüfekle ateş etmesi sonucu bir TOMA'nın tekeri patlarken bir panzerin de ön camı çatladı. Ekipler, araçları güvenli bir bölgeye çektikten sonra terör yandaşlarına yeniden müdahale etti.
MOLOTOF ELİNDE PATLADI
Eylemler sırasında bazı polis araçları zarar görürken, 1 terör yandaşının elinde molotof kokteylinin patlaması nedeniyle yaralandı. Fahrettin Paşa Mahallesi'nde eylemlerin devam ettiği sırada şüpheli bir araç hızla terör yandaşlarının olduğu yöne gitmek istedi. Kontrol noktasındaki polislerin "Dur" ihtarına uymayan araç, gruba müdahale edilen alanda durduruldu. Araçtan ruhsatsız silah çıktığı öğrenildi.
BİBER GAZIYLA MÜDAHALE
Yine aynı mahalledeki hemzemin geçidin etrafına toplanan terör yandaşları, trenlere taş ve molotof kokteyli attı. Polis de tren geçişlerinde gruba biber gazıyla müdahale ederek, tren geçişlerini sağladı.
Eylemlerin olduğu mahallelerde polis, şüpheli gördüğü kişilerde üst araması ve kimlik kontrolü yaptı.
KAYNAK: EN SON HABER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...