İşte terör operasyonları!

/ Kaynak: İHA
İşte terör operasyonları!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Türkiye'nin birçok ilinde dün başlayan terör operasyonları bugün de devam ediyor.

İSTANBUL
İstanbul emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sabah saatlerinde Beyoğlu bölgesinde birçok noktaya eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi. Beyoğlu Hacıahmet'te özel harekat ekipleri tarafından önceden belirlenen adreslere yapılan operasyonda birçok kişinin hakkında gözaltı kararı alındığı öğrenildi. Operasyonlar devam ediyor.


ADANA
Adana'da terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG/H ile DAEŞ mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonda 54 kişi gözaltına alındı.


KONYA, ANKARA, İZMİR
Konya merkezli olarak Ankara ve İzmir'de terör örgütü DAEŞ 'e yönelik operasyon düzenlendi. Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çeşitli adreslerde aramalar yaptıkları belirtildi.


HAKKARİ
Hakkari'de terör örgütüyle bağlantılı olduğu belirlenen 4 kişi gözaltına alındı


ADIYAMAN
Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından PKK terör örgütü sempatizanı olan ve çeşitli eylemlere karışan kişilere yönelik operasyon düzenlendi, 15 kişi gözaltına alındı.


MANİSA
Sabah saatlerinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda Manisa'nın Akhisar ilçesinde daha önce Suriye'de IŞİD saflarında yer aldığı belirlenen bir kişinin gözaltına alınarak Konya polis ekibine teslim edildiği bildirildi.


TUNCELİ
Tunceli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri ile özel harekat polislerinin katıldığı eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Baskınlarda bazı dokümanlara da el kondu.##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...