6 PKK'lı karakola girmeden yakalandı

6 PKK'lı karakola girmeden yakalandı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Esenyurt Merkez Karakolu'na tabanca, molotof kokteyli ve havai fişek rampalarıyla girmeye çalışan 6 PKK'lı son anda yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi ekipleri, Esenyurt'ta terör örgütünün gençlik yapılanması YDG/H üyesi olduğu nbsp; belirtilen bir grubun Irak'ın kuzeyindeki PKK kamplarına düzenlenen hava nbsp; saldırılarına misilleme amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğüne silahlı saldırı yapmak nbsp; istediği bilgisine ulaştı.

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, grubun bulunduğu evin nbsp; etrafında önlem aldı. Saldırı için akşam saatlerinde sokağa çıktığı öne sürülen 6 nbsp; şüpheli düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

PKK KIYAFETİ VARDI

Bazılarının üzerinde terör örgütünün dağ kadrosunun giydiği kıyafetler nbsp; bulunan şüphelilerin üst aramasında, 1 tabanca, çok sayıda mermi, nbsp; molotofkokteyli, havai fişek ve bir havai fişek rampası ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra nbsp; sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine nbsp; götürüldü.

GÖZALTINDAYKEN AĞLADILAR

Karakola girmek isterken yakalanan bazı zanlıların ağladığı görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...