Hedef Basel

Hedef Basel

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Teknik Direktör Pereira da "Avrupa maceramız bitmeyecek. Hedefimiz Basel'deki finale gitmek" dedi

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda Shakhtar'a elenerek büyük hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe gözünü karartı. Yaptığı onca flaş transfere rağmen Şampiyonlar Ligi'ne giremeyen sarı-lacivertliler şimdi Avrupa Ligi'nde final hedefiyle yeni adımlar atıyor. Başkan Aziz Yıldırım, Teknik Direktör Vitor Pereira ile görüşerek "Ben takımın hırsından memnunum. Eksik gördüğün yerlere takviye yaparız. Avrupa'da başarılı olmak için hiçbir masraftan kaçınmayız" garantisi verirken, Portekizli teknik adam takıma bir orta saha bir de kanat oyuncusu alınmasını istedi. Yönetim arayışlara başlarken, kendilerine verilen destekten dolayı memnuniyeti dile getiren Pereira, "Yeni bir takımız ve her geçen gün daha iyi olacağız. Bize duyduğunuz güveni boşa çıkarmayacağız. Hedefimiz Basel'deki finale kadar gitmek" cevabını verdi. nbsp;
Sürprize yer yok
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda karşılaşacakları Artamitos'u iyi tanıdığını söyleyen Vitor Pereira, tur garantisi verdi. Rakiplerini iyi tanıdığını ifade eden Portekizli hoca, "Shakhtar karşısında yaptığımız hataları tekrarlamayacağız. Bu defa dersimize daha çok çalışıp turu geçeceğiz. Hiçbir rakibi küçümsemiyoruz. Avrupa'da birçok takımın sürpriz yaptığını gördük. Eleme maçlarının havası bir başka oluyor. Çok dikkatli davranacağız" dedi. Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo da kurayla ilgili olarak iyimser açıklamalarda bulundu. "Bu turda kim çıkarsa çıksın fark etmezdi" diyen Giuliano Terraneo, "Muhtemel rakiplerimizin hepsi Avrupa'da fazla boy göstermemiş takımlardı. Hocamız da Yunanistan Ligi'nde görev yaptığı için mutlaka rakibi iyi tanıyordur. Bu turu mutlaka geçeceğiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...