HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe Eskişehir maçı Radyo Dinle! ( FB 2-0 Eskişehir Canlı Radyo Dinle )

Kaynak:
Fenerbahçe Eskişehir maçı Radyo Dinle! ( FB 2-0 Eskişehir Canlı Radyo Dinle )

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / 

Fenerbahçe Eskişehirspor maçı Radyo dinle! Fenerbahçe - Eskişehirspor maçı radyodan dinlenecek. Fenerbahçe - Eskişehirspor maçı kaç kaç canlı skor!

Fenerbahçe Eskişehirspor maçı radyo dinle! Fenerbahçe - Eskişehirspor maçı radyodan dinlenecek. Fenerbahçe - Eskişehirspor maçı kaç kaç canlı skor! Süper Lig'in açılış maçında Fenerbahçe ve Eskişehirspor Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak. Hava sıcaklıkları nedeniyle saat 22:00'de oynanacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Fenerbahçe'de sezon açılışı öncesinde Gökhan Gönül'ün sakatlığı sürüyor. Caner Erkin de kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Son iki antrenmanın tamamında takımla çalışan Robin van Persie'nin ise kadroda yer alması bekleniyor. Ancak henüz fizik olarak istenen seviyeye gelmeyen Hollandalı golcünün maça kulübede başlama ihtimali yüksek görünüyor.

Son antrenmanı kendi tesislerinde yaparak İstanbul yolculuğuna çıkan Eskişehirspor'da ise herhangi bir sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Teknik direktör Michael Skibbe sezona puanla başlamanın önemi konusunda oyuncularında telkinde bulundu.

Bu sezon 37.000'den fazla kombine bilet satan Fenerbahçe maç günü bilet satışına devam edecek. Maç saatinde stadın büyük bölümünün dolu olması bekleniyor..

İLK 11'LER

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Ba, Alves, Hasan Ali, Nani, Josef, Meireles, Diego, Fernandao, Sow

ESKİŞEHİRSPOR: Ali, Toko, Birol, Sezgin, Anıl, Lawal, Alpaslan, Causic, Onur, Ben Khalifa, Gekas. nbsp;

Fenerbahçe Eskişehir maçı Radyo Dinle! ( FB 2-0 Eskişehir Canlı Radyo Dinle )

nbsp;Fenerbahçe Eskişehir maçı Radyo Dinle! ( FB 2-0 Eskişehir Canlı Radyo Dinle )

Fenerbahçe Eskişehir maçı Radyo Dinle! ( FB 2-0 Eskişehir Canlı Radyo Dinle )
Fenerbahçe Eskişehir maçı Radyo Dinle! ( FB 2-0 Eskişehir Canlı Radyo Dinle )

2015-2016 Süper Lig sezonu Fenerbahçe – Eskişehirspor maçı ile start alıyor. Yeni bir teknik direktör ve flaş transferleriyle yenilenmiş kadrosuyla Fenerbahçe, sahasında ligin güçlü ekiplerinden Eskişehirspor'u ağırlıyor. Fenerbahçe – Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda sorusunu yanıtı: Fenerbahçe – Eskişehirspor maçı 14 Ağustos Cuma saat 22.00'de Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak ve maç Lig TV'den canlı yayınlanacak. Fenerbahçe – Eskişehirspor maçının hakemleri belli oldu.

Süper Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonunun 1. haftasında Fenerbahçe – Eskişehirspor maçını Fırat Aydınus yönetecek. TFF Merkez Hakem Kurulu, ligin ilk haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemleri açıkladı. Buna göre 14 Ağustos Cuma günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak maçta Fırat Aydınus düdük çalacak. Aleks Taşçıoğlu ve Arkın Akgöl'ün yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Mehmet Cem Satman. Deniz Ateş Bitnel ve nbsp; Onur Karabaş da maçın ilave yardımcı hakemleri.

Fenerbahçe Eskişehir maçı Radyo Dinle! ( FB 2-0 Eskişehir Canlı Radyo Dinle )
FENERBAHÇE – ESKİŞEHİR 59. RANDEVUSU
Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun ilk haftasında yarın yapılacak Fenerbahçe-Eskişehirspor maçıyla iki ekip lig tarihinde 59. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan maçlarda Fenerbahçe, Eskişehirspor'a galibiyet sayısında 29-14, gol sayısında da 88-57 üstünlük kurdu, iki ekip arasındaki 15 maç da berabere sonuçlandı. Geçen sezonki maçlarda taraflar İstanbul'da 2-2, Eskişehir'de de 1-1 berabere kaldı.
Fenerbahçe Eskişehir maçı Radyo Dinle! ( FB 2-0 Eskişehir Canlı Radyo Dinle )
İstanbul'da Fenerbahçe'nin ezici üstünlüğü var
Fenerbahçe ile Eskişehirspor takımları lig tarihinde İstanbul'da 28 kez karşılaştı. İstanbul'daki maçlarda Fenerbahçe 22, Eskişehirspor sadece tek galibiyet aldı, 5 maç da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe bu maçlarda 53 gol attı, kalesinde ise 17 gol gördü. Bu arada, iki takım arasında 1977-1978 sezonunda İstanbul'da oynanması gereken karşılaşma, sarı-lacivertli takımın cezası nedeniyle Ankara'da yapıldı ve maçı Fenerbahçe 2-0 kazandı.

Eskişehir, İstanbul'da hep mağlup
Eskişehirspor, İstanbul'da Fenerbahçe karşısında ligdeki tek galibiyetini 1987-1988 sezonunda aldı. 20 Eylül 1987 tarihinde yapılan maçtan kırmızı-siyahlı ekip 4-0 gibi farklı bir sonuçla galip ayrıldı. Bu maçın ardından İstanbul'da yapılan 9 lig karşılaşmasından 8'ini Fenerbahçe kazandı, geçen sezonki müsabaka berabere sonuçlandı.

Fenerbahçe – Eskişehirspor maçlarında en farklı skorlar
Fenerbahçe ile Eskişehirspor takımları arasındaki lig maçlarından bazıları Türk futbol tarihine geçti. Fenerbahçe, Eskişehirspor'u 1988-1989 sezonunda Eskişehir'de 7-2, 1995-1996 sezonunda da İstanbul'da 6-0 yenerek, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden 2'sine imza attı.

Eskişehirspor ise 1987-1988 sezonunda İstanbul'da Fenerbahçe'yi 4-0 yenerek, rakibi karşısında tarihi bir galibiyet elde etti.
Bu arada, iki takım arasında 1986-1987 sezonunda İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 4-1 kazandı. Sarı-lacivertli takımın bu maçtaki 4 golünü de penaltıdan Zafer Tüzün attı. Tüzün böylece, 58. sezonuna giren lig tarihinde, bir maçta en çok penaltı golü atan futbolcu olarak tarihe adını yazdırdı.
Fenerbahçe Eskişehir maçı Radyo Dinle! ( FB 2-0 Eskişehir Canlı Radyo Dinle )
Rakamlarla lig
6 Lig tarihinde bir sezonu en az gol yiyerek kapatan takım Fenerbahçe, kaleci ise Ilie Datcu oldu. Sarı-lacivertliler, 1969-1970 sezonunda 30 maçta kalesinde yalnızca 6 gol gördü.
Fenerbahçe Eskişehir maçı Radyo Dinle! ( FB 2-0 Eskişehir Canlı Radyo Dinle )
7 Ligin en çok küme düşen takımı 7 kezle Samsunspor...
12 Süper Lig'de rakiplerine en büyük puan farkını, 1987-88 sezonunda Beşiktaş'ın 12 puan önünde şampiyon olan G.Saray attı.
25 Süper Lig'de en az gol atan şampiyon 1979-80 sezonunda yalnızca 25 gol atarak mutlu sona ulaşan Trabzonspor'du.
28 Bir sezonda en fazla gol atan yabancı futbolcu 2010-2011 sezonunda 28 golle gol kralı olan Alex de Souza'dır.
43 Süper Lig'de en çok gol yiyen şampiyon 1997-98 sezonunda kalesinde gördüğü 43 golle Galatasaray'dır.
43 Lig tarihi boyunca en çok gol atılan hafta: 1995-1996 sezonunda 8., 1997-1998 sezonunda 30. haftalar (43 gol)
76 Süper Lig'de bir sezon sonunda en iyi averaja sahip takım, 1988-89 sezonunda +76 ile Fenerbahçe oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...