Melo'nun son vurgunu !

/ Kaynak: DHA
Melo'nun son vurgunu !

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / DHA

Galatasaray ile Brezilyalı yıldızı Felipe Melo arasındaki 2,5 ay süren transfer pokeri kimin zaferi ile sonuçlandı.

Melo önümüzdeki 2015-16 sezonunda geçmiş sözleşmesindeki şartlara uygun olarak 3.1 milyon Euro ve artı maç başına 20 Bin Euro alacak. 32 yaşını geride bırakıp 33 yaşından gün alan Melo bu sezonun Galatasaray'daki yeni sözleşmesine göre 2.6 milyon Euro kazanmaya devam edecek. Geçen yıl bel fıtığı ameliyatı geçiren Melo'nun önümüzdeki 4 yılda performansında nasıl bir gelişme yaşanacak bilinmezken, Galatasaray 33-36 yaş dönemi aralığında Melo'ya, yükselen döviz miktarını da hesaba katılmasına karşın yılda 2.6 milyon maç başına 20 Bin Euro ve bonusları ile ihya etmeye devam edecek.


Geride kalan 2,5 ay boyunca Galatasaray'daki misyonunu tamamladığını öne sürerek Brezilya ve İtalya'da birçok kulüp ile transfer görüşmesi yapan Brezilyalı'ya hiçbir kulüp 1.9 milyon Euro'dan fazla teklif vermezken iken, yabancı futbolcular açısından vergi cenneti sayılan Türkiye'de Melo 4 yıl sonra da net 3 milyon Euro'ya yakın para kazanacak. nbsp;


Durum böyle iken Brezilyalı oyuncu ile Sarı-Kırmızılı kulüp arasındaki transfer restleşmesini Melo mu kazandı? Galatasaray mı? Gelişme yoruma net ve açık.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...