Galatasaray Real Madrid maçı ilk yarı skoru ve golü (GS-REAL MADRİD)

Galatasaray Real Madrid maçı ilk yarı skoru ve golü (GS-REAL MADRİD)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray Real Madrid karşısında. 36. Santiago Bernabeu Kupası'nda iki rakip kozlarını paylaşıyor. İlk yarı Real Madrid'in üstünlüğüyle bitti

REAL MADRİD (4-2-3-1): Navas - Danilo, Ramos, Nacho, Marcelo - Kroos, Modric - Ronaldo, Bale, Isco - Jese
GALATASARAY (4-2-3-1): Muslera - Tarık, Koray, Hakan, Carole - Selçuk, Jose Rodriguez - Emre Çolak, Sneijder, Podolski - Umut




MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
-İlk yarı Real Madrid'in 1-0 üstünlüğüyle sona erdi
-Real Madrid ilk yarının son dakikasında çok etkili geldi. Sağ kanatta topla buluşan Jese topla beraber çizgiye indi ve pasını penaltı noktasındaki Ronaldo'ya aktardı. Bu oyuncu altı pas üzerinden topu farklı olarak üstten auta attı.
-39'da Galatasaray Podolski ile gole yaklaştı. Sol kanattan Real Madrid ceza sahasına giren Sneijder pasını yay üzerindeki Podolski'ye aktardı. Bu oyuncunun sert şutunda top çok az farkla üstten auta çıktı.
-34'de Galatasaray sol kanattan Carole ile etkili geldi. Bu oyuncunun ceza sahasına ortasında Umut arka direkte bomboş pozisyonda topu üstten auta gönderdi. Pozisyonun devamında yan hakemin Umut için ofsayt bayrağını kaldırdığı görüldü. nbsp;
-GOL... 18. dakikada Real Madrid Nacho ile öne geçti. Modric'in kornerinde Nacho çok rahat bir şekilde kafayı vurdu ve golü buldu.
-14'de sol kanattan kazanılan korneri Sneijder kullandı. Penaltı noktası üzerinde Umut kafayı vurdu top direğin yanından çok az farkla auta çıktı.
-9. dakikada sağ kanatta topla buluşan Isco'nun ortasında Jese müsait pozisyonda kafa vuruşunu yaptı ve topu dışarı gönderdi.
-Karşılaşma ev sahibi Real Madrid'in yeni transferlerini taraftarlarına tanıtması sebebiyle yaklaşık 10 dakika geç başlıyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...