Fenerbahçe Atromitos maçı Radyo Dinle,SKOR (FB-ATROMİTOS ŞİFRESZ KANALLAR)

Fenerbahçe Atromitos maçı Radyo Dinle,SKOR (FB-ATROMİTOS ŞİFRESZ KANALLAR)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe Atromitos maçı radyo dinle, FB Atromitos maçı skor kaç kaç olur? Fenerbahçe Atromitos maçı özet, goller burada olacak.

Fenerbahçe Atromitos maçı radyo dinle, FB Atromitos maçı skor kaç kaç olur? Fenerbahçe Atromitos maçı özet, goller burada olacak... Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçında bu akşam Atromitos ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Atromitos maçı saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?  Fenerbahçe Atromitos maçının özeti, golleri ve maçla ilgili tüm ayrıntıları tg.com.tr'den takip edebilirsiniz. Fenerbahçe Atromitos maçı skor ne olur işte maçın detayları...

 Fenerbahçe Atromitos maçına saatler kaldı. Maç hakkında detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Sarı lacivertli takım Atromotis ile rövanş maçında kazanabilecek mi, büyük heyecan. Müthiş maç için nefesler tutuldu. Fenerbahçe Atromotis maçı şifreesiz kanallar listesi burada.


NTV RADYO DİNLE

TRT RADYO DİNLE

FENERBAHÇE-ATROMİTOS MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
Fenerbahçe Atromitos maçı 27 Ağustos Perşembe akşamı saat 21:00'da oynanacak. Mücadele D-Smart 77. kanaldan canlı olarak yayınlanacakŞükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Hırvat hakem Ivan Bebek yönetecek.

Fenerbahçe Atromitos maçı Radyo Dinle,SKOR (FB-ATROMİTOS ŞİFRESZ KANALLAR)

Yunanistan'da geçen hafta
oynanan ilk maçta 89. dakikada Robin van Persie'nin golüyle rakibini 1-0 mağlup eden sarı-lacivertliler, turu geçerek, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmayı hedefliyor. İlk maçtaki 1-0'lık avantajla sahaya çıkacak Fenerbahçe, her türlü galibiyet veya beraberlik halinde tur atlayan ekip olacak. Yunan ekibinin tur atlaması için mutlaka sahadan galibiyetle ayrılması gerekiyor. Atromitos, 1-0 dışındaki bütün galibiyetlerde Fenerbahçe'yi eleyecek. Yunan ekibinin 1-0'lık galibiyeti halinde karşılaşmada uzatmaya gidecek. Uzatmada da skor bozulmazsa gruplara kalan takımı seri penaltı atışları belirleyecek.
Van Persie Yunan seviyor
Fenerbahçe forması altında çıktığı son 2 maçta 2 gol kaydeden Robin Van Persie'nin Atromitos karşısına ilk 11'de çıkması bekleniyor. Pereira, Rize deplasmanındaki performansından memnun olduğu Hollandalıyı yine maçın ilk bölümünde kullanmayı planlıyor. Fenerbahçe'yle çıktığı maçlarda 3 kez şut çeken RVP'nin kaleyi bulan 2 şutunun gol olması ilginç bir istatistik olarak dikkat çekerken, asıl ilginç olan süper starın Avrupa maçlarındaki son 4 golünü de Yunan takımlarına atmış olması.

MUHTEMEL 11'LER:
FENERBAHÇE: Volkan - Şener, Kjaer, Ba, Caner - Nani, Josef, Meireles, Diego - Fernandao, Robin van Persie
ATROMITOS: Gorbunov - Bittolo, Lazaridis, Fitanidis, Kivrakidis - Pitu, Godoy, Usero - Umbides, Napoleoni, Marcelinho

MAÇ ÖNCESİ ÖNEMLİ UYARI
Atramitos maçı öncesi basın mensuplarının karşısına geçen Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira kendinden emin konuştu. Fenerbahçe'nin adına yakışır bir oyun sergileyeceklerini vurgulayan Vitor Pereira, “Kontrayı durdurmanın bir yolu sizin de kontra oynamanızdır. Küçük takımlar sahasında bekler ve kontra arar. Ama biz büyük takıma yakışır şekilde mücadele edeceğiz. Bizim yolumuz bu. Oyunu domine edeceğiz” dedi. İstediğine en yakın takımı Marsilya'yla oynadıkları hazırlık karşılaşmasında gördüğünü belirten Pereira, “O maçta agresif bir baskı yaptık. Top bizdeyken de agresiftik. Oyun ritmini yönetmek için bunu yapmalıyız” derken, “Ancak hâlâ zamana ihtiyacımız var. Harika oyuncularımız var ama onlara takım olma duygusunu biz kazandıracağız. Dünyada hiçbir takım ikinci haftada şampiyon olmaz. Bekleyin ve görün” açıklamasını yaptı.

AZİZ YILDIRIM'DAN BOMBA AÇIKLAMA
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım Haber Türk kanalında katıldığı Spor Türk Özel programında adeta şov yaptı. Çok çarpıcı açıklamalarda bulunan Yıldırım, geçmişten bugüne hakkında merak edilenler hakkında sarsıcı ifadeler kullandı. Sarı-lacivertli kulübün başkanının en çok dikkat çeken sözlerinden biri ise Senegalli yıldız Mousa Sow hakkında oldu. Golcü oyuncunun kafasının karıştırıldığını belirten Yıldırım, “Sow bana 'gitmek istemiyorum' dedi. Sonra 'Gitmek istiyorum. İdmana çıkmam' diyormuş. Kafasını karıştırmışlar. Huzuru bozanı affetmem. Artık kendisi yolcudur. Ya gidecek ya da tribüne gidecek” diyerek yıldız oyuncunun biletini kesti. 
“Ataman'a varsa yokuz!”
Aziz Yıldırım'ın bir diğer bomba açıklaması ise basketbol hakkında oldu. Başka bir kulübü çalıştıran antrenörün A Milli Basketbol Takımı'nın başında olmaması gerektiğini vurgulayan Yıldırım, “Eğer Ergin Ataman Milli Takım'dan ayrılmazsa Fenerbahçeli oyuncuları Milli Takım'dan geri çağıracağım.. Yarın (bugün) konuşacağım. Ataman devam ederse oyuncularımız Avrupa Şampiyonası'nda olmayacak”  ifadelerini kullandı.
Emre'ye hata yaptı
Yıldırım'ın hedefindeki bir diğer isim ise sezon başlamadan takımdan ayrılan Emre Belözoğlu idi. Milli oyuncunun Başakşehir'e giderek hata yaptığını söyleyen F.Bahçe Başkanı, “'Sana idarecilik verelim. 2 sene sonra Terraneo'nun yerine geç' dedik. Bu vasıflar onda vardı kabul etmedi. Fenerbahçe'ye hizmet edenlere kapımız açıktır, yeter ki ihanet olmasın. Fenerbahçe konusunda hiç kimseyi affetmem” dedi. Belözoğlu'nu Vitor Pereira'nın kadroda düşünmediğini söyleyen Yıldırım, “Emre'yi nasıl oynatacaksın? Hoca diyor ki benim sistemimde yeri yok. Hadi oynat, nasıl oynatacaksın” dedi.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?
Temsilcimizin tur atlaması için yenilmemesi yeterli olacak. Her türlü Fenerbahçe galibiyetinde ve beraberlikte sarı lacivertli ekip ismini Avrupa Ligi gruplarına yazdıracak.
Atromitos'un tur atlaması için maçı mutlaka kazanması gerekiyor. Yunan ekibi, alacağı 2 farklı galibiyetlerde tur atlayan taraf olacak. Yine Atromitos'un tek farklı gollü galibiyetlerinde (2-1, 3-2, 4-3 gibi) deplasman golü kuralı nedeniyle ekibimiz kupaya veda edecek.
Yunanistan temsilcisi Atromitos'un 90 dakikayı 1-0 önde kapaması durumunda ise maç uzatmaya gidecek. 15'er dakikalık 2 uzatma devresi sonucunda da eşitlik bozulmazsa, tur atlayan takımı seri penaltı atışları belirleyecek.

HIRVAT HAKEM YÖNETECEK
Türkiye Futbol Federasyonu'dan yapılan açıklamaya göre, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak Fenerbahçe-Atromitos maçında Hırvat hakem Ivan Bebek düdük çalacak. 

FENERBAHÇE ATROMİTOS MAÇI ŞİFRESİZ KANALLAR LİSTESİ

CANLI OLARAK YAYINLAYACAK YABANCI KANALLARIN LİSTESİ ; La 7 , TVP 1 / HD , SportKlub (Srb) / HD , Tele Cinco , SuperSport 5 [ZA] , SportKlub (Slovenia) , SportKlub (Croatia) , 6 Eren , Telekanal Futbol , Digi Sport 1 (romania) , Digi Sport 1 (hun) , Eurosport 2 Nordic , MAX Norge , Sport 1 (Israel) , LİG TV 2 / HD , OTE Sport 2 , Sport 1 (russia) , Duhok TV , Irib Varzesh / HD , Benfica TV2 , Abu Dhabi Sports 3 HD , Sky Sports 5 (uk) 5HD , Turkmen Sport / HD


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...