IŞİD Halep''e bombalı araçla saldırı: 6 ölü

IŞİD Halep''e bombalı araçla saldırı: 6 ölü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Terör örgütü IŞİD'in, Halep'in Mari ilçesinin girişinde bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda 6 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

AA muhabirinin Mari ilçesindeki sivil savunma yetkililerinden edindiği bilgiye göre, terör örgütü IŞİD, Halep'in kuzeyindeki muhaliflerin kontrolünde yer alan Mari ilçesinin girişinde bomba yüklü araçla intihar saldırısında bulundu.


Saldırıda aynı aileden 6 kişinin yaşamını yitirdiğini, 4 kişinin yaralandığını kaydeden yetkililer, muhaliflerin Tel Rıfat beldesinde de kadın elbisesi giyen IŞİD üyesinin üzerindeki bombaları patlatması sonucu yaralananların olduğunu, terör örgütünün kadın elbisesi giyen başka bir üyesinin de intihar eyleminde bulunmadan önce yakalandığını söyledi.


IŞİD'in Mari ve çevresinde muhaliflerin kontrolündeki bölgelere son zamanlarda intihar eylemcileri ve bomba yüklü araçlarla saldırdığını vurgulayan yetkililer, sivil halkın terör örgütünün eylemlerinden dolayı Mari ve çevresindeki köylerden göç etmeye bağladığını aktardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...