HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İlhan Cavcav: Yanal ve Denizli ile görüştüm

Kaynak: AA
İlhan Cavcav: Yanal ve Denizli ile görüştüm

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, teknik direktör arayışlarının devam ettiğini belirtti.

Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada, teknik adamlar Ersun Yanal ve Mustafa Denizli'yi telefonla aradığını ifade eden Cavcav, "Ersun Yanal, yayıncı kuruluşla sözleşmesinin olduğunu söyledi. Mustafa Denizli ise özel işleri nedeniyle Ankara'ya gelecek, görüşeceğiz. Fikir alışverişi yapacağız, görüşlerini alacağız. Bizim para problemimiz yok, en doğrusuna karar verme gayretindeyiz" diye konuştu.

İskoç teknik adam Stuart Baxter'ı kaleci Ferhat Kaplan'da ısrar etmesi ve Hopf'u oynatmaması nedeniyle gönderdiğini kaydeden Cavcav, şöyle devam etti:

"Ferhat, 2 maçta kalesinde 6 gol gördü. Futbolun içinde bir insan olarak görevim, hatalarıgördüğüm vakit hocayı ikaz etmek. Nitekim Naci hocayı da ikaz ettim ve mutlaka Hopf'u oynat dedim. Hopf'un bize maliyeti 975 bin euro ve bu akşam üç mutlak gol pozisyonunu kurtararak, kalitesini gösterdi."

TEKNİK ADAM LİSTESİ CEBİNDE

Cavcav, cebinde, şu an takım çalıştırmayan 11 teknik adamın isminin yazılı olduğu bir listeyle dolaştığını söyledi.

Gençlerbirliği olarak zor bir dönem geçirdiklerini dile getiren Cavcav, "Teknik direktör adaylarını araştırıyoruz. Denenmiş ve bizde görev almış isimlerle görüşmüyoruz. Şu anda öne çıkan bir isim yok" diyerek, sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...