Persie, Antalya maçında Aziz Yıldırım'ın tezini çürüttü

Persie, Antalya maçında Aziz Yıldırım'ın tezini çürüttü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

F.Bahçe'nin Hollandalı golcüsü, Yıldırım'ın sözlerini sadece 5 gün sonra boşa çıkardı

M.EMİN ULUÇ

Robin Van Persie, Antalya maçındaki performansıyla alkış alırken, Başkan Aziz Yıldırım'ı ters köşeye yatırdı. Atromitos karşılaşmasından bir gün önce canlı yanında katıldığı televizyon programında, takıma yönelik eleştirilere cevap verirken RVP için, “Hocaya Van Persie'yi 90 dakika oynat diyorlar. 90 dakika oynatırsak bir daha oynatamayız. Yavaş yavaş yükleme yapıyor. Sakatlanırsa kaybederiz oyuncuyu. Bu konuşanların hangisi futbol oynamış” ifadelerini kullanan Başkan Aziz Yıldırım'ın, yanıldığı sadece 5 gün sonra ortaya çıktı. İlk olarak Rize karşılaşmasında 11'de görev yapan Hollandalı bir gol attığı maçın 65. dakikasında oyundan çıkmış, Yıldırım'ın hakkından söylediklerinden 1 gün sonra da Atromitos'a karşı 67 dakika sahada kalmıştı. RVP, önceki gün oynanan Antalya karşılaşmasında ise tam süre aldı. Aziz Yıldırım'ın söylemenin aksine başarılı bir performans ortaya koyan süper star belki gol atamadı ama yaptığı asistle galibiyette önemli rol oynadı.
Daha yeni başlıyorum
Teknik Direktör Vitor Pereira'nın, beklenenin aksine değişiklik yaparken, Fernandao'yu kenara çekip Van Persie'yi oyunda tutmasının arkasında sambacının yorulmasından ziyade Hollandalının arzulu oyunu yatıyordu. Kendisiyle ilgili olarak, “Henüz tam anlamıyla hazır değilim” eleştirisi getirecek kadar dürüst olmasına rağmen RVP'nin form tutmaya başladığı aşikar. Dünyanın faal olan en iyi 5 golcüsünden birisi olarak gösterilen Van Persie'nin milli takım dönüşü daha da iyi olması beklenirken, tecrübeli golcü, “Ben buraya yatmaya gelmedim. Aldığım paranın hakkını vereceğim. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Fenerbahçe'yle şampiyonluklar yaşamak, kaldıracağımız kupalarda maksimum katkı sağlamak istiyorum” sözleriyle iddiasını ortaya koydu. RVP'nin bu performansına ve hırsına en çok sevinenlerden biri de hiç şüphesiz Aziz Yıldırım oldu. 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...