İşte Benim Stilim yeni sezon ilk eleme (İşte Benim Stilim Kim Elendi merak konusu)

İşte Benim Stilim yeni sezon ilk eleme (İşte Benim Stilim Kim Elendi merak konusu)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İşte Benim Stilim yeni sezona hareketli başladı. İşte Benim Stilim kim elendi bu hafta merak konusu. All Star'da kimler var. İşte Benim Stilim eleme

İşte Benim Stilim yeni sezona hareketli başladı. İşte Benim Stilim kim elendi bu hafta merak konusu. All Star'da kimler var. İşte Benim Stilim eleme bu akşam...Tv8 ekranında yeni bölümleri ile ekrana gelen İşte Benim Stilim All Star'da haftanın ilk eleme gecesi için geri sayım başladı. Bu akşam 5. bölümü ile ekrana gelecek olan İşte Benim Stilim All Star'da Cumartesi günü eleme gecesi yapılacak. İlk elenen kim olacak?

İŞTE BENİM STİLİM BU HAFTA ELENEN İSİM MARİA SURİNA OLDU 

Nur Yerlitaş 'Maria Surina elensin' dedi.

Kemal Doğulu da tercihini Emel Özkızıltaş elensin diyerek yaptı. 

İvana Sert 'Maria Surina' elensin diyerek kararını açıkladı. 

Uğurkan Erez 'kim elendi' sorusunun yanıtını veren kararı açıkladı ve Maria'nın adını verdi. 

 Jüri oylaması sonunda İşte Benim All Star ilk eleme gecesinde Maria Surina elendi. Akıllarda ise Maria Surina Yarışmadan Nur Yerlitaş ile olan kavgası yüzünden mi elendi sorusu kaldı.  


TV8 İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ - İZLE 


İşte Benim Stilimde bu hafta eleme heycanı yaşanacak. İlk eleme gecesinde neler olacak? PEki, İşte Benim Stilim kim elendi ne zaman belli olacak. İşte bu soruların cevabı haberimizde... İşte Benim Stilim All Star eleme gecesi için geri sayım başlarken Nihal Candan , Emel Özkızıltaş ve Maria Surina arasından kim elenecek büyük merak konusu. İşte Benim Stilim All Star 5 Eylül final gecesi saat 20.00 'da TV8 canlı yayınıyla ekrana gelecek. İşte Benim Stilim 'in 3 yarışmacısından biri ilk elenen isim olacak. 


İşte Benim Stilim All Star eleme sistemi değişti. Artık yarışmacılar hafta içinde aldıkları performanslar sonunda final gecesinde eleme adayı oluyor. Hafta içinde ağlayan surat alan 4 isim için dün akşam İşte Benim Stilim All Star jürisi ilk elemeyi yaptı. Ezgi Ünal jürinin verdiği oylar sayesinde elemeden kurtulan isim oldu. 


İşte Benim Stilim All Star 5 Eylül eleme gecesine Maria Surina , Nihal Candan ve Emel Özkızıltaş çıkacak. Gala gecesinin sonunda içlerinden biri İşte Benim Stilim All Star 'dan ilk elenen isim olacak.


İşte Benim Stilim yeni sezon ilk eleme (İşte Benim Stilim Kim Elendi merak konusu)



Yarışmacılar; en düşük puanı ve üzgün surat rozetini alamamak için yarışıyorlar. Üzgün surat rozeti alan yarışmacılar elenme gecesinde elenme heyecanı yaşayacak.
 
İşte Benim Stilim All star'da son 3 sezonun en ses getiren yarışmacıları;  Özden Cerrahoğlu, Aycan/Nurcan Şencan, Çiğdem Çelik, Ezgi Ünal, Emel Özkızıltaş, Ayşenur Balcı, Tuğçe Ergişi, Nazlı Kayaaslan, Ayşegül Doğan, Gülşah Yılmaz, Gizem Güler, Ezgi Baylar, Nihal Candan ve Maria Surina podyuma çıkıp jüriyi etkilemeye çalışacaklar. 
 
Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve sunucusu Öykü Serter ile  “İşte Benim Stilim All Star”  hafta içi her gün yeni bölümleri ile TV8'de!
 
Eleme gesesinde farklı kostümlerle jüri karşına çıkacak olan yarışmacalardan birisi yarışmaya veda edecek. İşte Benim Stilim All Star'dan ilk elenen kim olacak?
 
İlk eleme gecesinin konuk jürisi ise Fatih Ürek. İşte Benim Stilim All Star eleme gecesi 5 Ağustos Cumartesi saat 20.00'de Tv8'de..


İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR YARIŞMACILARI:


Emel Özkiziltaş
Aysegül Doğan
Özden Cerrahoğlu
Aysenur Balcı
Gizem Güler
Tuğçe Ergisi
Aycan-Nurcan Şencan
Marina Surina
Ezgi Baylar
Gülşah Yılmaz
Çiğdem Çelik
Nazlı Kayaaslan
 Ezgi Ünal


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...