MEB -- Özel Okul Teşvik Sonuçları Açıklandı ÖĞRENN (ÖZEL OKUL TEŞVİK SONUÇLARI SORGULA)

MEB -- Özel Okul Teşvik Sonuçları Açıklandı ÖĞRENN  (ÖZEL OKUL TEŞVİK SONUÇLARI SORGULA)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Özel Okul Teşvik Sonuçları açıklandı MEB. 2015 özel okul teşvik yerleştirme sonuçlarını öğrenmek için haberimizdeki linke tıklayınz

Özel Okul Teşvik Sonuçları açıklandı MEB. 2015 özel okul teşvik yerleştirme sonuçlarını öğrenmek için haberimizdeki linke tıklayınz.. Özel okul teşvik için tercih ve yerleştirme sonuçları az önce açıklandı. MEB tarafından özel okullarda eğitim görmek isteyen öğrenciler için sağlanan devlet desteği sonuçlarınızı haberimizde yer alan linke tıklayarak öğrenebilirsiniz. Özel okul teşvik sonuçları ve kayıt detayları haberimizde.

ÖZEL OKUL TEŞVİK YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI!

ÖZEL OKUL TEŞVİK DEVLET DESTEĞİ YERLEŞTİRME SONUÇLARI

23.07.2015 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında özel okullarda öğrenim görecek öğrenciler için eğitim ve öğretim desteği verilmesine ilişkin tebliğde yer alan okul türlerine göre toplam 230.000 öğrenciye eğitim ve öğretim desteği verileceği; tablodaki kurum türüne, öğrenci sayılarına ve destek tutarlarına göre ilan edilmişti.Yeni eğitim yılı hazırlıklarının yapıldığı bugünlerde okul ihtiyaçlarını karşılamak isteyen öğrenciler ve velilere yönelik kampanyalar ön plana çıkıyor. Bimeks, Eylül ayı boyunca Intel işlemcili Notebook alanlara yüzde 5 Bipara hediye ediyor. 

Özel okul nakil ve kayıt işlemleri ne zaman başlıyor?

Nakil ve kesin kayıt işlemleri de 14-21 Eylül'de yapılacak. Ek yerleştirme sonuçlarının ilanı 22 Eylül'de, ek yerleştirme kayıt işlemleri 22-30 Eylül'de gerçekleştirilecek. Özel okullarda, 2015-2016 eğitim öğretim yılında teşvikten yararlanacak her bir öğrenci için eğitim kurumlarına okul öncesinde 2 bin 680, ilkokulda 3 bin 220, ortaokul ve lisede 3 bin 750, temel liselere ise 3 bin 220 lira verilecek.

Yeni okul sezonunun başlamasına sayılı günler kala okul ihtiyaçlarını karşılamak isteyen öğrenciler ve velilere yönelik kampanyalar öne çıkıyor. Bu kampanyalardan biri de Bimeks'e ait. Firma Eylül ayı boyunca Intel işlemcili Notebook alanlara yüzde 5 Bipara hediye ediyor. 

Düzenledikleri kampanya ile öğrencileri eğitim süreçlerinde teknoloji kullanmaya teşvik ettiklerini söyleyen Bimeks'in Portföy Yönetimi Bölümü'nden Alparslan Akgümüş, "Amacımız, okulların açılış döneminde müşterilerimize Bipara avantajını sunarak, alacakları Notebook'la birlikte kazanacakları yüzde 5 Bipara ile fazladan bir ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak" dedi. 

Kampanyanın eylül ayının sonuna kadar süreceğini ifade eden Akgümüş, "Bimeks'in hem masaüstü hem de taşınabilir bilgisayar portföyü çok geniş. Bu kampanya boyunca da birçok Intel işlemcili Notebook, Bimeks mağazalarında ve internet sitesinde öğrencileri bekliyor olacak. Öğrenciler, her bütçeye uygun fiyatlarla ve yüzde 5 Bipara avantajıyla beğenilerine sunduğumuz Notebook avantajlarından mutlaka faydalansınlar" diye konuştu. 

BİPARA NEDİR? 

Bimeks'e özel para birimi olan Bipara değer olarak Türk Lirası'na eşittir (1 Bipara=1 TL). Kazanılan Bipara'lar, müşteri hesabında otomatik olarak birikir ve alınan ürün ile birlikte verilen Bipara'nın kişinin hesabına işlenmesi için başka bir işlem yapmaya gerek kalmaz. Bimeks'in kayıtlı müşterilerinin faydalanacağı bu avantajlar ile kişi ihtiyaç duyduğu ürünleri biriken Bipara'ları ile satın alabilir. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...