Günlük gazete tirajları gazetelerin günlük satış rakamları

Günlük gazete tirajları gazetelerin günlük satış rakamları

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Günlük gazete tirajları gazetelerin günlük satış rakamlarını göstermektedir. Günlük tirajlar Türkiye genelinde nasıl? Gazete satış rakamları.

Günlük gazete tirajları gazetelerin günlük satış rakamlarını göstermektedir. Günlük tirajlar Türkiye genelinde nasıl? Gazete satış rakamları ve tirajların tüm detayları haberimizde. Gazete tirajları haftalık ve günlük değerlerle belirtilmektedir. Gazetelerin günlük ve haftalık satışlarını gösteren rakamlar tiraj olarak belirtilir. Peki gazetetirajlarında son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Tiraj yayıncılıkta, bir defada basılan kitap, dergi, gazete gibi basılı ürünlerin adedine denir. Baskı adedi hesaplanırken bir yandan talebi karşılaması diğer taraftan stoklarda aşırı birikime yol açmaması göz önünde tutulur. Birçok ülkede tiraj verileri bağımsız kurumlar tarafından saptanır. Gazetetirajları verilerini öğrenebilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...