Saadet Partisi'nden açıklama

/ Kaynak: AA
Saadet Partisi'nden açıklama

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

SP, bazı yayın organlarında,"Partiden istifa edenlerin AK Parti'ye katıldıklarına" ilişkin yayınlanan haberdeki iddiaların gerçek dışı olduğunu bildirdi

Saadet Partisi'nden yapılan yazılı açıklamada, son günlerde, iktidara yakın medya organlarında, Saadet Partisi hakkında kirli bir kampanya yürütülmeye çalışıldığı ifade edildi.
"Saadet Partisi'nden istifa ettiler, AK Parti'ye katıldılar" başlıklı haberin, bu kirli kampanyanın son örneği olduğu savunulan açıklamada, söz konusu haberdeki iddiaların tamamının hayal ürünü ve gerçek dışı olduğu vurgulandı.
Açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Bu tür yalan haberlerdeki amacın, 1 Kasım seçimleri öncesi kamuoyunu maniple etmek ve milletimizi yanıltmaya çalışmak olduğu açıktır. Saadet Partisi tabanı ve aziz milletimiz, bu tür asılsız iddialara, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da itibar etmeyecektir. Bu asılsız haberleri yayan ve yayınlayan medya organları ile ilgili partimiz tarafından, hukuki süreç başlatılmış ve suç duyurusunda bulunulmuştur."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...