HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kiralık Aşk 16. Bölüm Fragmanı son bölüm İZLE (KİRALIK AŞK 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI)

Kaynak:
Kiralık Aşk 16. Bölüm Fragmanı son bölüm İZLE (KİRALIK AŞK 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI)
Kiralık Aşk Son Bölüm, Kiralık Aşk Fragman İzle, Kiralık Aşk 16. Bölüm İzle, Kiralık Aşk Yeni Bölüm Fragmanı, Haber

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / 

Kiralık Aşk 15. son bölümde neler oldu merak konusu. Star TV'de yayınlanan dizi yine ekrana kilitledi. Kiralık Aşk 16. bölüm fragmanı izlemek için tıkla

Kiralık Aşk 15. son bölümde neler oldu merak konusu. Star TV'de yayınlanan dizi yine ekrana kilitledi. Kiralık Aşk 16. bölüm fragmanı izlemek için tıkla... Kiralık Aşk 15. bölüm ile ekrana geldi. Cuma akşamının vazgeçilmez dizisi Kiralık Aşk'ta Defne Ömer'e her şeyi anlattı. Neriman oyun peşindeydi... Büyük bir savaş başladı. Kiralık Aşk son bölüm ve ayrıntılar haberimizde.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLE 

KİRALIK AŞK 16. BÖLÜM FRAGMANI İZLE 

Aşk onları yeniden bağladı mı?

Defne her şeyi anlatmaya karar verdi! Neriman'ın oyunundan ancak böyle sıyrılabilir. 

Ömer'in kalbi paramparça, aklı sorularla dolu. Birlikte bu açmazdan çıkabilecekler mi?  Yeniden birlikte olmanın yolunu bulabilecekler mi?  Defne, Ömer'in peşinde. Eninde sonunda kendisini dinlemeye ikna ediyor.Bu arada Deniz geliyor. Hem de gümbür gümbür! Büyük bir savaş başlayacak! Sinan'ın, Yasemin'in, Necmi'nin ve en önemlisi Defne'nin  tarafını seçmesi lazım. 

Sude ise gelişiyle bütün dinamikleri alt üst ediyor. Arkasında sırlarla, sorulacak hesaplarla çıkıp geliyor.İsmail'in Yasemin'le ilişkisi, şok bir gelişmeyle birden bire yön değiştiriyor. Yasemin, İsmail'i çok ama çok şaşırtıyor. Defne  Ömer'siz, Ömer Defne'siz yapamıyor. Aşk, onları yeniden bağlayacak ama nasıl?

Kiralık Aşk 14. Bölüm Özeti

Ömer ve Defne herkesten uzakta ve baş başa. Kimse nerede olduklarını bilmiyor.Dünyadan tamamen koptular. Kendileri için zamanı dondurdular. Konuşacakları, paylaşacakları o kadar çok şey var ki. O kadar uzun zaman hasret kaldılar ki birbirlerine.Onları merak eden gözlerden uzakta, hiç kimseyi düşünmeden aşklarını yaşıyorlar.İsmail, kendini Yasemin'in çekim alanına girmiş halde buluyor.Yasemin, kimsenin bilmediği özellikleriyle İsmail'in aklını başından alıyor.Neriman, Ömer'le Defne'nin nereye kaybolduğunu çok merak ediyor.Aramadığı yer kalmıyor ancak bir türlü bulamıyor! Tamamen hedefine kilitlenmiş olan Neriman, bu sefer hiç beklemediği çok sert bir kayaya çarpıyor. 

Kiralık Aşk 13. Bölüm Özeti

Şirket gezisi tüm hızıyla devam ediyor.Kalabalığın içinde, her fırsatta birbirine bakan iki çift göz…Ömer'le Defne…Ah bir baş başa kalabilselerBirbirlerine söyleyecekleri o kadar çok şey var ki… Ancak başta Sinan olmak üzere diğer herkes durumu zorlaştıracak anlaşılan.Yaşadıkları onca şeyden sonra birbirlerine karşı açık olmaya karar veren ikili, bu geziyi bir aksilik olmadan atlatabilecek mi acaba?Yasemin kıskançlık krizlerinde! İsmail ise oralı değil. Gezinin keyfini sonuna kadar çıkaran İsmail, Yasemin'in gerginliğinden nasibini alacak mı?Sinan'la Defne'den şüphelenen Neriman ve Koray, ikisine de haddini bildirmek için evden fırlayacak.  Ancak şirketin kaldığı otele gitmek ikisi için o kadar da kolay olmayacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...