Rusya ÖSO'yu vurdu: 1 ölü

Rusya ÖSO'yu vurdu: 1 ölü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Rusya'ya ait bir savaş uçağının İdlib'de ÖSO'ya ait bir karargaha düzenlediği hava saldırısı sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı

Rusya'ya ait bir savaş uçağının, Suriye'nin kuzeyindeki İdlib kentinde Özgür Suriye Ordusu'na (ÖSO) ait bir karargaha düzenlediği hava saldırısı sonucu 1 kişinin öldüğü, 10 kişinin yaralandığı bildirildi.
ÖSO'ya bağlı 13. Tümen Komutanı Ahmed es-Suud, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rusya'ya ait bir savaş uçağının, İdlib'in güneyinde bulunan Han Şeyhun kentinde ÖSO'ya ait bir karargaha düzenlediği hava saldırısı sonucu ÖSO'dan 1 kişinin yaşamını yitirdiğini, 10 kişinin yaralandığını, karargahın tamamen yıkıldığını ve içindekilerin yandığını kaydetti.
Rus savaş uçaklarının aynı zamanda hem DAEŞ hem de Suriye rejimine bağlı nizami orduya karşı savaşan ÖSO'ya ait bazı diğer karargahlara da hava saldırısı düzenlediğini dile getiren Suud, Rusya'nın DAEŞ ile savaştığı yönündeki iddialarının gerçek dışı olduğunu vurguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...