Fiat Egea fiyatı ne kadar? İşte Fiat Egea özellikleri!

Fiat Egea fiyatı ne kadar? İşte Fiat Egea özellikleri!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fiat'ın Egea, 1.4 litre 95 HP benzinli, 1.3 litre 95 ve 1.6 litre 120 HP Multijet motor seçenekleriyle Kasım'da otomobil severlere sunulacak.

Kasım ayında Türkiye'de satışa sunulacak Fiat'ın yeni sedanı Egea'nın Kayseri'de bölgesel lansmanı yapıldı. İlk etapta 1.4 litre 95 HP benzinli, 1.3 litre 95 ve 1.6 litre 120 HP Multijet motor seçenekleriyle otomobil severlerin beğenisine sunulacak. İşte araba ile ilgili detaylar...


Fiat Egea özellikleri ve fiyatını haberimizde sizlerle paylaştık. Kasım ayında Türkiye'de satışa sunulacak Fiat'ın yeni sedanı Egea'nın Kayseri'de bölgesel lansmanı yapıldı. Fiat İş Birimi Direktörü Aytaç: "Egea, özgün tasarımı, konforu, geniş iç hacmi, kullanışlılığı ve ulaşılabilir olması sayesinde tüm kompakt sedan müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak"
Türkiye'de kasım ayında satışa sunulması planlanan Fiat'ın yeni sedan modeli Egea'nın Kayseri'de bölgesel lansmanı yapıldı.
Egea, çevre illerdeki bayilerin de katılımıyla Kayseri'deki İnciroğlu Otomotiv'de düzenlenen lansmanda tanıtıldı.
 
Fiat Egea özellikleri ve fiyatı
Fiat markasının 'ezber bozan sedan' olarak tanımladığı ve Türkiye pazarının en çok tercih edilecek modeli olmaya aday gösterilen aracın satışına kasım ayından itibaren 5 yıl/100 bin kilometre garantili olarak başlanacak. 49 bin 900 liradan başlayan anahtar teslim fiyatıyla dikkat çeken otomobil, ilk etapta 1.4 litre 95 HP benzinli, 1.3 litre 95 ve 1.6 litre 120 HP Multijet motor seçenekleriyle otomobil severlerin beğenisine sunulacak.

Fiat Egea fiyatı ne kadar? İşte Fiat Egea özellikleri!


Egea sahibi olmak isteyen ilk müşterilere ayrıcalık sunmayı hedefleyen Fiat, bu kapsamda ilk 2 bin müşteriye 2 bin liralık indirim yapma kararı aldı.


Tofaş CEO'su Cengiz Eroldu burada yaptığı konuşmada, Egea'nın, Tofaş'ın yarım asırlık üretim tecrübesinin eseri olduğunu söyledi.
Tofaş'ın ürün geliştirme ve üretim alanlarında ulaştığı yetkinliklerin Egea gibi küresel bir ürün projesinin Türkiye'ye taşınmasını sağladığını belirten Eroldu, "Yaklaşık 1 milyar dolar yatırımla hayata geçecek olan sedan ile birlikte hatchback ve station wagon modellerden oluşan projemizi, Türkiye'nin binek otomobil Ar-Ge'sinde rüşdünü global anlamda ispat ettiği, bizlere yeni ufuklar açacak bir girişim olarak değerlendiriyorum "diye konuştu.


Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç ise Fiat Egea'nın, Türkiye otomotiv pazarında dengeleri değiştireceğini ifade etti.

Fiat Egea fiyatı ne kadar? İşte Fiat Egea özellikleri!


Egea'nın Türkiye'deki tüketicilerin ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanıp, geliştirildiğine dikkati çeken Aytaç, şöyle devam etti:
"Egea'nın en fazla tercih edilecek otomobil olacağına inanıyoruz. Egea, özgün tasarımı, konforu, geniş iç hacmi, kullanışlılığı ve ulaşılabilir olması sayesinde tüm kompakt sedan müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak. Kompakt sedan sınıfının en ulaşılabilir sedanı olacak. İnciroğlu Otomotiv'n de tecrübesi ile Fiat'ın bölgedeki varlığını yükselteceğine inanıyorum."

Fiat Egea fiyatı ne kadar? İşte Fiat Egea özellikleri!

20 BİN KİŞİ ÖN SİPARİŞ KAYDI YAPTI
Yeni model satışa sunulmadan önce başlatılan kampanyalarda 20 bin kişinin ön sipariş için kayıt yaptırdığını belirten Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç, “İlk satın alan 2 bin kişiye 2 bin TL indirim yapacağız. İlk yıl 8 bin adet üretilecek. 2016 'da Egea'nın sınıfında en çok satan modeli olmasını hedefliyoruz” dedi.


DİZEL OTOMATİK MODEL GELECEK YIL PİYASADA
Fiat Egea, 49 bin 900 TL'den başlayan anahtar teslim fiyatıyla dikkat çekiyor. Fiat Egea'nın ilk etapta 1.4 litre 95 beygir benzinli, 1.3 litre 95 ve 1.6 litre 120 beygir multijet motor seçeneklerinin satışına başlanacak. Üç donanım paketi bulunan otomobilde, en üst modelin satış fiyatıysa 70.900 TL olarak belirlendi. Egea'nın sadece 6 ileri otomatik şanzımanla kombine edilen 110 beygirlik 1.6 litrelik e-Torq motorlu versiyonu ise yılbaşından itibaren üretime başlayacak.1.6 litrelik multijet turbo dizel motor seçeneğinin DCT otomatik şanzımanlı versiyonu 2016 yılının 2'nci yarısında satışa sunulacak.
Egea'nın giriş seviyesi Easy Donanım Paketi'nde elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, elektrikli ön ve arka camlar, Uconnect Radio/ MP3 Çalar, çok fonksiyonlu direksiyon, ön hava yastıkları, ABS, Yokuş Kalkış Destek Sistemi gibi donanımlar yer alıyor.


GARANTİSİ 5 YIL OLACAK
Yeni Egea ile birlikte Fiat ilk kez bir modeline 5 yıl/100 bin km garanti vermeye başlıyor. Fiat dünyasında ilk kez Egea ile başlayan 5 yıllık garanti uygulaması, Tofaş yönetimi tarafından aynı zamanda markanın bu modele ne kadar güvendiğinin de bir kanıtı olarak gösteriliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...