Ünlü sanatçı - Ankaralı Namik Hayatını Kaybetti (ANKARALI NAMIK KİMDİR?)

Ünlü sanatçı - Ankaralı Namik Hayatını Kaybetti (ANKARALI NAMIK KİMDİR?)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ankaralı Namık dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Ankaralı Namık kimdir. Ankaralı Namık'ın ölümü sosyal medyayı salladı!

Ankaralı Namık dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Ankaralı Namık kimdir. Ankaralı Namık'ın ölümü sosyal medyayı salladı! Ankaralı Namık dün akşam evinin 7'nci katından düşerek hayatını kaybetti. Habere ilk anda birçok seveni inanmak istemedi.
Ancak daha sonra netleşen haberle sosyal medyada büyük hüzün oldu. Sevenleri ölüm haberiyle yıkıldı.  Namık Uğurlu Twitter'da da TT oldu. Ankaralı Namık'ın akşam saatlerinde gelen acı haberi sevenlerini yasa boğdu. Henüz 39 yaşında yaşama veda eden sanatçının intihar ettiği yönündeki iddialara ise kimse inanmak istemiyor.


İŞTE SOSYAL MEDYADA ANKARALI NAMIK HAKKINDA YAZILANLAR 

birgül güler ?@Birgul66Gler  6 sa.6 saat önce
#Ankaralı Namık  ölümü balkondan düşme deil intiharmış.dıskapı hastanesine kaldırılmış fakat kurtarılamamış.


osman doğan ?@osman_dqn  7 sa.7 saat önce
#Ankaralı Namık 
Kafam almıyor vedanı.
Toprağın bol olsun müzikle güldürmeyide, aglatmayıda en iyi beceren adam gibi adam.


Begüm Kübra Kara ?@begumkubrakara  7 sa.7 saat önce Merkez, Giresun
Ölen insan üzerinde salak salak espri yapıp prim yapmaya çalışan insanlar var yazık. Allah rahmet eylesin. #Ankaralı Namık


GüLay TRoy ?@dogangulay1903  7 sa.7 saat önce
#Ankaralı Namık Şok oldum ya. Çocukluğumuz senin şarkılarını dinlemekle söylemekle geçti. Böyle ölüm yakışmadı sana. Allah rahmet eylesin .


özkan gökmen ?@byfiyakaa07  8 sa.8 saat önce
Sanatci #Ankaralı #Namık evinin 7.katından düşerek hayatını kaybetti.Mekani cennet olsun


Sena ?@senatunnc  9 sa.9 saat önce Gölcük, Kocaeli
adam İNTİHAR ETMIŞ İNTİHAR senin fikirlerini önemsiyor olsaydi intihar etmezdii ne degisiksinizlan #Ankaralı Namık


eren kısacık ?@CimmBommumm  9 sa.9 saat önce
#Ankaralı Namık mal mal mızah yapdıgını sanan aptallar sızın bır yakınınız ölse bole konusurmuydunuz gerizekalılar allah rahmet eylesin...


Gamze Durak #CT ?@GamzeDurak10  9 sa.9 saat önce
Ölümler'le dolu kötü bir yıl geçiriyoruz.. #Ankaralı Namık


Edos :d ?@skcyzgibi  9 sa.9 saat önce
Mekanın cennet olsun güzel yürekli insan #Ankaralı #Namık


“BEN KÖTÜYÜM KENDİMİ İYİ HİSSETMİYORUM' DEMİŞ”


Bina görevlisi Ramazan Kılınç, olayla ilgili şarkıcının Uğurlu'nun eşinin polislere verdiği ifadeyi şöyle anlattı:
“15-20 dakika önce dışarıdan gezmiş. İçeri girdikten sonra eşi balkona oturtturmuş ve ben çocukları uyutayım demiş. O da 'ben kötüyüm kendimi iyi hissetmiyorum' demiş. Sonra da intihar etmiş.”
Olay yeri inceleme ekipleri, Uğurlu'nun düştüğü yerde incelemelerde bulunurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


ANKARALI NAMIK KİMDİR?
 
Ankaralı Namık, 6 yaşında eline aldığı sazı ile önceleri Sazcı Namık, Ayarcı Namık lakaplarıyla tanınmaya başlayan, ancak asıl şöhreti Ankaralı Namık adıyla kazanan, gerçek adı Namık Uğurlu olan sanatçıdır. Ankaranın şimşir kaşıklarla müzikleri yapılan havalarına, esprili sözleri de ekleyerek,müziğin ülkenin her tarafına yayılmasında büyük katkısı olmuştur.
 
İnönü Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirmesine karşın mesleğini icra etmeyip müziğe yönelen Ankaralı Namık, ilk albümlerini kendi el arabasında satmaya çalışmış.  Ankara'dan bağımsız milletvekili adayı olarak siyasete de atılmayı deneyen Ankaralı Namık, Ankara Eczacıspor Kulübü Başkan Yardımcılığı'nı ve Tüm Türkiye Çalışan ve Emekliler Birliği Genel Başkan vekililiğini yürütüyordu.

Gülben'den Ankaralı Namık'a: Şöhret seni de yakmış

Ankaralı Namık'ın acı haberi karşısındaki duygularını paylaşan ünlülerden biri de Gülben Ergen oldu. Ergen, Ankaralı Namık'ı konuk ettiği bir programda çekildikleri fotoğrafları paylaştı.

Ergen paylaşımına "Nur içinde uyu Ankaralı Namık... Bu şöhret denen yolun bilinmeyen kederleri, ağır serzenişleri, iç yaraları demek seni de yakmış... Sevildiğin, dinlendiğin konuşulsun ardından dilerim. Ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim..." notunu ekledi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...