Makedonya ve Karadağ'dan Davutoğlu'na tebrik mesajı

Makedonya ve Karadağ'dan Davutoğlu'na tebrik mesajı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Makedonya Devlet Bakanı ve Karadağ İslam Birliği, AK Parti'nin seçim zaferinin ardından Başbakan Davutoğlu'na tebrik mesajı gönderdi.

Çako mesajında, seçimin sonuçlarının hayırlara vesile olmasını dileyerek, Türkiye'deki genel seçim sonuçlarının Makedonya'da da olumlu karşılandığını ifade etti.
Makedonya'da yaşayan Türk kökenli vatandaşların seçim zaferini sokaklarda kutladığını aktaran Çako, yeni dönemde hükümete başarılar diledi.
Seçim sonuçlarının başta Türkiye olmak üzere, tüm dünyaya ve insanlığa huzur getirmesi temennisinde bulunan Çako, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu olmak üzere tüm Türkiye'yi tebrik ettiğini ifade etti.
Öte yandan, Karadağ İslam Birliği Başkanı Fejzic de seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Başbakan Davutoğlu'na gönderdiği tebrik mesajında "Bizi de son derece mutlu eden seçim sonuçlarından dolayı sizleri yürekten kutluyorum. Türkiye'nin başarısı hem İslam dünyasının, hem de tüm insanlığın başarısıdır" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...