Lokomotif Moskova taraftarı Gezi Parkı'nda bıçaklandı!

/ Kaynak: İHA
Lokomotif Moskova taraftarı Gezi Parkı'nda bıçaklandı!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Beşiktaş-Lokomotif Moskova maçı için İstanbul'a geldiği belirtilen turistin taraftar kavgasında bıçaklandığı iddia edildi.

Beyoğlu'nda çıkan kavgada 1 Rus turist bıçaklandı.Beşiktaş-Lokomotif Moskova maçı için İstanbul'a geldiği belirtilen turistin taraftar kavgasında bıçaklandığı iddia edildi. Olay, Taksim Gezi Parkı'na paralelinde bulunan Mete Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, saat 21.00 sıralarında Mete Caddesi üzerinde yürüyen 2 turistle kalabalık bir grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada kalabalık grup içindeki bir kişi Rus turisti çeşitli yerlerinden bıçakladı. Bıçaklanan Rus vatandaş Simpnov Cnmohob olduğu yere yığılırken olayı gerçekleştiren grup Taksim Gezi Parkı'na girerek olay yerinden uzaklaştı. 
Olayı gören vatandaşlar durumu sağlık ekipleri ve emniyet güçlerine haber verdi. Sağlık ekipleri gelene kadar Rus taraftar cadde üstünde bulunan bir otelde muhafaza edildi. Sağlık ekiplerinin gelmesiyle taraftara ilk müdahale yapıldı. Yaralı taraftar yapılan ilk müdahalenin ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Rus turistin durumunun iyi olduğu belirtildi. 
Rus turistlerle kalabalık grup arasında çıkan kavganın yarın ki Beşiktaş - Lokomotif Moskova maçı ile ilgili olduğu, kaçan grup içindeki şahısların bazılarının üzerinde Beşiktaş forması olduğu iddia edildi. Yaralanan şahıs ve yanındaki arkadaşının da yarınki Beşiktaş-Lokomotif Moskova maçı için Rusya'dan İstanbul'a geldiği iddia edildi. 
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis kaçan şahısların bulunması için arama çalışması başlattı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...