HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Survivor 2016 Kadrosu Belli Oldu / Survivor 2016'da Kimler Yarışacak - İşte Survivor Kadrosu...

Kaynak:
Survivor 2016 Kadrosu Belli Oldu / Survivor 2016'da Kimler Yarışacak - İşte Survivor Kadrosu...
Survivor 2016 Yarışmacıları Kimler? , Survivor 2016, Survivor Başvuru, Survivor 2016 Kadrosu, Haber

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / 

Survivor 2016'da kimler yarışacak? TV8'in reyting rekorları kıran yarışması Survivor 2016'nın kadrosu netleşmeye başladı. İşte 2016 yarışmacıları...

Survivor 2016'da kimler yarışacak? TV8'in reyting rekorları kıran yarışması Survivor 2016'nın kadrosu netleşmeye başladı. İşte 2016 yarışmacıları...  Medya patronu Acun Ilıcalı kendi kanalı TV8'de yayınladığı Survivor 2016 ile ilgili detayları sosyal medya hesabından paylaştı. İzleyicinin şaşırdığı isim Yılmaz Morgül oldu.  

Survivor 2016 yarışmacıları için-tıkla


Başarılı isim Acun Ilıcalı Instagram hesabından Yılmaz Morgül'ün Survivor 2016'da yarışacağını açıkladı
Survivor 2016 Kadrosu Belli Oldu / Survivor 2016'da Kimler Yarışacak - İşte Survivor Kadrosu...



YILMAZ MORGÜL KİMDİR?


Yılmaz Morgül kimdir, Yılmaz Morgül, 14 Ocak 1964 tarihinde İstanbul'un Beykoz ilçesinde yedi çocuklu Morgül ailesinin altıncı çocuğu olarak doğmuştur. Babaannesinin ud çalıp söylemesi ve babası İbrahim Bey'in usta bir tulum müzisyeni olması nedeniyle müzikle içiçe büyüdü. 7 yaşındayken babası öldü.İlk, orta ve lise öğrenimi boyunca müsamerelerde şarkılar söyledi, korolarda yer aldı, tiyatro oyunlarında roller üstlendi. Onbir yaşına geldiğinde Yurdaer Doğulu Müzik Merkezinde müzik eğitimine başladı.
 
Yılmaz Morgül, İshakağa İlkokulu, Ziya Ünsel Ortaokulu, Ferit İnal Lisesi, Kadıköy Belediye Konservatuarında okudu. Yılmaz Morgül, bugüne kadar Üsküdar, Kalamış, Beşiktaş, Kadıköy ve Bakırköy Musikî Cemiyetleri'nden dersler alarak kendini hazırladı.
 Survivor 2016 Kadrosu Belli Oldu / Survivor 2016'da Kimler Yarışacak - İşte Survivor Kadrosu...
1988 yılında ilk olarak Adana'da Divan Otel'inde assolist olarak sahneye çıktı. “Elveda İstanbul” adındaki ilk albümünü 1995 yılında çıkardı. 1996 yılında çıkardığı ikinci albümünde Orhan Gencebay'ın “Dertler Benim Olsun”, Cengizhan Altuntaş ve Mehmet Ilgın'ın “Ağlama Değmez Hayat”ını kendi tarzıyla yeniden seslendirdi. Zeki Müren'in unutulmaz filmlerinden biri olan “Bahçevan”ın aynı isimli şarkısını yeniden okudu.1994 yılında “Elveda İstanbul” şarkısıyla artık bütün ülkenin tanıdığı bir sanatçı oldu.“Gökkuşağı” adında Türkiye'yi tanıtan programı sundu. 1997 yılında çıkardığı Üçüncü albümü “Masum Yalanlar”da çıkış parçası, “Her Kuşun Eti Yenmez” isimli Serdar Ortaç şarkısı oldu.
 
Albümleri : 
1995 – Elveda İstanbul
1996 – Yılmaz Morgül II
1997 – Masum Yalanlar
2000 – Olduğum Gibiyim
2001 – Türk Sanat Müziği Klasikleri
2003 – Can Parçam
2005 – Cennet
2008 – Türk Sanat Müziği Klasikleri
2010 – YLMZMRGL



“Son Osmanlı Yandım Ali” filmiyle adını duyuran Ukrayna'nın 2005 güzellik kraliçesi Anna Babkova, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'na benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail Filiz, sunucu ve oyuncu Dilara Gönder, Bu Tarz Benim yarışmacısı Ayşegül Melis Doğan, Anadolu Efes'in ponpon kızlarından Tuğba İldiz ve Yılmaz Morgül Survivor 2016 kadrosuna dahil oldu.
 
İŞTE DİĞER YARIŞMACILAR
Şeref meselesi dizisi bittikten sonra Amerika'ya giden ünlü oyuncu Kerem Bursin
Bu Tarz Benim yarışması ile adını duyuran Ayşegül Melisa Doğan
Şeref Meselesi'ndeki performansıyla adından söz ettiren Yasemin Allen
Ünlü Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail
Ütopya'da yarışmacı olan İnci Satır
Seda sayan ile Sinan Engin'in oğulları Oğulcan Engin


ALEX NET DEĞİL
Daha önce isimleri duyulan ünlü isimlerden arasında Sinan Engin ve Seda Sayan'ın oğlu olan Oğulcan Engin ise 2016 Survivor Ünlüler kadrosundan çıkartıldı. Fenerbahçe'nin efsanevi kaptanı Alex De Souza, Kaçak Gelinler dizisinin başrol oyuncularından Selin Şekerci, şarkıcı Özgün, şarkıcı Gökhan tepe, oyuncu Kerem Bürsin, oyuncu Tolgahan Sayışman'ın Survivor 2016 kadrosunda olacağı düşünülüyor.


Ilıcalı'nın hisselerini almak için RK'a başvurdu
Acun Ilıcalı'nın Sekiz Medya Holding'deki hisselerinin bir kısmı ile Sekiz Prodüksiyon'un tamamının Doğuş Yayın tarafından devralınması ile ilgili RK'ye başvuruldu. Ali Acun Ilıcalı'nın Sekiz Medya Holding A.Ş.'deki hisselerinin bir kısmının ve Sekiz Prodüksiyon ve Reklam A.Ş.'deki hisselerinin tamamının Doğuş Yayın Grubu A.Ş. tarafından devralınması ile ilgili Rekabet Kurulu'na başvuruldu.
 
Konu ile ilgili başvuru Kurul'un internet sitesinde yayınlandı.


Survivor 2016 Ünlüler Gönüllüler başvuru formu yayınlandı mı?  Survivor başvuru formu doldur! Survivor Gönüllülerde sende yerini al. Survivor 2016 Başvuru formu ve detay bilgiler haberimizde!  Survivor heyacanı 2016 yılında da evam edecek, AcunMedya tarafından yapımcılığı üstlenilen Survivor yeni sezonda da sevenleri ile olmaya devam edecek, yeni sezonda yeni yüzlerle zleyeceğimiz Survivor yine Dominik adasında çekilecek. Survivor 2016 Yeni sezonda yine Ünlüler ve Gönüllüler olacak, detaylar ve yarışmacılar netleştiğinde yeniulke.net'ten duyrulmaya devam edecek! Survivor başvuru formu doldur 2016 Survivor yeni sezonda da yine TV8 ekranlarında olacak, Survivor 2016 Başvuru için TV8.com.tr'den yapılacak! Survivor 2016 yeni sezona Ocak 2016'da merhaba diyecek, Survivor Ünlüler Gönüllüer arasında kıran kırana yarışmaların olacakğı yeni sezonda farklı yüzler bizleri bekliyor olacak. Maliyeti ile dudak uçuklatan Survivor Acun ILICALI tarafından sunulmaktadır. Ünlü televizyon ve şow programı sunucusu olan Acun ILCALI aynı zamanda TV8'in sahibidir. Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor'ın 2016 kadrosundaki isimler yeni sezona olan merakı şimdiden arttırdı.  Ünlü yarışma programı Survivor'a katılmak istiyorsanız, bende yaparım benim neyim eksik diyenlerdenseniz yarışmaya iki yolla başvuranız mümkün! 1. Yol - Acun Medya'nın Survivor Başvuru Formu sayfasındaki bilgileri doldurup göndererek yarışmaya başvuruda bulunabilirsiniz. Survivor başvuru formu doldurmak için tıklayın. Sayfada kırmızı kutucuk içerisine alınmış alanları doldurmak zorunludur. 2. Yol - 2016 Survivor yarışmasına videolu başvuruda da bulunabilirsiniz. Kendinizi anlatan bir video çekerek http://www.tv8.com.tr/yarisma-basvurusu-yap adresinden başvuruda bulunabilirsiniz.


SURVİVOR BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ


 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...