Sondakika! KAR TATİLİ OLN İLLER! CUMA Kar tatili olan ŞEHİRLER, ANKARA'da okullar tatil mi?

Düzenleyen:
Sondakika! KAR TATİLİ OLN İLLER! CUMA Kar tatili olan ŞEHİRLER, ANKARA'da okullar tatil mi?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

KAR TATİLİ OLAN İLLER, İstanbul'da okullar tatil mi, Ankara'da okullar tatil mi, KAR TATİLİ OLAN OKULLAR, Hangi ilçelerde okullarda tatil edildi. Kar tatil haberleri gelmeye başladı. Hangi Okullara Kar tatili geldi. Hangi illerde okullar tatil. Kar Tatili 4 Aralık Cuma Kar Tatili Olan İller ve İlçeler Birçok ilde kar tatili haberi gelecek mi? Beklenen kar yağışı bugün gerçekleşebilir. 4 Aralık Cuma Kar tatili olan iller, 4 Aralık Cuma 2015 yarın hangi illerde okullar tatil? 4 Aralık Cuma günü okulların tatil edildiği iller.. Ankara’da okullar tatil edildi mi? Nerelerde kar tatili var..Kar Tatili ile ilgili son dakika haberleri turkiyegazetesi.com.tr’de..

KAR TATİLİ OLAN İLLER, İstanbul'da okullar tatil mi, Ankara'da okullar tatil mi, KAR TATİLİ OLAN OKULLAR, Hangi ilçelerde okullarda tatil edildi. Kar tatil haberleri gelmeye başladı. Hangi Okullara Kar tatili geldi. Hangi illerde okullar tatil. Kar Tatili 4 Aralık Cuma Kar Tatili Olan İller ve İlçeler Birçok ilde kar tatili haberi gelecek mi? Beklenen kar yağışı bugün gerçekleşebilir. 4 Aralık Cuma Kar tatili olan iller, 4 Aralık Cuma 2015 yarın hangi illerde okullar tatil? 4 Aralık Cuma günü okulların tatil edildiği iller.. Ankara’da okullar tatil edildi mi? Nerelerde kar tatili var..Kar Tatili ile ilgili son dakika haberleri turkiyegazetesi.com.tr’de.. kar tatili olan iller, okullar tatil mi, 4 Aralık Cuma okullar tatil mi, istanbul kar tatili, ankara da kar tatili var mı, istanbul kar tatili, kar tatili, okullar tatil, kar tatili olan iller, kar yağışı, okullar tatil mi, okullar tatil edildi

Rize'de eğitime kar engeli

Rize'nin Çamlıhemşin ve Hemşin ilçelerinde elverişsiz hava şartları nedeniyle eğitime yarın ara verilecek.
İlçe kaymakamlıklardan yapılan açıklamalara göre, dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı olumsuzlukların yaşanabileceği değerlendirilerek, ilk ve orta dereceli okullarda, 4 Aralık Cuma günü eğitime ara verilecek.

Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli, hamile, bebek emziren kadın ve kronik rahatsızlığı bulunan personel de yarın idari izinli sayılacak.

Öte yandan, bazı ilçelerde kar yağışının devam ettiği, eğitim öğretime ara verilip verilmeyeceğinin yarın kararlaştırılacağı belirtildi.

Kar yağışı Türkiye'de etkisini göstermeye başladı. Kar tatili olan iller var. Kar tatili kar yağışı sonrasında verildi. Ankara başta olmak üzere bir çok kentte kar yağışı etkili olurken akıllara Kar tatili olan iller hangisi sorusunu getiriyor. İşte kar tatili olan iller ve detaylar. Marmara Bölgesi’nde etkisini gösteren soğuk hava dalgası sonrasında Kocaeli’ye yılın ilk karı düştü. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı Kocaeli’nin kayak merkezi Kartepe’yi beyaza bürüdü. Türkiye’nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Kartepe, yoğun kar yağışı ile sezonu erken açmaya hazırlanıyor. Sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı sonrasında Kartepe kayak merkezine çıkan yollar beyaz örtü altında kaldı. Yaklaşık 5-6 santimetre kalınlığında kar tabakası ile kaplanan yollarda araçlar ilerlemekte zorlandılar. Sezonun il kar yağışını erken gördüklerini ifade eden kayak merkezi yolundaki işletmeciler ise kar tatili için vatandaşları Kartepe’ye davet ettiler.
Sondakika! KAR TATİLİ OLN İLLER! CUMA Kar tatili olan ŞEHİRLER, ANKARA'da okullar tatil mi?

Şırnak’ta eğitime kar engeli
Şırnak Valiliği yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların cuma günü tatil edildiğini açıkladı.

Şırnak Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Yoğun kar yağışı nedeniyle, Şırnak merkez ve merkez ilçeye bağlı belde ve köylerde, ilk ve orta dereceli eğitim kurumlarında (Kasrik ve Kumçatı beldeleri dışında), 4 Aralık 2015 tarihinde (Cuma günü) eğitime 1 gün süreyle ara verilmiştir” denildi.

Şırnak’ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Şırnak Valiliği Perşembe gününü tatil ilan etmişti.

Dikkat! Yarın bu illerde okullar tatil
Okullar yarın yani 4 Aralık 2015 cuma günü tatil mi sorusuna 3 ilin valiliğinden yanıt geldi.


Siirt, Kastamonu ve Van illerinde bazı ilçelerde okullara yarın kar tatili verildi.

Kastamonu, Siirt ve Van valiliği yoğun kar yağışı olan bazı ilçelerinde yarın okulları tatil etti. Bugün ise Bolu, Karabük, Erzincan, Van, Bitlis, Kastamonu, Şırnak ve Siirt illerinin valiliğin kararı ile okullar tatil olmuştu.  

Türkiye'de 21 ilde yoğun kar yağışı var. Kar yağışı sebebiyle bir çok ilde eğitime ara verilmek zorunda kalındı. Kar yağışı devam ettiği için yarın yani 4 Aralık cuma günü için de okulların tatil olma ihtimali var. 3 ilin valiliğinden bazı ilçelerde yarın okulların tatil olduğu duyuruldu. İşte yarın yani 4 aralık 2015 cuma günü okulların tatil olduğu yerler;
 
KASTAMONU'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Kastamonu Valiliği Seydiler ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda yarın yani 4 Aralık cuma günü okullar tatil etti.
Bugün ise Ağlı, Daday ve Küre ilçelerindeki tüm ilk ve ortaokul, Araç'ta taşımalı sistem kapsamındaki okullar ile Terke köyü ilk ve ortaokulu, Azdavay'da taşımalı sistem kapsamındaki okullar, Devrekani'de yatılı okul hariç ilk ve ortaokullar, Taşköprü'de taşımalı sistem kapsamındaki okullarda eğitime ara verildi.
 
SİİRT OKULLAR 4 ARALIK'DA TATİL Mİ?

Siirt'in Pervari ilçesinde de dün geceden bu yana etkili olan yoğun kar yağışı, devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada kar yağışı nedeniyle ilçe merkezindeki okulların 1, köy ve taşımalı okulların ise 2 gün tatil edildiği belirtildi. Yarın yani 4 Aralık günü Pervari ilçesinde taşımalı eğitim veren okullar tatil oldu.
 
VAN'DA YARIN OKULLAR HANGİ İLÇELERDE TATİL?

Van Valiliği yoğun kar yağışı nedeniyle 6 ilçede eğitime bugün ara verildiğini duyurdu. Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün yarın devam edecek yoğun kar yağışı bilgisini de değerlendiren valilik, yarın yani 4 Aralık cuma günü Tuşba, İpekyolu, Edremit, Özalp, Erciş ve Başkale'de okulların tatil edilmesini kararlaştırdı.
Yağış durumuna göre diğer ilçelerin de tatil kararı alabileceği belirtildi.

Kar bastırdı, okullar tatil edildi

Karabük'te etkisini sürdüren kar yağışı sonrası, 2 ilçede okullar tatil edildi.
Ovacık ve Eskipazar ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle Perşembe günü eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiği açıklandı.  Ovacık'ta spor lisesi dışındaki ilk ve orta dereceli okullar ile Eskipazar ilçesindeki tüm okullar, kar yağışı nedeniyle yarın tatil edildi.

KAR YAĞINCA 'SAHTE VALİ HESABI' FENOMEN OLDU

Bolu'da kar yağışının ardından okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak eden öğrenciler her zaman olduğu gibi Twitter'a akın ederken, sahte vali hesabına gönderilen resimler herkesi güldürdü.

Bolu Valisi olarak görev yaptığı dönemde öğrencilerle diyalogları dikkat çeken İbrahim Özçimen'le başlayan tatil çılgınlığı, Ahmet Zahteroğulları döneminde devam etti. Her kar yağışının ardından valilerle sosyal medyadan iletişime geçen öğrenciler, aynı taktiği mevcut Vali Aydın Baruş'la da tekrarlamak istedi. Sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışının ardından öğrenciler twitter'a akın etti. Vali Aydın Baruş'un adını taşıyan fake hesaptan, "Evet çocuklar, sınıfınızın tahtasına 'en sevdiğiniz' valinin adını yazıp bana gönderin, en iyilerini yayınlayalım :)" mesajı yazıldı. Bu mesaj üzerine öğrenciler birbirinden renkli mesajlar paylaştı. Öğrencilerin iletileri hoşuna giden hesap sahibi, ikinci bir mesaj yayınlayarak, "Şimdi ise şiir yazıyoruz, evet... Herkes göstersin marifetini! Bu sefer sadece kafiyeli ve güzel şiirleri paylaşacağım" mesajını paylaştı.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği twitter adresinin sahte olduğu ve Bolu Valisi Aydın Baruş'un twitter hesabı kullanmadığı ortaya çıktı. Öğrencilerin, vali umuduyla yazdığı mesajlar ve yaptıkları resimler ise herkesi güldürdü.

Sondakika! KAR TATİLİ OLN İLLER! CUMA Kar tatili olan ŞEHİRLER, ANKARA'da okullar tatil mi?

Karabük'te okullar 1 gün tatil edildi

Eskipazar Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, sabah saatlerinde başlayan kar yağışının iki gündür etkili olduğu, yarın da artarak devam etmesinin beklendiği bildirildi.

Açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda eğitim öğretime yarın ara verildiği belirtildi.

Ovacık Kaymakamlığının açıklamasında da olumsuz hava koşulları nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda Ovacık Spor Lisesi hariç eğitim öğretime yarın ara verildiği ifade edildi.

Sondakika! KAR TATİLİ OLN İLLER! CUMA Kar tatili olan ŞEHİRLER, ANKARA'da okullar tatil mi?

YILIN İLK KARI KARTEPE'Yİ BEYAZA BÜRÜDÜ
Marmara Bölgesi’nde etkisini gösteren soğuk hava dalgası sonrasında Kocaeli’ye yılın ilk karı düştü. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı Kocaeli’nin kayak merkezi Kartepe’yi beyaza bürüdü.
Türkiye’nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Kartepe, yoğun kar yağışı ile sezonu erken açmaya hazırlanıyor. Sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı sonrasında Kartepe kayak merkezine çıkan yollar beyaz örtü altında kaldı. Yaklaşık 5-6 santimetre kalınlığında kar tabakası ile kaplanan yollarda araçlar ilerlemekte zorlandılar.
Sezonun il kar yağışını erken gördüklerini ifade eden kayak merkezi yolundaki işletmeciler ise kar tatili için vatandaşları Kartepe’ye davet ettiler.

kar tatili olan iller, okullar tatil mi, 3 Aralık Perşembe okullar tatil mi, istanbul kar tatili, ankara da kar tatili var mı, istanbul kar tatili, kar tatili, okullar tatil, kar tatili olan iller, kar yağışı, okullar tatil mi, okullar tatil edildi

KARTALKAYA'DA KAR, FETHİYE'DE GÜNEŞ KEYFİ

Türkiye'nin başlıca turizm merkezleri arasında yer alan Kartalkaya ve Fethiye'de, tatilciler aynı gün iki ayrı mevsimi yaşadı.

Kasım sonu itibarıyla kar yağışının başladığı Kartalkaya'da kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı. Kayak merkezine gelenler, kar topu oynadı, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Merkezdeki bir otelin yönetim kurulu başkanı Halit Ergül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışının turizmcileri sevindirdiğini söyledi.

Kayak merkezindeki 6 otelin yeni sezon öncesinde tüm hazırlıklarını tamamladığını anlatan Ergül, "Kar yağışının artmasını bekliyoruz. Kar kalınlığının 50 santimetreye ulaşmasıyla sezonu açacağız" diye konuştu.

Ergül, bu sezon yaklaşık 250 bine yakın tatilcinin Kartalkaya'ya gelmesini beklediklerini kaydetti.

Kar tatili olan iller, İstanbul'da okullar tatil mi, Ankara'da okullar tatil mi, KAR TATİLİ OLAN OKULLAR, Hangi ilçelerde okullarda tatil edildi. Kar tatil haberleri gelmeye başladı. Hangi Okullara Kar tatili geldi. Hangi illerde okullar tatil. Kar Tatili 3 Aralık Perşembe Kar Tatili Olan İller ve İlçeler Birçok ilde kar tatili haberi gelecek mi? Beklenen kar yağışı bugün gerçekleşebilir. 3 Aralık Perşembe Kar tatili olan iller, 3 Aralık Perşembe 2015 yarın hangi illerde okullar tatil? 3 Aralık Perşembe günü okulların tatil edildiği iller.. Ankara’da okullar tatil edildi mi? Nerelerde kar tatili var..Kar Tatili ile ilgili son dakika haberleri turkiyegazetesi.com.tr’de..
- Hava sıcaklığı 20, deniz suyu sıcaklığı 23 derece

Muğla'nın Fethiye ilçesinde ise güneşli havayı fırsat bilenler kasım sonunda denize girdi.

İki gündür etkili olan yağışların ardından, hava sıcaklığının 20, deniz suyu sıcaklığının ise 23 derece ölçüldüğü ilçede vatandaşlar Belcekız Plajı'nı tercih etti. Bazı vatandaşlar kumsalda güneşlenirken, bazıları da sahildeki kafelerde kitap okudu.

Macera tutkunları ise bin 900 metrelik Babadağ'dan yamaç paraşütü uçuşu yaparak, Ölüdeniz'in eşsiz güzellikteki manzarasını kuş bakışı görme fırsatı buldu.

Paraşütçülerin yaptığı akrobasi hareketlerini sahilde gezintiye çıkanlar ilgiyle izledi.

Sondakika! KAR TATİLİ OLN İLLER! CUMA Kar tatili olan ŞEHİRLER, ANKARA'da okullar tatil mi?

Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede yoğun kar yağışının ulaşımı engellediğini belirtti.

Bu kapsamda, Ardahan merkeze bağlı köyler ile Göle, Hanak ve Damal ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün ara verdiklerini açıklayan Eteker, yarın ise durumun kar yağışına bağlı olduğunu kaydetti.

Sondakika! KAR TATİLİ OLN İLLER! CUMA Kar tatili olan ŞEHİRLER, ANKARA'da okullar tatil mi?
Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Karabük, Kastamonu ve Sinop çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğu çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli, Ardahan çevrelerinde yoğun kar yağışı şeklinde olması beklenmektedir. Gece saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege ile İç Anadolu'nun kuzeybatısında yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

kar tatili olan iller, okullar tatil mi, 3 Aralık Perşembe okullar tatil mi, istanbul kar tatili, ankara da kar tatili var mı, istanbul kar tatili, kar tatili, okullar tatil, kar tatili olan iller, kar yağışı, okullar tatil mi, okullar tatil edildi
Kar tatili olan iller, İstanbul'da okullar tatil mi, Ankara'da okullar tatil mi, KAR TATİLİ OLAN OKULLAR, Hangi ilçelerde okullarda tatil edildi. Kar tatil haberleri gelmeye başladı. Hangi Okullara Kar tatili geldi. Hangi illerde okullar tatil. Kar Tatili 3 Aralık Perşembe Kar Tatili Olan İller ve İlçeler Birçok ilde kar tatili haberi gelecek mi? Beklenen kar yağışı bugün gerçekleşebilir. 3 Aralık Perşembe Kar tatili olan iller, 3 Aralık Perşembe 2015 yarın hangi illerde okullar tatil? 3 Aralık Perşembe günü okulların tatil edildiği iller.. Ankara’da okullar tatil edildi mi? Nerelerde kar tatili var..Kar Tatili ile ilgili son dakika haberleri turkiyegazetesi.com.tr’de..
HAVA SICAKLIĞI :Güney ve Batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve batı, Doğu Anadolu'nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden, hafif ara sıra orta kuvvette, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun doğusunda kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Sondakika! KAR TATİLİ OLN İLLER! CUMA Kar tatili olan ŞEHİRLER, ANKARA'da okullar tatil mi?

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (51-75kg/metrekareye) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Sondakika! KAR TATİLİ OLN İLLER! CUMA Kar tatili olan ŞEHİRLER, ANKARA'da okullar tatil mi?
YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI: Yağışların Ardahan çevrelerinde yoğun kar yağışına (20 cm ve üzeri) neden olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun doğusunda kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Çatı uçması, direk ve ağaç devrilmesi, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Kar tatili olan iller, İstanbul'da okullar tatil mi, Ankara'da okullar tatil mi, KAR TATİLİ OLAN OKULLAR, Hangi ilçelerde okullarda tatil edildi. Kar tatil haberleri gelmeye başladı. Hangi Okullara Kar tatili geldi. Hangi illerde okullar tatil. Kar Tatili 4 Aralık Cuma Kar Tatili Olan İller ve İlçeler Birçok ilde kar tatili haberi gelecek mi? Beklenen kar yağışı bugün gerçekleşebilir. 4 Aralık Cuma Kar tatili olan iller, 4 Aralık Cuma 2015 yarın hangi illerde okullar tatil? 4 Aralık Cuma günü okulların tatil edildiği iller.. Ankara’da okullar tatil edildi mi? Nerelerde kar tatili var..Kar Tatili ile ilgili son dakika haberleri turkiyegazetesi.com.tr’de..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...