Muhammet Demir Trabzonspor'da!

Muhammet Demir Trabzonspor'da!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Trabzonspor, Gaziantepsporlu Muhammet Demir'in transferi için görüşmelere başlandığını dün gece geç saatlerde borsaya bildirdi. Gece Tabzon'a giden genç futbolcunun bonservisi için 3 milyon Euro ödenecek.

Trabzonspor, haftalardır uğraştığı Gaziantepsporlu Muhammet Demir'in transferini nihayet bitirdi. Bordo mavililer genç santforun transferi konusunda görüşmelere başlandığını dün gece geç saatlerde borsaya bildirdi.

Trabzonspor, Muhammet Demir'in bonservisi için Gaziantepspor'a 3 milyon Euro ödeyecek. 3.5 yıllık sözleşme imzalanan genç futbolcuya ödenecek ücret ise açıklanmadı.

MUHAMMET TRABZON'A GELDİ
Trabzonspor'un yeni transferi Muhammet Demir, gece saatlerinde şehre iniş yaptı. Havaalanında basın mensuplarına demeç veren golcü futbolcu, "Yoldan geldim, yorgun geldim. Yarın daha sağlıklı bir demeç verme şansım olur. Mutluyum" diye konuştu.

GAZİANTEPSPOR'DAN TEŞEKKÜR MESAJI
Gaziantepspor Kulübü de resmi internet sitesinden "Güle güle Muhammet Demir" başlıklı bir mesaj yayımlayarak, genç futbolcuya teşekkür etti. Mesajda şu ifadeler kullanıldı:
"2010-2011 sezonunda kulübümüze transfer olan ve kaptanlığını yaptığı kırmızı-siyahlı formamızı 5 yıl terleten Muhammet Demir'e, verdiği tüm emekler için teşekkür eder, kariyeri boyunca kendisine üstün başarılar dileriz" denildi.
Bu arada AA muhabirinin Gaziantepspor kulübü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, dün akşam kırmızı-siyahlı kulüpten izin alarak İstanbul'a giden Muhammet Demir, gece yarısı uçakla İstanbul'dan Trabzon'a geçecek. Muhammet'in yarın sabah sağlık kontrolünden geçirileceği ve herhangi bir sorun çıkmaması halinde kendisini Trabzonspor'a bağlayacak sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.
24 yaşında ve 1.80 metre boyundaki Muhammet Demir, bu sezon forma giydiği 18 maçta 7 gol, 3 asist üreterek başarılı bir performans sergiledi.
SIRA GÜRAY VURAL'A GELDİ
Muhammet Demir transferiyle forvet sorununu çözen Trabzon’da şimdi gözler Akhisar Belediyeli Güray Vural’a çevrildi.
Bordo-Mavililer, Güray için Ege temsilcisine Soner Aydoğdu ve Alper Uludağ’ı önermiş, görüşmeler bu iki oyuncunun Trabzon’dan aldığı yüksek ücretler nedeniyle kesintiye uğramıştı. Soner ve Alper’in Akhisar’a gitmeyi kabul ettikleri ve 1-2 gün içinde Güray’ın da kadroya katılacağı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...