Brezilya onu konuşuyor

Düzenleyen:
Brezilya onu konuşuyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Josef de Souza, Lokomotiv’e iki gol attı, Brezilya coştu. Sambacının başarılı performansı ülkesinde de büyük yankı uyandırdı.

 Globo, karşılaşmayla ilgili haberini Josef’in üzerine kurarken, Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Dunga’ya mesaj yağdı. İnternet sitesindeki habere yorum yapanlar, “Sadece Dunga görmüyor” ifadesiyle Josef’in neden milli takımda olmadığını sorgularken, “Sao Paulo, Brezilya'nın en iyi orta sahasını kaybetti” değerlendirmesi de dikkat çekti. Bu arada Josef de Souza mutluluktan sabaha kadar uyuyamadığını söyledi. Gol sevincini eşi ve çocuğuyla paylaştığını ifade eden Brezilyalı, “Bu goller kariyerimdeki tüm gollerden daha değerli” diye konuştu. Daha önce 191 maçta 10 golü olan Josef, Fenerbahçe’de 4 kez ağları havalandırarak, en skorer dönemine ulaştı.

% 93  pas isabeti

Lokomotiv maçında sezonun belki de en atak futbolunu sergileyen F.Bahçe önemli bir rekora da imza attı. Sarı-lacivertliler karşılaşmanın ilk yarısında yüzde 93'lük isabetli pas başarısı yakalayıp Barcelona'nın Celtic karşısında bulduğu yüzde 92'lik rekoru tarihe gömdü. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...