Mustafa Denizli istifa edecek mi?

Mustafa Denizli istifa edecek mi?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Gaziantepspor maçının ardından yaptığı açıklamada istifa sinyali verdi

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Spor Toto Süper Lig'de 2-0 yenildikleri Gaziantepspor maçının ardından, görevi bırakma sinyali verdi.
Müsabaka sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Denizli, görevine devam edip etmeyeceği konusunda, "Ben kararımı kendi içimde verdim. Yarın başkanımızla da paylaşacağım" dedi.
Kariyerinin belki de en yoğun dönemini geçirdiğini aktaran Denizli, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'le yola çıktığını ve saygısından dolayı da ilk olarak onunla görüşüp kararını ileteceğini belirtti.
Takımın aldığı sonuçlardan üzüntü duyduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, "Yarın durum netlik kazanır. Herkes için en sağlıklı kararı kendi içimde verdim. Her kararda bir hayır vardır. Böyle bir camiada yaşadığımız güzel şeyler vardı. Böyle bir keyifsizliği yaşamak da yine burada nasip olsun" değerlendirmesinde bulundu.

BASIN TOPLANTISI
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Gaziantepspor'a 2-0 yenilen Galatasaray'ın teknik direktörü Mustafa Denizli, yarın kulüp başkanı Dursun Özbek'le bir görüşme yapacağını açıkladı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mustafa Denizli, deplasmanda üst üste yaşadıkları puan kayıplarını sonlandırmak amacıyla Gaziantep'e geldiklerini ancak yine başarılı olamadıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Göreve gelirken, kulüp içinde bazı gidişatları değiştirebiliriz diye düşündük ama yapamadık. 'Kariyerim yara alacaksa da Galatasaray için değer' demiştim. Evet kariyerim yara aldı ama bu yaranın dışında bazı şeyler de insanı üzüyor. Biraz önce başkanımızla görüştüm. Gidince bir araya gelip, toplantı yapacağız. Daha sonra bazı şeyleri konuşacağız."

Denizli, söz konusu toplantının istifa içerikli olup olmayacağı yönündeki soruya, "Her şey olabilir" yanıtını verdi.

Taraftarın kendisini yalnız bıraktığı yönündeki soru üzerine Denizli, takımın liderinin kendisi olduğuna işaret ederek, bu gibi gelişmeleri büyük bir olgunlukla kabul etmeleri gerektiğini kaydetti.

Denizli, tribünlerden gelen tepkilerin hatırlatılması üzerine, "Ben bu taraftara, söylenenlerin çok dışında şey yaşattım. Bunları duyunca sadece üzüldüm" şeklinde ifadeler kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...