Ünlü doktor ‘Kolsuz Agop’un evinde hırsız dehşeti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ünlü doktor ‘Kolsuz Agop’un evinde hırsız dehşeti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Saldırganlar bir anda içeri dalıp 73 yaşındaki Suzan Kotoğyan’ı önce dövdü ardından el ve ayaklarını bağladı. 3 saldırgan, 1.5 milyon TL değerindeki ziynet eşyasını alıp ortadan kayboldu.

77 yaşındaki ünlü cildiyeci Prof. Dr. Agop Kotoğyan’ın Sarıyer'deki villasına giren 3 gaspçı, eşinin elini ve bacaklarını bağlayarak kasanın şifresini öğrenmek için darp etti. Çelik kasadan 1 buçuk milyon lirayı alan gaspçılar kayıplara karıştı.  Olay, dün saat 15.00 sıralarında Sarıyer Emirgan Çam Sokak 20 numarada bulunan villada yaşandı. Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde yüzleri kar maskeli 3 gaspçı, “Kolsuz Agop” lakabıyla bilinen 77 yaşındaki ünlü cildiyeci Prof. Dr. Agop Kotoğyan’ın villasına girdi. Villada Kotoğyan’ın eşi Suzan Kotoğyan (63) ile karşılaşan gaspçılar, kadından evde bulunan çelik kasasının şifresini istedi. Ancak kadın şifreyi vermek istemeyince gaspçılar bunun üzerine kadının elleri ve ayaklarını bağlayarak darp etmeye başladı. Kendisine yapılan işkenceye daha fazla dayanamayan kadın çelik kasanın şifresini gaspçılara söylemek zorunda kaldı. Şifreyi öğrenen gaspçılar, kasayı açarak içerisindeki 1 buçuk milyon lirayı alarak kayıplara karıştı. 

Olayın ardından elleri ve ayakları bağlı olan Suzan Kotoğyan, güçlükle iplerden kurtuldu. Kanlar içinde kalan Kotoğyan durumu hemen polis ekiplerine bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine kısa sürede polisin olay yerine gelmesi sonrasında kadın yaşadıklarını anlattı. Kadının ifadesinin alınmasının ardından olay yeri inceleme ekipleri villada parmak izi incelemesi yaptı. Polis gaspçıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatırken, villanın ve villanın bulunduğu sokaklardaki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye başladı. 

Olayın yaşandığı günün ertesi sabah Kotoğyan’ın da yaşadığı villaya gelen komşuları ve çalışanları, giriş kapısının şifresinin değişmesi nedeniyle içeriye giremedi. Şifrenin değişmesi nedeniyle kapıda kalanlar içeriye, villadakilere telefon ederek, bazıları da otopark çıkışından girdi. Villada yaşayanların ise otoparktan araçlarıyla çıkış yaptıkları görüldü. 
Ünlü doktor ‘Kolsuz Agop’un evinde hırsız dehşeti

“KADIN DAYANAMAYINCA ŞİFREYİ VERMİŞ” 
Olayı duyan Cemal Ulukır, "Hırsızlar gelmiş, içeride de kadın varmış. Evde kasa varmış şifresini öğrenmek için kadının ellerini bağlamışlar. Kadın şifreyi vermek istemeyince güç kullanmışlar. Sonra kadın dayanamayıp şifreyi vermiş. Sonrasında paraları alıp kaçmışlar. 1 buçuk milyon falan almışlar. Çok darp edildiğini söylüyorlar” dedi. 

Düzenleyen:  - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...