Konya'da el yapımı bomba patladı: 4 ölü

Konya'da el yapımı bomba patladı: 4 ölü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Konya’nın Çumra İlçesi'nde el yapımı patlayıcı infilak etti. Patlamada bir baba ve üç oğlu hayatını kaybetti.

Konya'nın Çumra İlçesi'nde baba ile 3 oğlu, tarlada su çıkartmak için sondaj yaparken karşılaştıkları kayayı kimyasal maddeler karıştırarak yapmaya çalıştığı patlayıcı bir anda infilak etti.

YAPMAYA ÇALIŞTIĞI PATLAYICI...

Çalışmaya başlayan baba ve 3 oğlunun kullandıkları sondaj makinesi 170'inci metrede kayaya takıldı. İddiaya göre baba ve 3 oğlu takılan matkapı çıkartmak ve kayayı parçalamak için tarladaki konteynırın içerisinde el yapımı patlayıcı hazırlamaya başladı. Satar ailesinin gübre, şeker ve bazı kimyasal maddeler karıştırarak yapmaya çalıştığı patlayıcı bir anda infilak etti.

Patlama sırasında konteynırın içerisinde bulunan baba Hasan Hüseyin ile oğlu Ahmet Satar olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Metin Satar kaldırıldığı Çumra Devlet Hastanesi'nde, Feti Satar da Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...