HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ağlayıp da o hainleri sevindirmeyeceğim

Düzenleyen:
Ağlayıp da o hainleri sevindirmeyeceğim
Mardin’, Haber

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Polat’ın (26) cenazesi, memleketi Kayseri’de son yolculuğuna uğurlandı.

Polat için Kalemkırdı Camisi’nde düzenlenen törene şehidin ailesi, yakınları, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Tümgeneral İsmail Yalçın, kaymakamlar, askeri ve mülki erkân, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ayakta güçlüklü duran anne Yıldız Polat’ı kadın askerler teskin etmeye çalıştı. Oğlunun tabutuna sarılan anne Polat, “Oğlum ‘Annem ağlamasın’ demiş. Ağlamayacağım, o hainleri sevindirmeyeceğim” dedi. Anne Polat, oğlunun mezarının üzerine atılan toprağı koklayarak, su döktü. Törende, saygı atışının ardından Polat’ın tabutunun üzerine örtülen Türk bayrağı Vali Orhan Düzgün tarafından baba Aslan Polat’a, fotoğrafı ise Tümgeneral İsmail Yalçın tarafından anne Yıldız Polat’a verildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...