AK Parti Yönetim Kurulu üyesi hayatını kaybetti

Düzenleyen:
AK Parti Yönetim Kurulu üyesi hayatını kaybetti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı'nda yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Birol Arıkan (30), geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, D-400 karayolu Manavgat Çevreyolu köprüsünde meydana geldi. Antalya istikametinden Alanya istikametine gitmekte olan Birol Arıkan’ın kullandığı motosiklet, önünde gitmekte olan Kadir Baştaş’ın kullandığı 07 LDR 27 plakalı transit kamyonete arkadan çarptı. Kazada yere düşen ve kaskı olmadığı için başını asfalt zemine çarpan Birol Arıkan, olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen 112 sağlık ekibi, Arıkan’ı yeniden hayata döndürebilmek için uzun süre uğraştı.

 Birol Arıkan’ın kaza yaptığı haberi üzerine AK Parti İlçe Başkanı Hasan Öz ve parti yönetimi, akrabaları ve arkadaşları olay yerine koşarken, gözyaşlarına hakim olamadılar. 
Birol Arıkan’ın motosikletini yeni aldığı, kazadan 2 saat önce Trafik Denetleme Büro Amirliğine giderek plaka çıkarttığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...